מעניין אותי מה אתם חושבים על זה

Let Me Be

New member
מעניין אותי מה אתם חושבים על זה

זאת תמונה שצילמתי באוגוסט בגרמניה בפסטיבל מוזיקה. אציין שבעין שלי האורות האלה נראו כמו סתם אורות (נקודות) שטסים בשמיים (לא הבהבו) במין צורה אנכית/מעוקלת אך אנשים שהיו איתי והראיה שלהם יותר טובה, אמרו שהם ראו את הצורה שלהם כמו שרואים בתמונה. אני, לא יכולה לשפוט כי באמת יש לי מספר במשקפיים. בכל מקרה כשראיתי אותם, שלפתי ישר מצלמה. אנשים גם אמרו שהם שמעו בומים אחרי זה, אבל אני לא יכולה להעיד כי היה רעש ולא שמעתי. בכל מקרה רק אציין שסביר להניח שהמיקום של הפסטיבל נמצא ליד בסיס צבאי כלשהו, כי בבוקר ראינו שם לא פעם אחת מטוסים צבאים עושים תרגילים, ככה שאני לא שוללת שמדובר במשהו ארצי. מה דעתכם?

hamamin

New member
דבר אחד בטוח----

[על השאלה אם אלו עבמים או עששיות סיניות לא ניתן להשיב,לעניות דעתי] התנועה בזמן הצילום היא שלך ולא שלהם, מה שיצר את הצורה המקבילה . יתכן שהם מוצר צבאי ששייך לטיסות מטוסים,נורים מסוג מסויים. האם הם טסו הצידה,או למעלה או למטה וכמה זמן צפית בהם ? ואיך היתה המוסיקה בפסטיבל ? ביי.

LironZob

New member
גם הרקע לא מסתדר לי..

יותר דומה לבד שחור או אספלט מאשר לשמים עם כוכבים.

Let Me Be

New member
אוי נו

עכשיו אני מבינה איך זה מתסכל כשאנשים מפרסמים משהו, ואחרים צועקים להם "זה זיוף, זיוף". בכל מקרה- זה לא זיוף. ככה היו השמים. זה היה פסטיבל של כמה עשרות אלפי אנשים והיה אור חזק בכל המתחם (כולל זרקוקים ודברים כאלה). ואני לא באה מנקודה שאני קובעת שזה עב"מ והנה, תסתכלי עליי ותאמינו לי ואני כזאת מגניבה כי ראיתי עב"מ. אני באה כדי לשאול אם אתם מכירים את זה כתופעה או אם אתם יכולים לשער מה זה. בנוגע לשאלות של המאמין- הם טסו מלמטה למעלה (או ככה לפחות זה נראה) בקצב איטי יחסית ואחיד (ככה לפחות זה נראה- אני נמנעת מלהגיד דברים בבירור כי זה היה מלפני יותר מחצי כמעט ואני באמת לא זוכרת). הגודל שלהם היה בערך כמו גודל של כוכב, אולי טיפה יותר גדול. צפיתי בהם מספר דקות. לא זוכרת, 3-4 אולי. הם לא עשו שום דבר מעניין מעבר ללטוס, וכאמור כפי שציינתי הייתי בלי משקפיים וזה במילא נראה לי כמו נקודת אור פשוט והיו דברים יותר מעניינים לעשות בפסטיבל מאשר לתצפת עליהם
.... אחרי כמה זמן כבר לא ראיתי אותם (נניח, 5-15 דקות?). לא יודעת אם הם דעכו, או פנו לאנשהו, או כל דרך אחרת בה הם יכלו להיעלם מטווח הראיה שלי- פשוט לא הסתכלתי. אציין שהם ניצפו לעיתים קרובות יחסית בפסטיבל והרבה ראו אותם ולא ייחסו להם חשיבות. רוב הזמן הם הופיעו ביחידים או זוגות, אבל דווקא פה בגלל שהם היו בשיירה כזאת, זה יותר מעניין והיה את אפקט ה"וואו מה זה" לכן צילמתי. מצרפת עוד תמונה, שצולמה כמה שניות לפני התמונה הקודמת- אפשר לראות בבירור שהצורה של ה"עב"מ" העליון השתנתה לאחר מכן.

hamamin

New member
[בלי להתעצבן] מעט מידי לקבוע עמדה

אולי עבמים ואולי פנסי-רוח,עששיות סיניות. זה, מבחינתי.

