מעניין איפה הם עכשיו?

מעניין איפה הם עכשיו?

הבוקר היה קר אך מזג האוויר התחמם ועכשיו השמיים כחולים והשמש מלטפת. אני לאט, לאט מהקליפות מתקלפת. מרחוק הים – פס כחול כהה שנמתח מתחת לפס רקיע. ואחריו החולות הזהובים - לרוץ ולשחק עליהם. אם זיכרוני אינו בוגד בי אז לפני כשלוש שנים בערך, בעונה ריחנית זו, בלבלובו הלבן של השקד, בחודש שבט (חודש הבשורות הטובות). קיבלתי מתנה מחבר, את הדיסק של האחים אריאל - "מי יעיר את הילדים". אני זוכרת היטב, איך שחררתי את הדיסק מעטיפת הניילון החונקת ושלשלתי אותו לפיו של הרדיו- דיסק שבלע אותו פנימה. והעניק לי את התענוג. חבל שלא הייתה הקדשה על העטיפה.קראתי באתר, החדש, שהאחים אריאל ממשיכים להופיע וישנם שירים חדשים וכיוונים חדשים. מישהו שמע משהו? - משהו על תקליט חדש, שבדרך?

../images/Emo42.gif

יפה לך הפירגון המרומם לאחים אריאל! באופן כללי האחים מופיעים אם כי פחות מבעבר...אך כבר רישמו לפניכם את ה28.3 מוצ"ש בבית אריאל, מופע של האחים שמארחים חברים ויקרא "אמנים מקומיים שרים מאיר" יענו כולם מאזורינו כמו פישי הגדול, שרון עזריה ועוד. פרטים נוספים בהמשך. אשר לדיסק חדש של האחים - יש דיבורים - חסרים תקציבים... החומרים הם כולם שירי מאיר לא ידועים שקיבלו לחן מאהוד..יכול להיות שחלק מזה יהיה בדיסק שכבר ציינתי שעומד לצאת לקראת שנה 10 , נו בסוף כל ההפתעה תהרס לי...

תודה לשירז

אני מצטערת אם שוב גרמתי לך לגלות לנו, עוד פרטים חשאיים, לגבי הדיסק שעומד לצאת לקראת השנה העשירית. אינני יודעת אם זה בזכותי או בגללי. אך מה שברור לי כרגע, ולעוד כמה שכמותי, הוא שיש למה לחכות (אמרת את זה קודם). בבקשה, אל תדאגי בנוגע להפתעה. שכן המרחק הוא עצום ורב בין הדיבור על ... לבין החוויה עצמה. כמעט כמו שהמרחק בין אחד לאף אחד הוא אין סופי. שנשמע בשורות טובות

אני אגלה לך...

שדווקא לא מזמן, שבועיים במרוצת הזמן הנמדדת, הייתה הופעה של אהוד בת"א וממש נהנתי. כשהספקנו להחליף כמה מילים על מה מקורה ומה עתיד להתרחש, הוא נשמע כמו מישהו שמחזיק דבר מה, יש איזה עניין שהולך ומתגבש. התיאור של שירז, הוא אמיתי בכל אותיותיו, בעיקר התקציב מנסה להעיק על המצב. בינתיים אני אפרגן לך על הפירגון לתקליט, אני אמצא אותו - כי הוא מסתתר הייטב ואזמזם שהייתי עף אלייך, הייתי עף.... כל טוב לכל.

למעלה