מעניין אותי לשמוע מימכם תגובות

מעניין אותי לשמוע מימכם תגובות ../images/Emo70.gif

היום בבוקר ישבתי לי בבודקה של הגן ילדים שבו אני שומר ושמעתי ברדיו את הפרסומת של האירגון למען זכויות האדם ! בנושא המאבטחים !!!!! , שומעים שמה גבר במבטא רוסי שמזיכר לכולנו ! , - ש- " החברות הקבלניות ! " שכוללות את כל חברות האבטחה והשמירה ! הם : " עושקות !!!!!!!!!!!! ולא מעסיקות עובדים . כלומר הם כולם " נצלנים ! " . מעניין אותי לדעת האם לדעתכם הנושא הזה יתחיל לתפוס ולרוץ כדיי ללכת ולצבור עוד ועוד תאוצה כדיי שכולם ידעו ויבינו כמה אנחנו מדינה מפגרת בתחום הזה של " קבלנות " ויתחילו לחוקק חוקים בכנסת ????

avi1976

New member
כל העמותות יודעות רק לעשות רעש!!!

העמותות יודעות רק לעשות רעש וצלצולים... אבל הן לא עושות כלום, כי אם הן ינסו לעשות אז חלקן יפסיקו להתקיים מפניי שהכסף יפסיק לזרום אליהן ו/או שהיעוד שלהן יחדל להתקיים. ישנן בין השאר גם עמותות שמקבלות תקציבים לדברים מסויימים ומשתמשת בהם לדברים אחרים בסתירה ליעוד שלהן. ולידע כללי הכח יבוא מלמטה, מהאזרחים עצמם ולא מלמעלה!!! אז אזרחים תפסיקו לפחד ותתארגנו שאפשר לפני שיהיה מאוחר מדיי...

avi1976

New member
אני טוען שהאזרחים אלה אתם!!!

אמי"ל קמה בשבילכם וקשה לה לעשות שינוי אמיתי בלעדכם... אנחנו מעודדים אתכם כל יום לקום ולהתעורר... (למרות שלרוב אתם מסרבים) רק ביחד נצליח לשנות את המצב. ושוב אני אומר תתעוררו לפני שיהיה מאוחר מדיי ולא יהיה איך לשנות ולאן לחזור...!!!!

מה זאת אומרת ? תמיד אפשר לשנות !

אם יהיו עכשיו פרסומות ברדיו והטלויזיה ! , והנושא הזה יתחיל לצבור תאוצה אז אוליי כל הציבור יבין מה חומרת המצב . הנה תיראה מה קרה למלצרים של עובדי האולמות שעבדו דרך חברות קבלניות , עכשיו הם סוף סוף קיבלו תנאים ! , ויש להם גם חוקים בכנסת ! . צריך לחכות שגם לנו יתחילו לעשות חוקים בכנסת ! .

joshh

New member
איך מתחיל מפולת ?

מפולת מתחילה מאבן אחת. אם אתה לא תקום אז מי יקום ? מישהו אחר ? אז אתה לא תקום ואני לא יקום ומישהו אחר לא יקום כי כולם חושבים שמישהו אחר יקום בשבילם. כולם אומרים שזה יצבור תאוצה אז נצטרף... איך זה יצבור תאוצה אם כל אחד אומר לעצמו שהמישהו הזה יקום בשבילם. אז כולם אומרים שכלום לא משתנה ואין מה לעשות. למה ? כי מישהו הזה עדיין לא קם ולא עשה דבר, וכולם מחכים לו, למישהו הזה. היכן לעזאזל המישהו הזה ???? אז חבר'ה ? תתעוררו !! המישהו הזה זה אתם!!! אם אתה לא תקום ואני לא יקום, אף אחד לא יקום. כי אני ואתה זה יותר טוב מאחד ואם אבי מצטרף אז אנחנו כבר 3. ואם כל אחד יבין שהמישהו הזה, זה הוא וגם הוא יקום, אז זה כבר 4, 5 ולבסוף אנחנו הופכים ל 100 ואז ל 1000 איש ואחרי כמה זמן ל 10,000 איש שזה כבר כוח אדיר, וה 10,000 נהפוך אחרי חודש ל 100,000 איש זה כוח עצום! אבל אם אתה לא תקום ואני לא יקום שאנחנו האבנים שמניעים את המפולת. אז המפולות לא תתחיל. תחשוב על זה. joshua

dobhy46

New member
גושש היקר

תראה האנשים יודעים שקשה בלי פרנסה והשוק היום זה לא מה שהייה פעם, קשה מאוד למצוא היום עבודה טובה . אין היום מעבידים כמו פעם , ישרים , הוגנים , ואשר יודעים לדאוג לעובד שלהם . היום כולם מנסים לנצל את העובד מחפשים עוד מקום מאיפה למצוץ תדם מהעובד. לכן אנשים ממשיכים לעבוד מפחד שלא ימצאו מקום עבודה אחר , למשל ? כמוני כבר 8 חודשים אני בבית ולא עובד

מה אתה אומר ?!?!?!?!...............

