מעניין מאד לדעת..

ilana4ka

New member
מעניין מאד לדעת..

לדעתכם(מי שמנוסה וגם מי שלא), סקס בפעם הראשונה---->אחרי כמה דייטים?/זמן?

ScorpioID

New member
אין לזה מספר..

זה פשוט בא מתי שזה צריך לבוא כך זה היה אצלי בכל מקרה..

Darkwing

New member
פעם ראשונה?

זאת אומרת, הפעם הראשונה שלך בכלל או פעם ראשונה עם בן זוג? באופן כללי כאשר מתבגרים ומבינים כי כל הטרראם הזה סביב ההתחסדות המיותרת לא תורמת לשום דבר חוץ מלידותיות מפותחת, אז השיקול נעשה הרבה יותר בוגר ושקול. מתי שוכבים עם מישהו פעם ראשונה? פשוט מאוד. כאשר רוצים וכאשר מרגישים מספיק בנוח עם ההחלטה שאתה עושים. אם את מחליטה כי את רוצה, ומרגישה בנוח עם ההחלטה כי זאת בחירה שלך, אז זה הזמן הנכון.

זה לא עובד ככה

בד"כ שהבני זוג מרגישים מוכנים זה יקרה , כמעט תמיד הגבר יהיה מוכן לפני האישה , אבל ככה זה . בד"כ זה קורה אחרי פגישה3 שעד אז יא כבר חושבת שהיא מכירה אותך ושאתה לא רוה רק לנצל אותה ותעזוב אותה אחרי שתקבל את מה שאתה רוצה .

Darkwing

New member
וזה אני מניח שאתה אומר מניסיון

רב שנים של אינספור מערכות יחסים ואין ספור אנשים שאתה מכיר עם הסוגייה הנ"ל? או שאולי בגיל 17 היום כבר יודעים הכל? לא רוצה להשמע ציני יותר מדי, אבל פשוט זה נראה לי מגוחך הקביעה הזאת בקשר לפגישה שלישית ולזה שהגבר רוצה לנצל וכמה שהיא רוצה להכיר. אבל רק ט-י-פ-ל-'-ה מגוחך.

HyPeR SoNiC

New member
אין מספר קבוע

פשוט לא חושבים על זה... זורמים... מתי ששני הצדדים מוכנים - זה יקרה!! הכל תלוי בבני הזוג

אצל כל אחד זה משהו שונה...

לפי סקרים שקראתי זה קורה בדר"כ אחרי הדייט השלישי (אם יש משיכה והכל...) באופן אישי אני לא מודד את זה בזמן או דייטים, אלא בכמות האהבה שיש לי כלפי הבחורה (אם בכלל).

Flash Button

New member
../images/Emo26.gif

לא חושבים על זה, זה בא כשזה בא..אבל לא בפגישה הראשונה

seeyou

New member
סקס אחרי כמה דייטים?/זמן?-../images/Emo8.gif

זה תלוי בהרבה גורמים אם יש תשוקה...או מחויבות... סקס עושים בגלל שרוצים(מרגישים) ולא בגלל שכך כתוב בהוראות הייצרן!! כול בחורה נותנת...תלוי בבן אם הוא מבין איך ומתי לקחת!

למעלה