מעניין למה אופיר לא רוצה שגבי יהיה בקשר עם

EFRATY10

New member
מעניין למה אופיר לא רוצה שגבי יהיה בקשר עם

סמדר.מה הסוד הגדול.

FreshF5

New member
לא יודעת בקשר לזה

מה שכן, מעניין אותי מתי כבר התוכנית של גלי ועמוס תסתיים ומתי כבר גלי תתפוגג מהמסך, למרות כל הסדנה שהיא עברה בתחילת העונה, נשארה אותה גלי מעצבנת, מרוכזת בעצמה שחושבת שהיא יכולה להנות מכל העולמות ואין לי כל אמפטיה אליה.

FreshF5

New member
וגם איתן מעצבן, וגם אופיר

וגם טרי, נכון, רק ממה שאני רואה, היא תמיד מסתובבת עם פרצוף מעצבן כזה שמשדר "העולם סובב סביבי" שירה גילתה אמפטיה לסמדר כשסמדר לא הרגישה טוב וגלי ניפנפה אותה אז בסדר, הבנו, לגלי יש טינה לשירה בעקבות מה שקרה, ובסדר היא התחילה עם התוכנית שלה אז מה היא עוד רוצה...

justlost

New member
דווקא אני מתה על איתן

אבל כן יש הרבה דמויות מעצבנות העונה

FreshF5

New member
ואני על טרי

אפילו שגם לה היו קטעים מעצבנים או הזויים... בעצם כל אחד/ת מעצבן ברמה כזו או אחרת את גלי אני פשוט לא יכולה לשאת

FreshF5

New member
../images/Emo45.gif

שיחק אותה מבחינתי בתור קייזרמן

FreshF5

New member
../images/Emo9.gif

וברכה ("ושוב היא עוקבת אחריי......") מה קורה??? אני עדיין מחכה למסנג'ר שלך, עוד מתקופת כ"נ6......

nik name

New member
עלית עליי!

אבל זה לא אחרייך
אממ אכן זכור לי משהו כזה
אצלי הכל בסדר,מה איתך?

FreshF5

New member
אצלי מצויין

האמת, ראיתי אותך מגיבה בכל מיני מקומות (הסודיות תישמר) אבל ציפיתי שאת תעשי את הצעד הראשון
מה עם המסנג'ר באמת? (אין לי מישהו חדש שאוכל לנדנד לו) ואם יש לך פייסבוק, הביאי הביאי

nik name

New member
../images/Emo9.gif

מעניין איפה ראית אותי
("מי שמדברת על מעקבים...
") אני רואה שאת מסתדרת פה היטב,אז כבר תמצאי לך מישהו להציק לו:p אממ סתם ,המסנגר טרם ירד ,לפני חודש בערך סוף סוף פירמטתי את המחשב! אני אוריד בהזדמנות בע"ה... יום טוב

FreshF5

New member
../images/Emo6.gif

בשעה טובה, באותה תקופה הזכרת את זה לא מעט!!! גם את עניין המסנג'ר (או שזה סוג של רמז ???) יום מעולה :)

nik name

New member
ומוצלחת

אכן,אבל לא יצא לי עדיין להוריד מסנגר
שבת שלום

FreshF5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

והקטע הזה עם גלי רק מחזק את דעתי עליה.

Jolleen

New member
נראה לכם שזאת באמת הסיבה?

לא יודעת אולי זה נכון ואולי לא אבל יש לי תחושה שלא, או שלפחות יש עוד סיבה כי כשאופיר אמר לו שהוא לא יכול לעשות את זה לסמדר, ושהוא ישבור לה את הלב.. זה לא ממש קשור לזה, מה, זה ישבור לה את הלב הדבר הזה? לא יודעת יש לי ספק גדול בקשר לזה..

למעלה