מעניין לדעת

SuperPuper

New member
מעניין לדעת

אני כל הזמן מנסה לברר ולא מצליחה מה שמים כל הבנים האלה בשיער בעיקר סטייליסטים שהשיער עומד כמו ג´ל אבל הוא נראה יבש כזה כאילו לא שמו כלום מיש יודע או יודעת על מה אני מדבר מחכה לתשובה

angelina1

New member
אני עבדתי במספרה ואני יודעת שיש

מוצר שנקרא ברינלטין ג´ל- או משהו כזה- זה דבר במיוחד להעמיד את השיער. השיער נראה כזה יבש ומבריק... חוץ מזה אפשר לשים וקס חזק לשיער... אם אתה לא מוצא את המוצר השני... או שאפשר לשים ג´ל ואז ליבש את זה עם פן שלא יהיה את המראה הרטוב

liorlord

New member
אני בן

אבל מצטער, יש לי שיער ג´יפה, פשוט גועל נפש, אני לא יכול לעשות איתו כלום. זה כמו שיער של אתיופים, רק יותר רך.

liorlord

New member
אני בן

אבל מצטער, יש לי שיער ג´יפה, פשוט גועל נפש, אני לא יכול לעשות איתו כלום. זה כמו שיער של אתיופים, רק יותר רך.

mandy

New member
אז יש לך כמה אפשרויות..

אתה יכול או לשים לחות לשיער מתולתל וככה תקבל את המראה של ג´סטין מאן סינק, או שאתה יכול פשוט להסתפר קצר קצר עד שלא רואים תלתלים. אני בעד המראה של ג´סטין כי גם ככה התלתלים לבנים חזרו לאופנה...

liorlord

New member
זה לא תלתלים, זה

ג´יפה, כמו של אתיופים. אם אני אגדל זה יהיה אפרו, אני שונא את השיער שלי, לעזאזל!!!!!

mandy

New member
אל תתעצבן..

יש כזה שיער גם למישהו מהשכבה שלי והוא פשוט מקצץ אותו עד שלא רואים תלתלים...

לי58

New member
דקס

יש כמעט בכל מספרה, זו קופסא קטנה בצבע אדום, מה שמבאס זה שבארץ זה עולה בסביבות 60 ש"ח, ובניו יורק (הייתי לפני חצי שנה) קניתי כל קופסא ב2 דולר....אז הבאתי כמות לכל החברים.

למעלה