מעניין לבעלי בלוגים למבוגרים

מעניין לבעלי בלוגים למבוגרים

אני בודק לאחרונה את הבלוג ב"קפה דה מארקר" - טכנולוגיה כביכול דומה, מטרה דומה, סוג הבלוג דומה-למבוגרים בלבד, החומר שפירסמתי זהה... ובכל זאת-ההבדל בין שני האתרים מבחינת צמיחת מספר הנכנסים לבלוג הוא תהומי, לפחות כשמשווים את החודשיים הראשונים. נראה כאילו הבלוגים ה-"חבויים" ב-"קפה" מוסתרים הרבה יותר טוב, עד כדי כך שאינם נגישים לקוראים... גם כלב לא נכנס שם באקראי לבלוג, ומי שנכנס שוב אינו חוזר... ואולי יש שם קוראים מסוג אחר...
לבעלי בלוגים כנ"ל, החושבים לנסות ולעבור - חישבו שנית... ואין לי כל קשר להנהלת האתר של "תפוז" - אני פשוט מדווח על תופעה מעניינת לטובת חבריי הבלוגרים כאן...

דנטל

New member
באמת מענין

זה, אמנם, היה החשד שלי, אבל לא יכולתי לדעת בביטחון. לא ששקלתי להעביר את הבלוג לשם. יש שם חסרונות מבחינת הפלטפורמה שמרחיקות אותי.

גם אני בדקתי

מה שאני לא מבין זה - איך יתכן שרק בתפוז אפשר לשרשר תגובות, ובאתרים אחרים אין את זה? התגובות בדה מרקר אמנם יכולות לכלול תמונות (כמו רשומה) אבל אם יש הרבה תגובות קשה לעקוב. זה זוועתי. בקשר למבקרים בבלוג בדה מרקר - אם אני לא טועה בסטטיסטיקות של דה מרקר נכללים רק משתמשים רשומים, ואולי זאת הסיבה שנראה לך שאין הרבה מבקרים. בכל מקרה - אפשרויות ניהול הבלוג שם נחותות מאוד יחסית לתפוז.

למעלה