Let Me Be

New member
לא מתעצבנת, גם אני באה מעמדה סקפטית

ולא ממהרת להגיד שכל דבר זה חללית של חייזרים. אבל אני יודעת מה ראיתי, אני יודעת מה היה הגובה של זה (גבוה, גובה של מטוסים, או אולי יותר). זה לא היה פנסי רוח וגם לא עששיות סיניות, לא ציורים עם סטיקלייטים על אספלט, וגם לא פרינט-סקרין של שקיעת הטיטניק. אני חושבת שרמת הפירוט שנתתי, די מצביעה על האותנטיות של המקרה. תחשוב שבן אדם שהיה משקר, היה מפרט לך לפרטי פרטים מה זה בכוונה שזה ייראה אמין ו...חייזרי. אני לא. מה שאני יודעת אמרתי, מה שלא- אני לא ממציאה. במה אני כן בטוחה? שזה היה בשמים וזה טס. זה גם יכול להיות באותה מידה מסוק, נור תאורה מתקדם כלשהו, מטוס צבאי סודי, מטוס צבאי לא סודי, בלון מזג אוויר, לוין, פסולת חלל, טיל או אולי אפילו עב"מ אמיתי. לא יודע מה זה? גם אני לא. בגלל זה שאלתי. אולי מישהו כן יודע, אולי מישהו כן נתקל בזה. אולי מישהו משער מה זה יכול להיות. להגיד על כל דבר שאי אפשר לדעת בוודאות מה זה, שמבחינתך הוא הוא עב"מ כמו שהוא עששית סינית זה לא רציני ולא מכבד לא אותי ולא אותך, לטעמי. מבחינתי זה כן עב"מ כהגדרתו המילונית הפשוטה, עד שלא נדע מה זה
אני מבינה שהפורום די מלא ביצורים למינהם, כמו ההוא שהגיב לי מלמעלה וחשב שהוא מצחיק מישהו. זה לא סיבה להתייחס בזלזול/אדישות לכל מי שפונה אליכם

hamamin

New member
אם הצלחתי להרגיז אותך--

אז אני עב"ם או משהו דומה. או שלא. [אני לוקח קורס בנימוסים כבר ביום ראשון ] ביי.

זה נראה כעבמ"ים

וגם ידוע שהחוצנים אוהבים אירועים מוסיקליים המוניים, גם אם הזמר הוא זייפן ידוע כמו או במה (למשל).

levincor

New member
צבי בקרתי באתר שלכם

התמונה שלך עם חגית מ ה מ מ ת!!!!!! היא פשוט מקרינה מדהים. רוגע והרמוניה מושלמים. בהצלחה. חוצמזה ידוע גם...שחלק מהזמרים עצמם הם חוצנים ונראים ומתנהגים קצת קוקו. חבל שהיא לא העלתה את התמונה מיידית כך שאפשר היה לבדוק האם באותו זמן היו עוד עדויות על אורות מסתוריים באותו איזור ועוד עדויות. ללכת היום אחורה ולחפש זה לא מעשי. קשה מאד לקבוע עפ"י התמונות או לשייך את זה למשהו מוגדר יותר ארצי או חוצני. אין מספיק מידע. אני אישית סבור שפרסומי צילומים ללא מפגשים הן קצת בעיתיות כיון שאין כמעט אפשרות בסוג הצילומים הזה לפענח מה היה שם . בהגדרה הכללית זה ע"במ. כי זה משהו מעופף לא מזוהה.

למעלה