מעניין אותי...

Motek For Good

New member
מעניין אותי...

האם אורלנדו ימות? ואיך יספיקו תוך שבוע לסיים את הסידרה???? אהבה היא כמו בצל...באמצע תמיד בוכים..!

Koobit

New member
יש לי תשובה!

זה ספויילר אז.... מי שלא רוצה לקרוא שיסגור ת'הודעה... הוא ימות. קראתי במתב דיגיטל שהוא ומאוריניו יפגשו שוב ותהיה תאונה קטלנית אז יכול להיות שמאוריניו ימות גם. וקראתי עוד כל מיני דברים מגניבים לאללה, אז אם מישהו רוצה לדעת, שיכתוב פה ואני אכתוב את מה שאני יודעת... ותאמינו לי, שווה לראות.

Koobit

New member
אוקי..

אגב, לכל מי שלא יודע, קוראים לי נועה :):) טוב, הנה פרטים מדהימים: ***איריס תעשה בדיקת התאמה להתרמה. ***איריס תדהר על הסוס שלה בלילה ותראה את הרוח של אמא שלה שהפצירה בה לחזור למוטב. ***לאלנה ולפדרו יש בת. ***ריטה תלד את הבן והבת, תתמוטט ותמות. ***אלמה תיקח את התאומים אליה בלי להתייעץ עם דנילו. וזהו בנתיים. מחר אני אחפש עוד מידע...

spiralla m

New member
תגובה לספויילר!

יששששששש. לא שאני מאחלת למישהו מוות, אלא שזו רק סידרה, והבעיה של קפיטו נפטרה. מה עוד קראת?

Koobit

New member
כעיקרון זה הכל

קראתי רק עד יום שלישי (כולל). אה! היה עוד משהו! לפני התאונה של מאוריניו ואורלנדו, קפיטו ואורלנדו רבים והיא מגנה על עצמה ודוקרת אותו ביד עם סכין... ~סניף~ מגיע לו!!!

spiralla m

New member
בסדר. שאלתי כי המחשב שלי מקבל את

ההודעותץ מאוחר יותר... תגובה לספויילר: מה באמת עם סכין? והוא יצא מזה שלם?

ElinorL

New member
כל השירשור הוא../images/Emo58.gif! מי שלא רוצה

לדעת שלא יקרא את ההודעות פה...

Koobit

New member
מי שלא רוצה לדעת מה יהיה שלא יסתכל!

*לקוח חשוב מזמין את קלרה לנסוע לאירופה *דנילו מאשים את אלמה בחטיפה של התינוקות ומאיים עליה שיפתח בהליכים משפטיים. *רדי מודיע לקלרה שהוא פותח בהליכי גירושין ושהציע לקפיטו נישואין *איריס באה להתפייס עם אלנה *אדו מספר לקמילה שמרסלה מתה *אלנה יולדת את ויטוריה שנמצאת תואמת וההשתלה מתבצעת *אלנה ומיגל מתחתנים *פדרו מודיע שהוא עוזב את החווה ואלמה מציעה לסינתיה להחליפו *איריס מפתיעה את פדרו בביתו החדש. וזהן... ככה זה נגמר.

spiralla m

New member
ווי חשבתי שיהיה אחרת.

איזה סתומה אני שקראתי. הרסתי הכל...

eti Gianecchini

New member
נועה איפה קראת את זה?../images/Emo58.gif

ספויילר קראתי בויוה שדנילו יקבל אבהות על התינוקות שלו ואלמה תעזור לאמא של ריטה לגדל אותם אחרי שהיא תמות. גם כן איריס לא תתאים כתורמת לקמילה ומי שתתרום לקמילה זאת אחותה הקטנה שתיוולד שקוראים לה ויקטוריה ושהלנה ואיריס ישלימו, ואיריס תבקש סליחה מקמילה ובסוף אלנה תתחתן עם מיגל בכנסייה.

Koobit

New member
זה כמעט זהה

חוץ מהעניין עם דנילו והאבהות. קראתי את זה בתקצירים באתר של ערוץ 3.

Koobit

New member
ואת האמת...

הייתי בטוחה שקמילה תמות והתינוקת של אלנה תחיה ושאלנה ואדו יחיו ביחד....

../images/Emo58.gifלמעלה וגם בכל שאר ההודעות

מותק פעם הבאה תהיי קצת יותר אחראית..

eti Gianecchini

New member
וואי נועה ואני חשבתי בדיוק כמוך

בהתחלה, רק בלי הקטע של התינוק, חשבתי שקמילה תמות ואדו ואלנה יחזרו להיות ביחד.

למעלה