מעניין אותי..

One Echoe

New member
מעניין אותי..

מה יש לכם להגיד על הכתבה הזאת-הן ימין והן שמאל. יותר שמאל, כי את הימין כבר שמעתי..

amitbl

New member
כרגיל, דבריו של אדם כזה או אחר

מוצאים מהקשרם בתקשורת. מדובר באחד ממנהיגי החמאס שאמר שההתנתקות הנה "מפנה חשוב בסכסוך וסוף התכנית הציונית באזור". ואכן, מפנה חשוב. ואכן, סוף ההתיישבות בגוש קטיף - "התכנית הציונית" להגדרתו. זה שהוא שמח - זה ברור. כלל הפלסטינאים כמובן שמחים על המפנה הזה שלדעת כולם בזירה הבינלאומית הוא צעד נכון, מה שימים יגידו אם הזירה הבינלאומית צודקת. החמאס, כמובן גם שמח, אבל לראייתם זה "נצחון". כמובן, צפוי, ולא רלוונטי. מה שחשוב זה שאנחנו יוצאים משם. זה צעד כלשהו. שינוי כלשהו, לדרך שכולי תקווה שתוביל לעתיד ורוד יותר.

cold whisper

New member
הבן אדם צודק....

זה הרי מה שאריק שרון מראה להם,והם לא עיורים..

TOMASS The Best

New member
זה מה שקורה שראש ממשלה ימני

מנהיג תוכנית שמאלנית פרו-ערבית. שרון אמר בראיון לאומה "נקודת המבט שלי השתנתה אנחנו לא יכולים לשלוט ב-1.3 מליון ערבים" מעניין לפני שנתיים וחצי שאמרת דין נצרים כדין תל אביב היו ברצועת עזה 100 אלף פלסטינים?? הוא שקרן והוא עשה את ממניעים אישיים, ומצחיק פתאום שכל השמאלנים יפי הנפש שלנו האינטלקזיבי!! שלנו שנלחמים לצדק חברתי ולצדק פוליטי וכו וכו' פתאום שכחו מכל פרשיות השוחד וחברות הקש של שרון והבנים שלו, זאת הוכחה לצביעות שלהם, הם מנסים להצטייר כאנשים הגונים ואובייקטיבים אבל הם לא! תבינו את זה כבר מי שלא שמאלני! כל השמאלנים סתם צבועים!! צבועים

יותר מעניין אותי את העונש שנקבל על

חילול ה' וכפיות טובה שנעשה. התפללנו 2000 שנים בגלות לקבל חזרה את ארץ ישראל. עכשיו אחרי שקבלנו חזרה את ארץ ישראל באים פוחזים ומוסרים חלק ממנו לגרועים שבאויבי העם היהודי ללא תמורה כלשהי. אולי צודק ההיסטוריון הרוסי שאמר: עם שמוכן לוותר על המולדת שלו אין לו זכות קיום. אני משתין על כל מי שתומך בגירוש יהודים מבתיהם ומסירת השטח לאויב. לא נשכח ולא נסלח.

amitbl

New member
אני לא יודע על איזה סרטים אתה אבל

את גוש קטיף לא "קיבלנו". את גוש קטיף לקחנו. על גבם של תושבים לא יותר ולא פחות. על גבם של תושבים שהפכו להיות פליטים ללא חיים נורמלי במשך 30 שנה. בגללי, בגללנו, כן כן גם בגללך. אנחנו לא מוסרים את מולדתנו. אנחנו מחזירים חלק קטן ממולדתם. ישראל תמיד תשאר. ולצידה תהיה פלסטין.

ארץ ישראל שייכת לעם היהודי בלבד.

אין לאף עם אחר זכויות בארץ ישראל. אם אתה מערער על זכותנו בגוש קטיף אתה גם מערער על זכותנו בגוש דן. עוד מעט יגיע התור של תל אביב להשתחרר מהכיבוש הציוני של פלסטין. את תל אביב רואים טוב מאוד על הכוונת בשומרון.

amitbl

New member
מי אתה בכלל

שתחליט למי יש זכויות בפיסת אדמה כזו או אחרת? מי הכשיר אותך להיות הסטוריון בין לאומי שיכול לצאת בהצהרות טפשיות כאלה? ואם תגיד לי 'התנ"ך מכשיר אותי', אז אתה באמת מקרה אבוד. לפלסטינאים אין פחות זכויות על חבל עזה מאשר ליהודים, אם לא יותר. עזה היא מחוץ לקו הירוק, המהווה את הגבול הבינלאומי של מדינת ישראל. ולא משנה כמה תצהיר שזה שלנו, זה לא. זה כזה פשוט. אזח"ע ואיו"ש (וגם לא הגולן, אגב) לא שייכים למדינת ישראל. וזו עובדה.

deathcaster

New member
נחמן

אני משתין על כל מי שחתיכת אדמה חשובה לו יותר מחיי אדם.

amitbl

New member
../images/Emo45.gif

ואני משתין על מי שמשתין על ערכי הדמוקטיה.

למעלה