מעניין מאד... היום ב

מעניין מאד... היום ב../images/Emo43.gif

ממש עוד מעט... בשעה 10:00 תגיע לפורום להיות הורים מיכל בן טובים, מרפאה בעיסוק לגיל הרך, ותענה לשאלותיכם בנושא. יהיה מעניין- כדאי לתפוס מקומכם בדיון כבר עכשיו!
הערב ב-21:00 מגיע הפלסטיקאי יעקב זיילר לפורום יופי וטיפוח אישי, ויענה לשאלותיכם בנושא כירורגיה פלסטית וניתוחים פלסטיים בלייזר. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הקופסא שלנו לא מתחדשת השבוע, ודיידו נשארת שבוע נוסף במקום הראשון עם White Flag כל ששת המקומות הראשונים דורכים במקום, והאם יצליחו אמה בנטון הסקסית, מארק אוון הנוסטלי וסטייסי המרעננת להכנס ולעשות שם שינויים בשבוע הבא? הכל תלוי בכם!

DAN1EL

New member
נצלו"ש!!!

היום ב-23:00 בערוץ 10 - הגרסה השנייה של "האיש שידע יותר מדי" של היצ'קוק! אני לא בטוח שאני אראה, כי אני מת מעייפות , וזה נגמר מאוחר ויש מחר ביצפר
אבל אני ממש רוצה לראות...

DAN1EL

New member
../images/Emo41.gifאני אוהב את ערוץ 10!../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

רק רציתי להגיד שאני פשוט אוהב את ערוץ 10!!!!! איזה כיף המסורת החדשה שלהם לשדר פעם בשבוע סרט של היצ'קוק!!! ביום שלישי בסוכות הם שמו את "פסיכו", אתמול (יום שלישי) הם שמו את "האיש שידע יותר מדי", וביום ראשון יהיה את "חלון אחורי"! איזה כיףףףףףףףף!!!! אסור שהערוץ הזה ייסגר! אסור!

אתה צודק

באמת אסור שהערוץ הזה יסגר. ולהשאיר את הפלצנים בערוץ 2 שיחגגו להם. בקשר לסרט של היצ'קוק- אחלה סרט.

למעלה