מעניין אותי

מעניין אותי

מהי הקבוצה הראשונה שאתם לוקחים כשיוצא המנג´ר ? אני אישית משחק במשחק עוד מימי CM2 וכל שנה שיוצא המשחק אני אוהב לקחת את הקבוצה הכי אטרקטיבית שיש באותה עונה וכמובן שהשנה זוהי ריאל מדריד ואותה אני לא לוקח אף פעם כי פשוט זה לא כיף לשחק עם כל הכסף הזה
אז כנראה אני יקח את ליברפול שנראת קבוצה עם פוטנציאל נחמד מאוד (בתקווה שיחזקו קצת את חאדג´י דיוף) במשחק השני בד"כ אני לוקח את אייקס שמאוד חביבה עלי :p

muzza

New member
קבוצת מרכז טבלה בדרך כלל

אני לא רוצה לצלול ישר לתוך האפרוריות של הליגות הנמוכות. אז בדרך כלל אני לוקח בהתחלה קבוצה כמו פולהאם. תוך כדי הכרת המשחק אפשר להעביר איתם עונה בכיף, ואז לעבור למועדון מעניין יותר. אייאקס זה די דומה למכבי ת"א כדורסל. בליגה אף אחד לא יכול לעצור אותך ובאירופה קשה.

system Rulz

New member
אני אקח.......

אני אמשיך את המסורת שלי ואני אקח את יונייטד (כל סי אם אני לוקח אותם בהתחלה) אלא אם כן יהיה ליגה ישראלית ואז אני לוקח את מכבי חיפה!!!!!

IOJDFG

New member
מנצ´סטר יונייטד

אחר כך ריאל, ואם יש ליגה ישראלית מכבי ת"א. אחרי כמה שנים, אני הולך לאמן קבוצה מליגה שלישית בשוודיה ולוקח איתה ליגת אלופות.

קיר קמט

New member
הממ

בדמו האחרון לקחתי את יונייטד כך שהם היו טכנית הראשונה שלי בנוכחי... אחריי זה נדמה לי שזה היה ריבר פלייט.... אחריי זה מילאן. אבל אני לא זוכר.

KaZaM

New member
אני בדרך כלל

מגוון או שאני לוקח אחת מהאהודות עלי(ריאל,מנצ´סטר או מילאן) אבל אני גם אוהב לשחק עם קבוצות פחות גדולות בשתי השמירות האחרונות שלי שחיקתי בהתחלה עם ברונדבי(דנמרק) ועכשיו עם ניוקאסל

talking heads

New member
בדרל כלל

קבוצת אמצע טבלה באנגליה.... בחדש כבר בניתי על west-ham....אני מת לנסות את השילוב בין ג´ו קול לדפו

Psycho MC

New member
אני בכל המנג´רים לוקח את מילאן...

ובונה קבוצה חדשה לגמרי, ז´תומרת משאיר את השחקנים שאני הכי אוהב כמו שבצ´נקו, מאלדיני, רוי קוסטה וכו´, ואת השאר מעיף וקונה שחקנים חדשים שהם לא "תותחים" במיוחד ואני מתכוון לשחקנים צעירים כאלה עם בני 21-27 עם לא ממש הרבה ניסיון, ועושה אותם שחקנים מעולים!!! ככה זה... דרך אגב כבר כמה ימים שהתחלתי לשחק ב-CM וזה די נחמד, אבל השיווק הוא זול ביותר!!!

tomash11

New member
הממ יש המון:, ואלה שמות (מה שאני

זוכר)... CM3- הראשון הראשון, לקחתי את באיירן מינכן. אחר כך לקחתי את טלפורד. אחר כך לקחתי את פטרבורו או משהו בסגנון הזה מהליגה השלישית (לא זוכר, זה היה איזה בורו אחד...) אחר כך לקחתי את סביליה אחר כך לקחתי את טורינו זה מה שאני זוכר בערך... CM01-02 אתלטיקו מדריד אחר כך את ברצלונה הערה: מדובר על כל פעם במשחק חדש, ולא קבוצות שאני עובר בתור מנג´ר באותו משחק...

JRM

New member
כל פעם משהו אחר

פשוט עושה אנ-דן-דינו בין הגדולות בגלל שזה עומד להיות משחק חדש לגמרי וסביר מאד להניח שכל השטויות וה"רמאויות" הקטנות לא יעבדו (טקטיקות ללא שחקני כנף, טסיגאלקו ומדיירה...) אז נצטרך ללמוד את המשחק ואין דרך טובה יותר מאשר להתחיל ברמה הכי "קלה" אז בשמירה ראשונה עם אחת הגדולות ואז נעבור לדבר האמיתי, עם קבוצות בינוניות ואפסוניות

למעלה