מעניין איך אסתי נראת עכשיו מעניין איך אסתי נראת עכשיו אחרי הטיפול יופי עם נטלי.....
M matan3791 New member 22/7/04 #1 מעניין איך אסתי נראת עכשיו מעניין איך אסתי נראת עכשיו אחרי הטיפול יופי עם נטלי.....
י ימה סוערת New member 23/7/04 #4 יותר מעניין מה אומר יגיד לה כי אני בטוחה ב-100% שהוא בא לברר אם זאת היא המאהבת דוט קום שלו.. ואם היא הייתה אומרת כן..אז הוא היה אומר לה שזה לא ילך בניהם.
יותר מעניין מה אומר יגיד לה כי אני בטוחה ב-100% שהוא בא לברר אם זאת היא המאהבת דוט קום שלו.. ואם היא הייתה אומרת כן..אז הוא היה אומר לה שזה לא ילך בניהם.
G gabriela r New member 24/7/04 #5 ../images/Emo181.gif אבל הרג אותי שאת השינוי הפצצתי הזה הן עשו בבאר שבע.. ואסתי אומרת כזה שהיא מתלהבת מהנסיעה ואחר כך באוטו היא אמרה שהיא לא מוכנה לנסיעה הזאת והיא רוצה לחזור הביתה וכול זה.. הן נוסועת לבאר שבע.. לא למכון יופי כשר בפריז.. בקיצר נחמד
../images/Emo181.gif אבל הרג אותי שאת השינוי הפצצתי הזה הן עשו בבאר שבע.. ואסתי אומרת כזה שהיא מתלהבת מהנסיעה ואחר כך באוטו היא אמרה שהיא לא מוכנה לנסיעה הזאת והיא רוצה לחזור הביתה וכול זה.. הן נוסועת לבאר שבע.. לא למכון יופי כשר בפריז.. בקיצר נחמד
G gabriela r New member 25/7/04 #7 כן... פשוט בתור באר שבעית, כול פעם שאומרים באר שבע אני קופצת ומנסה לגלות למה מזכירים אותנו