מעניין לדעת

tali_le

New member
מעניין לדעת

תהיה שעלתה לי לראש בעקבות שיחה על השירים של רונה ועל השרשור השיר האהוב שהיה כאן מה הופך לשיר לשיר האהוב של רונה? כלומר - האם אלה המילים והחיבור שלכן אליהן? המוסיקה והלחן והביצוע? אל מה משניהם אתן יותר מתחברות? טלי

לירונדה

New member
אממממממ.........

ספציפית השירים שאני אוהבת אצל רונה מה שאני אוהבת בהם זה המוסיקה, הלחן והביצוע....והמילים גם משפיעות מאוד אני חושבת שזה שילוב של כל זה אבל בהחלט יכולים להיות שירים שאני אוהב שמושכים אותי בגלל חלק מהדברים האלה זה מאוד אינדיבידואלי לשיר המסוים

oRockGirLr

New member
נראה לי שבעצם ../images/Emo105.gif

זה לפי ההתחברות שלי אליהם. כי אצלי התאהבות בשיר זה תמיד בתקופות, ככה שזה מותאם למצב רוח, אם אני מתחברת כרגע לליריקה אז אני הכי אוהבת את אותו השיר.

אצלי (כמעט) תמיד זה בגלל../images/Emo29.gif

המילים. לא רק אצל רונה בכל אמן כתיבה הכי מתחבר אלי

ממ...

זה הכל ביחד. בכללי מה שהכי משפיע זה החיבור לשיר, ולרוב הוא בא בעקבות המילים והמוסיקה והביצוע. הכל חשוב ומשפיע..

Tooלי

New member
הממ..

אצלי תמיד יש את השירים הכי אהובים, שהם השירים שאני הכי מתחברת אליהם. ובצד יש את השירים הכי טובים, אבל שאני פחות מתחברת אליהם ובגלל זה הם לא הכי אהובים. :]

בהתחלה מושך אותי הלחן

ואם המילים מדברות אלי - מה טוב. אם אני לא אוהבת את הלחן לוקח לי הרבה זמן להתחבר לשיר, ואם המילים לא מדברות אלי - חבל על הזמן. אבל זה נכון אצלי לגבי כל שיר

בדר"כ

מה שקורה עם שיר זה שאני קולטת את הלחן שלו מאוד מהר. יש הרבה שירים (בכלליות) שאני אוהבת מאוד, אבל לא ממש מתחברת למילים. אחרי כמה השמעות אני קולטת חלק מהמילים, ורק אחרי הרבה מאוד השמעות יש לי בראש את השיר השלם. רק אם ממש התחברתי למילים השיר הופך לשיר אהוב מאוד. הוא גם יכול להישאר ברמת שיר נחמד אם רק חלק מהדברים קורים. אבל אין כזה דבר שאני אוהבת את המילים ולא את הלחן.

shahar blabla

New member
מזדהה ומסתייגת

התהליך שאת מתארת קרה לי עם רוב השירים שהפכו להיות אהובים מאוד. אבל קורה לי שאני נחשפת קודם למילים, אבל הלחן לא נקלט אצלי מהר, ורק אחרי כמה השמעות אני מתרגלת ללחן מורכבים למינהם, והשיר הופך להיות אהוב מאוד . קרה לי עם "שלח לי שקט", של רונה וערן צור, "ירח במזל עקרב", של אלג'יר. וכלמיני

lonely TearDrop

New member
הכי הכי הרבה

זה הביצוע היא מבצעת כל שיר בצורה כל כך מיוחדת. השיר האהוב עליי זה "קסיוס", כי כששמעתי אותו בפעמיים הראשונות בלי להתייחס אליו באופן מיוחד משהו בו כאילו הפריע לי, איך שהיא ביטאה את המילים. כל כך מוזר ומיוחד שלא יכלתי שלא לשמוע אותו עוד ועוד.. המילים והלחן מעולים גם כן, אבל הביצוע הוא מה שגרם לי לאהוב אותה מההתחלה.

FaithNoMore

New member
מממממ...

המילים - בייחוד בהתחשב בעיבודים החדשים שעליהם כבר נתתי את דעתי...

למעלה