אני כבר 4 שנים בבית בלי עבודה כי ביבי ביחד עם סילבן שלום ועם עמיר פרץ רצו ש-רק העשירים ימשיכו לעבוד והעניים ימשיכו לחפש אוכל בתוך הצפרדעים של הזבל ! , והזקנים ימותו כדי להיפטר מהם ! . כי ברגע שאתה מגיע לראיון עבודה אז מייד שואלים אותך עם יש לך ניסיון ? ........אז מה תגיד להם ??? שלמדת באוניברסיטת תל אביב ?!? . אפילו אנשים עם תואר אקדמאי הם מובטלים היום !!!! . ואם אין לי ניסיון אז אני לא יעבוד בגלל זה ?
, אבל הדבר הכי ! הכי הכי מרגיז ומעצבן ש-הם כולם אומרים לך : " אל תידאג ! אנחנו נחזור אלייך ! " ואתה יושב בבית כמו מטומטם ורק מחכה שמישהו כבר יתקשר להגיד שיש לך עבודה ! , אתה יושב בבית מת כבר להרויח את הלחם שלך ! , וכל הממשלה והכנסת ביחד עם ההיסתדרות יושבים מחממים את הכסא בלי לעשות שום דבר וטסים על חשבוננו לחוץ לארץ ומקבלים חופשות בלי סוף כולל פנסיה לכל החיים ! , צוחקים עלינו בפרצוף ! . וכאן למטה יש אנשים ש-מתים כי אין להם מה לאכול ! .

לפחות היו עושים " תנאי פנסיה " ../images/Emo70.gif

לפחות היו עושים " תנאי פנסיה למבוגרים " , תחשוב שיש עכשיו הרבה " ניצולי שואה " שלא מקבלים פיצויים מ-גרמניה ! , כי ביבי וסילבן רוצים ש-הזקנים האלה ימותו ! כדיי לקחת להם את הכסף ! .

ברור !!! אתה צודק ! אני רק מבהיר !

אני רק מראה לכולם לאיזה מצב הגענו . שהממשלה לא רוצה כאן " מעמד ביניים " , כי עוד מעט יהיו כאן רק ! אבל רק ! או : " עשירים " או " עניים " לא יהיה משהו באמצע !!! .

avi1976

New member
לידע כללי כולם מבינים את חומרת המצב

מנסים כל הזמן לבצע תיקוני חקיקה בכנסת אך צריכים כח מאוחד של אזרחים! בנוגע למלצרים, לא עברו חוקים ו/או תיקונים בנוגע אליהם והכל רייטינג של הון ושלטון... אם אתם מבינים את הכוונה? (כמו שאמרתי מקודם אלה ארגונים שעושים רעש ולא עושים כלום חוץ מזה) מהסתובבות בשטח אנחנו יודעים שמי שלא אוכף את התשלומים לעובדים לפי המכרזים ו/או לפי החוזים כמו שצריך זאת המדינה!!! לידע כללי, ישנם עדיין מעסיקים פרטיים שרוצים לשלם כמו שצריך... ומכאן אתה יכול להבין שמקומות פרטיים יכולים לדאוג אחרת ו/או יותר טוב לעובדים.

dobhy46

New member
אבי ידידי

נכון !אך רק למי שייש גב כלכלי מוצק יכול לעזוב את מקום העבודה להסתובב בשטח ולרחרך

avi1976

New member
המטרה היא להתארגן ולא לעזוב את מקום

העבודה. אלא להילחם מאורגנים! ותאמין לי שכולנו באים מאותו הרקע?

dobhy46

New member
אבי זה מאוחר מדיי בישבילי עכשיו זה

מלחמה בשביל למצוא עבודה אך אני מנסה לעזור אבי אני רוצה להדריך את הבן אדם שידע לקראת מה הוא הולך

שנה הבאה יהיו 3000 מבטלים כל חודש !

בגלל ש-עכשיו הקורס של אבטחה הוא 10 ימים בתנאי פנימייה ! , הולכים להעיף את כל המבוגרים ! ואת כל הג'ובניקים ! . אז כל חודש יהיו 3000 מובטלים חדשים ! . תודה רבה ממשלת ישראל ! . אם לא הייתי עובד עכשיו באבטחה הייתי גר ברחוב ! .

למעלה