מעניין מאד... היום ב

מעניין מאד... היום ב../images/Emo43.gif

ממש עוד מעט... בשעה 10:00 תגיע לפורום להיות הורים מיכל בן טובים, מרפאה בעיסוק לגיל הרך, ותענה לשאלותיכם בנושא. יהיה מעניין- כדאי לתפוס מקומכם בדיון כבר עכשיו!
הערב ב-21:00 מגיע הפלסטיקאי יעקב זיילר לפורום יופי וטיפוח אישי, ויענה לשאלותיכם בנושא כירורגיה פלסטית וניתוחים פלסטיים בלייזר. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הקופסא שלנו לא מתחדשת השבוע, ודיידו נשארת שבוע נוסף במקום הראשון עם White Flag כל ששת המקומות הראשונים דורכים במקום, והאם יצליחו אמה בנטון הסקסית, מארק אוון הנוסטלי וסטייסי המרעננת להכנס ולעשות שם שינויים בשבוע הבא? הכל תלוי בכם!

dino_din

New member
איך אמר החאפר בפרסומת של אגד

מעניין לי תתחת !!! דינו. >זה הוא אמר<

The Mad Hatter

New member
*מנצלש"ת* משעמם לי...

הסורק שלי החליט שבא לו לעבוד, אז לקחתי את התמונה האחת שיש לי ועיוותתי אותה בפוטושופ. היא של קלי וקאטוול (חיתוכטוב?), אגב. המ. היא די ישנה ומוזרה, אבל תחיו עם זה. בהנחה שהמסורת לא תתקוף אותי-זו התמונה המקורית P:

The Mad Hatter

New member
המ. זה עקום לגמרי...

ניסיתי להוסיף כל מיני עיוותי פוטושופ (שדי שיפרו את זה, למען האמת. לא משימה קשה במיוחד, בעצם), אבל זה לא מצליח לשלוח, ז תיאלצו לוותר על התענוג...>_<

Death of Rats

New member
מדהייייייים ../images/Emo2.gif ../images/Emo57.gif../images/Emo99.gif

סרקי עוד! זה כל כך יפה
אם כי קאטוול לא דומה שלאיך שדימיינתי אותו. אמורים להיות לו "פנים שנראו כמו פאי חזיר", או משהו כזה.

The Mad Hatter

New member
אבל...

הוא דומה לפאי חזיר בגלל שלשניהם אין זקן או משהו כזה, לא...? P: הוא באמת יצא טיפה מעוות... המ. תודה. :)

FaceLessMor

New member
../images/Emo32.gif איזה פיספוס

אף אחד לא יגיב על זה.. אבל נו טוב אהה אני הייתי בחופשת סוכות בארה"ב.. וביליתי כמה שעות בחנות ספרים החביבה עלי (barnes and nobles) למי שמכיר נו טוב ישבתי לי איפה שכל הספרים של פראצ'ט ולבסוף החלטתי לקנות את the last hero שהיה ב20$ בלבד (מקווה שזה באמת בלבד... הבנתי שהוא עולה המון בארץ) נו טוב אני הולכת לי לקופה לשלם ופתאום המוכרת שם אומרת לי
- מוכרת ,
- אני
- "את יודעת שהוא היה פה אתמול."
- "הא? סליחה, מי ?"
- "טרי פראצ'ט, הוא היה פה אתמול וחתם על ספרים"
- *פה פעור עד לרצפה*
- "..."
- "לאאאאאאאאאאאאאא" זהו, ככה פספסתי הזדמנות לפגוש את טרי פראצ'ט, המוכרת ניסתה למצוא לי אולי ספר שנשאר שהוא חתם, אבל איזה אישה באה אליהם לפני וקנתה את הכל

ויימס

New member
וואאיי!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

אכן, תגובה אינטילגנטית, אבל זו הייתה התגובה הראשונית שלי. איזה ***! *אנחה נוגה* טוב, נו מה לעשות.

dino_din

New member
מגיב רק כדי

למנוע ממך הרגשת פיספוס
יום טוב, דינו. >פיספסת, אהו אהו, פיספסת אההה הו<

The Mad Hatter

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

וזה כל מה שיש לי להגיד בנושא. P: ~*~ אולי נסדר מכתב ארוך ומנוסח בצורה חביבה הקורא לטרי פראצ'ט לבוא לחתום על ספריו בחנויות הסטימצקי בארץ הקודש? :) (ואז נזמין אותו להתארח בפורום, כמובן)

FaceLessMor

New member
עוד../images/Emo32.gif בבקשה עזרה!

למישהו יש תמונה ברורה *רק* של האיש המצוייר בכריכה של The last hero ? תודה

Athaclena

New member
כי הוא מפוחד לגמרי, כמובן.

והתכוונתי על הכריכה של הספר שלי, לא על אחת בשם שלי
OOOOOPS. ידיד שלי קרא את הסיפור בלי התמונות אז נאלצתי לגרור אותו לסטימצקי (מזל שהיה שם אחד) לראות את הציורים המדהימים - לא לפספס. וחלק מהתמונות מבוססות על תמונות מוכרות (כמו שNIGHT WATCH בכריכה קשה השחורה מבוסס על הציור באותו השם, מקדימה יש את הציור העולם-דיסקי, ומאחורה בקטן את המקורי של רמברנדט)

Lord bigfoot

New member
תמונות מוכרות

כמו הכריכה של הגיבור האחרון המצויינת פה שמבוססת על הציור "צעקה" של מונק.

למעלה