מעניין כמה פעמים נתקלתם בשאלה הזו. אבל עדיין

kasherious

New member
מעניין כמה פעמים נתקלתם בשאלה הזו. אבל עדיין

לא מצאתי תשובה (-:

איך משיגים את איך קוראים לו? אממ... "לפחות שנה ניסיון במשרד פרסום" שראיתי בכל מודעות הדרושים. מאיפה משיגים את השנה הזו בדיוק? מצידי לעבוד באיזה מקלט בחינם)

(על עצמי: סטודנט שנה שנייה לתקשורת בבינתחומי הרצליה בהתמחות של תקשורת שכנועית. יש לי עכשיו סדנת רעיונאות עם אילן ליזרוביץ' וגם סדנת תקציבאות עם איזו ורד עמיאל-שטרנשוס. הם יהיו הניסיון העיקרי שלי, אבל כמובן שאפתח לעצמי איזה בלוג עם כל הרעיונות שלי אם זה דרוש.)

*נ.ב: קופירייטר חייב ידע בסיסי בפוטושופ?*

הי kasherious ,שאלה טובה, שמור על יצירתיות...

זו בהחלט בעיה לא פשוטה בימינו למצוא מקום עבודה בלי המשפט המעצבן "יש לך ניסיון?"... אבל גם בתקופתי, לפני כמה שנים.. לא היה פשוט למצוא עבודה ללא ניסיון.
חשוב יצירתי, מנקודת מבט של המעסיק הפוטנציאלי שלך, בלי ניסיון תיאלץ להציג "תיק עבודות" שיש לך מתקופת לימודיך, ואם עוד אין לך, כדאי מאוד שתכין כבר עכשיו.
זה יהיה כרטיס הכניסה שלך, כמובן הרושם שתשאיר בראיון עבודה חשוב מאוד, המוטיבציה שלך, היושר והכנות.
חשוב לרוחב, כלומר לאו דווקא קופירייטר או תקציבאי במשרד פרסום גדול, בהחלט אפשר להתחיל במשרד קטן, עם פוטנציאל קידום, לרכוש ניסיון ולהתקדם.
עבודה בתחום השיווק בחברה, בהחלט יכולה להיחשה כפתרון זמני שיקדם אותך למטרה, אולי תציע תקופת ניסיון עבודה עבור פרוייקט שישמש עבור משרד הפרסום "מבחן קבלה" עבורך, וכדומה. השתמש ברשתות חברתיות כמו הפייסבוק כמובן, ליצירת קשר עם משרדי פרסום , והאחראים לתחום שלך, מומלץ! זו דרך אפקטיבית ופחות רשמית.
המון בהצלחה, אנחנו כאן, עדכן אותנו.

המלצה אישית

אינני קופירייטר ולא ממש יודע עד כמה התחום שלי דומה אבל בתור משווק באינטרנט עסקתי מספר שנים בקידום ושיווק ארגונים ללא מטרות רווח, מה שסגר לי את השאלות בנושא הזה כשתשאלו אותי.

gilgily

New member
יש לי הצעה...

קודם כל אני לגמריי איתך. אני לומדת קופירייטינג ופרסום במכללת תילתן ותמיד חושבת מה יהיה אחרי שאסיים את הלימודים כי כל מודעה שאני רואה דורשת ניסיון (וגם תתפלא שמסתכלים איפה למדת) אבל יש לי חדשות מרעישות בשבילך.
שמעתי לא מעט שאם אתה עושה קצת "רעש" עם עבודה טובה שעשית ,זה יגיע לאוזניים הנכונות הכוונה שלי היא שלמרות שאתה בלי ניסיון אתה יכול להציג משהו טוב שיצרת ולשווק את עצמך כמו שצריך ויכולים לקחת אותך.

תנסה גם לבדוק באתר אייס (מקווה שאני לא טועה בשם) כל יום מתפרסמות שם הרבה מודעות וחלקן גם לא דורשות ניסיון.

למעלה