מעניין כמה זמן זה יקח...

• פותח הנושא swann
  • פורסם בתאריך

swann

New member
מעניין כמה זמן זה יקח...

הנה זה מתחיל. אולי זה יקח ימים. בינתיים צירים לא סדירים אבל מציקים. לפעמים לחץ כואב, לפעמים בגב התחתון, לפעמים ציר כואב בבטן התחתונה. משתנה ולא סדיר. אבל אין ספק שהגוף מתחיל להכין את עצמו... עדכונים בהמשך.

../images/Emo24.gif

(זה היה חיבוק+הצעה לעיסוי, אם לא היה ברור).

עינבלית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo57.gifמתרגשת פה...

הגוף מתכונן, הרחם מתגמש ולומד את הדרך, הנתיב, העוברית מתכוננת, מתמקמת, מתחילה לשמוח מהמפגש הצפוי לשתיכן... הלידה היא רק ההתחלה, התחלת החיים יחד, עם ילדה חדשה וילדה שהופכת פתאום לבכורה, גדולה, בוגרת, אבל בלב של אמא נשארת תמיד תינוקת. הלב של אמא זוכר את הלידה הראשונה, זוכר את הפעוטה שרק נולדה, הזכרונות מציפים ביחד עם הדמעות. דמעות של שמחה, של הקלה, תיקון. סיון יקרה, יהיה לך טוב, נפלא. הנה זה בא!

swann

New member
../images/Emo7.gif תודה, התרגשתי. ועדכון...

אני עוד פה, אנחנו עוד בגוף אחד. אתמול אחרי המקלחת היה נראה שזה עוד ממשיך, אבל כשהלכתי לישון - הצלחתי להרדם. יש עוד צירים פה ושם אבל זה נראה לי מאוד קשור לכוח המשיכה ולתנועות שלה כשהיא מתבססת למטה. אמרתי שאני מחכה לאמא שלי נכון
היא נוחתת מחר בבוקר.
יש לי את כל היום לסידורים ובישולים ושאר קינונים. אמשיך לעדכן אם יהיה חדש. תודה ענקית על כל התגובות
, זה עוזר ומחזק
ובעיקר מרגש. זה קרובבבבב

swann

New member
אמא ואחותי הגיעו ../images/Emo160.gif

ואנחנו חיכינו בסבלנות ועוד לא היתה הפרדות
... בינתיים אני יותר פעילה - הולכת למולים ומנסה לזרז, אבל בינתיים נהנים מהביקור, כל עוד אפשר לצאת ולהסתובב בחופשיות. יש קצת פעילות רחמית, אבל לא משהו שאפשר לתזמן. ולא, אני לא ישנה טוב בלילה... דווקא התעוררתי הלילה מאיזה ציר אבל כלום לא קרה אחריו. עדכונים בהמשך.

debby12

New member
מנהל
מקוה שילך חלק ורגוע

האמת שאני כנראה לא קלטתי את הקטע. כשהתחילו הצירים הפעם אז אמרתי לעצמי: "נו מילא, במילא כבר שבועות כואב לי פה ושם כל הזמן" - אלה כנראה היו הכנות הגוף אבל לי היו עניינים אחרים בראש...

למעלה