מעניין אותי ...

מעניין אותי ...

הורים,אחרי שגיליתם עלינו .. הגיע איזשהוא שלב בוודאי שעניינו אתכם החיים שלנו .. חיי החברה,הזוגיות .. חיי הלילה ... מעניין אותי אם חלק מכם באמת עשיתם עם זה משהו? יצאתם פעם לבר\פאב\מועדון גיי או גיי פרנדלי? איך הרגשתם? ניהלתם שיחות עם הזוג\ה? הייתי רוצה לדעת מה הרגשתם במידה ובאמת ניסיתם ...

Master Stav

New member
עוד לפני שאמרה לי

היתי מעורה ....כך ש ..... אני לא רואה במועדון גי פרנדלי או BDSM פרנדלי משהו שונה אותו אני צריך לחקור ולגבי שיחות עם בת הזוג ....היא אצלי הבמסנגקא ובפיס בוק

../images/Emo6.gif

לא עקבנו אחרייך אבל מפאת סגנון עבודתו של אביך שיחיה אנחנו מכירים את כל מקומות הבילוי
ורגע אחד של רצינות: אנחנו נמצאים בקשר הדוק עם בת הזוג הנוכחית שלך, בנות הזוג הקודמות היו פחות וורבליות איתנו משום מה. מתי אנחנו יוצאות לבלות יחד?

שירה910

New member
פאב או בית קפה

הייתי בבית קפה כזה וגם בפאב . האווירה בבית הקפה היתה נחמדה מאד והרגשתי מיודדת ופוחה . בפאב היא היתה יותר מינית , וזה היה פחות לטעמי . אך אני מאמינה שהייתי חשה כך גם בפאבים של סטריטיים . ואולי נתקלתי בפאב מאד יוצא דופן . ולא כולם כאלו . בכל אופן ממש אין לי בעיה עם מקומות של גאים וגאות כשיש בהם אווירה רגילה של אהבת אנוש ופחות מושתתים על מין גלוי .

א פרח

New member
אז ככה

את בנות הזוג שלה פגשתי רק שהן עדיין מתחלפות מהר מאוד, טוב היא עוד צעירה ומתנסה
לגבי מקומות בילוי יחודיים לגייז טרם הספיקוטי, מתכננות לצאת בקרוב עם זוג חברות שלי, לסביות נשואות אחת לשניה, וביתי לבילוי משותף במועדון. כפי שכתבתי בעבר עבורי נטייתו המינית של אדם איננה משפיעה על מערכת היחסים שלי איתו/ה כל חייהם ילדי ראו בחיינו ובביתנו אנשים מכל הסוגים והמינים מכל גווני הקשת, בני מישפחה וחברים כך שעבורנו הכל בא בטיבעיות מגיל צעיר למדו שאם הומו/ לסבית מתחילים עם אחד מאיתנו אין להיבהל מכך אלא לקבל זאת כמחמאה וכך אני רואה זאת כך שאשמח לצאת לבילוי משותף עם ביתי מינימום האסוף כמה מחמאות שיתרמו לביטחון העצמי שלי ומקסימום אגלה דברים חדשים על עצמי. אני תמיד אומרת שזה שעוד לא התנסתי עם אישה זה רק בגלל שעוד לא פגשתי את האישה הנכונה לי

למעלה