מעניין מה יהיה הרייטינג של Xפקטור ארה"ב השבוע

מעניין מה יהיה הרייטינג של Xפקטור ארה"ב השבוע

מעניין מה יהיה הרייטינג של X פקטור ארה"ב, שעלה חזרה קצת בשבוע שעבר, השבוע, אחרי ההדחה של המתמודדת הכי טובה בתחרות העונה.

השועל צופה התרסקות. אך לכו תדעו, לאור ההצבעות ההזויות של הצופים באמריקה שבוע שעבר, עוד יכול להיות שהוא דווקא יעלה.

בכל אופן, העונה הזאת קבלה כבר את התואר העונה הכי גרועה של האקס פקטור ארה"ב. ונראה שזו תהיה העונה האחרונה בארה"ב.

Bar Ben David

New member
קצת יותר גבוה....

השבוע וואן דיירקשן מופיעים אז בטח בתכנית התוצאות שבה הם יופיעו יהיה רייטנג גבוה יותר.
בעבר ההופעות אני צופה ירידה/עלייה משמעותית ברייטנג.
אכן העונה הזאת גרועה סיימון חוזר לבריטניה.
לא נראה לי שמפיק מוכר ממש ירצה לעבוד באקס פקטור במיוחיד שסיימון עוב בשביל לחסוך את ה40 מליון שמשלמים לו.
בקשר לשופטות דמי ורלי בטח יישארו אבל זה עדיין משאיר את ההפקה אם 2 כיסאות רייקים ובמצב הזה הלולים לעשות משהו נוראי ולהביא את מיילי/ביבר כדי שיהיה רייטינג ואיזה שהוא מפיק לא מוכר וזה יהיה אסון!!!!!!!!!!!
מסקנה אקס פקטור יורדת מהמסך באמריקה לאתר ופוקס חייבים לעשות הכל כדי לגרום לרנדי סיימון פאולה וראיין לחזור לאיידול כי הקהל מת לראות עוד עונה אחד שלהם ולהיפטר מהסוס המת שנקרא "אמריקן איידול" וככה גם סיפור האהבה של סיימון יעם הטלוויזיה האמריקאית ייגמר, או שהוא באמת כבר נגמר???

xjoiq

New member
בוקר טוב אליהו

(אני יודע שאת בת אבל אומרים ככה)

גשם 11

New member
אני דווקא עקבתי אחריה מההתחלה...

אבל פה עושה רושם שאף אחד לא שמע עליה..
איזו מתוקה !

Uri04

New member
פשוט אין פה שירשורים על XFUK

אבל שמנו לב אליה, היא מעולה.

xjoiq

New member
שכחת ת'אודישן השני בארינה ומבחן הכסאות המעלףף

xjoiq

New member
אגב יש עוד אודישן שלישי(שני בארינה)שלא שודר

עכשיו אני יכול להגיד למפרע שרון הקטינה אותה כמנטורית ולמרות שהיא נשמעת סבבה ודי מענג לשמוע אותה אהבתי אפילו יותר איך שהיא היתה נשמעת בהתחלה כחיית בר פרא מפתיעה בכל פינה מתפרצת כהר געש סוחפת ומרגשת בטונות

למעלה