מעניין אותי מה אתם חושבים

טאניוש

New member
מעניין אותי מה אתם חושבים ../images/Emo2.gif

עכשיו חזרנו בפיזיוטרפיה, לא עם ק"פ. לאון כל הזמן מסובב ראש ימינה, יש לזה שם שבחיים לא אזכור אותו (ט...משהו). סך הכל בעיה שכיחה. אני נודניקית ידועה וכמובן דרשתי הסבר מלא. הבעיה היא בשריר בצד ימין- שריר של הצואר בצד ימין מקוצר, פיזיוטרפיסית הראתה לי גם שריר בגב באותו צד שהוא מקוצר, אבל לפי ההסבר שלה זה טבעי, פשוט כל הגוף שלו נוטה ימינה רוב הזמן כי ככה נוח לו יותר. ופתאום צץ לי שגם ק"פ הוא בצד ימין. יכול להיות שיש קשר בין הדברים? אמא שלי טוענת שגם לי בתור תינוקת הייתה בעיה עם הצואר, בדיוק כמו של לאון, ועד עכשיו לא נוח לי לסובב ראש שמאלה. וחוץ מזה, הדרך הייתה סיוט, לאון צרח בסלקל כל הדרך המלאה פקקים ורמזורים. פעם ראשונה הוא צרח באוטו. מחר אנחנו נוסעים בבוקר להדסה (בתקווה שסוף סוף יורידו את הגבס
) ואחרי צהריים - א.ס. פרקי יריכיים. אם ככה הוא יצרח אני אתאבד עוד לפני א.ס.
.

גם לנטע היתה

בעיה דומה. אם אני זוכרת נכון, סבתא של נטע שעוסקת בפלדנקרייז ראתה קשר בין הצד עם הנטייה לשמאל לבין הק"פ שבצד שמאל. יש לנו כאן מומחית בפלדנקרייז שבודאי תדע לאמר יותר טוב ממני.

לבן של חברה שלי היה את זה ואין לו

ק"פ! טופל בפיזיותרפיה והיום (כמעט בן שנה) אין לזה זכר. מיכל

זה נקרא טורטיקוליס ו....כן...

גם את זה היה לנו זה נובע מתוך הטייה רצופה או העדפה של צד אחד, במשך הזמן, מקווה שלא, תוכלי להבחין בקרחות המתחילות בצד ששוכבים עליו כי הוא מתכחך עם הכרית. זה סתם באסה עם כל הטיפולים האלה אבל חשוב מעין כמוהו כדי לא להגיע למצב בו יהיה בשלב מאוחר יותר הראש א - סימטרי היום ב"ה תמיר בסדר תשתדלי הכי חשוב להשכיב אותו הרבה על הבטן ולתת לו להיחשף במבט דווקא לצד שהוא לא אוהב בעזרת צעצועים מחזיקה אצעות ועל כל שאלה אנחנו פה אורית

למעלה