מעניין אם מישהו יודע בכלל...

• פותח הנושא Yev
  • פורסם בתאריך

Yev

New member
מעניין אם מישהו יודע בכלל...

האם יש מנזרים באזור של הרי ההימלאיה שעוסקים באומניות לחימה?

מריושי

New member
בסין אני יכול

להפנות אותך למספר מקומות אבל לא ספציפית להימאליה

Yev

New member
מממ...

אם תוכל להפנות אותי? להגיד תנאי קבלה ועלות כלכלית עם בכלל. תודה רבה. אבל בכל זאת יש פה מישהו שיכול לפרט על מקומות כאלה בהרי ההימלאיה(טיבט עד כמה שזכור לי)

מריושי

New member
בדרך כלל

יקבלו אותך גם בלי נסיון קודם מחירים נעים בין 15-60 יואן בדרך כלל (כמובן שיש יותר יקרים) יש לך מקום פופולרי אצל תרמילאים במנזר בדאלי יש לך בעירה דנגפנג שליד שאולין עשרות אם לא מאות בתי ספר יש ביאנגשואו אחד מבוגר עם שני בנים שגם חיו ואימנו באוסטרליה ככה שהם יודעים אגלית והם ברמה טובה ויש את וודאן שאן ששם גם יש מספר בתי ספר (מתמקדים בטאי צ'י וסגנונות קרובים כאה למקום מנו זה התפתח)

sravaka

New member
לא בהימלאיה. בבודהיזם הטיבטי...

אין התעסקות בתורות לחימה.

Yev

New member
אוקי...

וחוץ מטאי צי יש שמה אומניות לחימה נוספות? ולגבי הבודהיזם הטיבטי, לא יודע אם יש או אין אומניות לחימה, אבל מבדיקה שערכתי מספר אומניות לחימה התפתחו מאזור הרי ההימלאיה. וסליחה על העצלנות לברר, כמה זה יאן בשקלים? והאם התשלום שהזכרתה זה לחודש או לשנה?

sravaka

New member
אומנויות לחימה

לא יודע איפה הן התפתחו אבל כיום תוכל למצוא טאי-צ'י ואומנויות לחימה בסין. בהימלאיה תמצא בעיקר דברים שקשורים בתרבות הטיבטית, הנפאלית וההודית. בקשר לין, גם אני מתעצל.

מריושי

New member
עד כמה שאני זוכר

יואן שווה ל 8.26 יואן לדולר מכאן תעשה חישוב כמה זה לשקלים והמחירים שהזכרתי הם ליום. יש יותר מ200 סגנונות רשמיים בתוך מה שנקרא קונג פו או אומנויות לחימה סיניות. אז מזה תבין כמה הטאי צ'י הוא חלק קטן מהם

למעלה