מעניין מה נגמר עם שרית-ערן והטבעות

שירי71

New member
מעניין מה נגמר עם שרית-ערן והטבעות ../images/Emo35.gif

הפגישה צריכה להיות ממש ממש עכשיו!

sariteran

New member
אז הנה אני מעדכנת..בשורות די טובות

...ותודה שחשבת עלינו! אז ככה: אחרי שערן "שטף" אותה בטלפון אתמול, ונתן לה נאום לגבי עד כמה אנחנו מאוכזבים ממנה, ושהיא האחרונה בעולם שציפינו ממנה ליחס כזה, היא אכן הגיעה לפגישה. בטלפון כשקבענו היא אמרה לערן שהיא מתכוונת להתנצל בפנינו "באופן אישי". בפועל, לא קרה שום דבר כזה, היא התנהגה כאילו הכל כרגיל, וסיפרה סיפורים כהרגלה. היא הביאה את הטבעת שלי, ונורא שמחנו (הטבעת באמת יצאה מאד יפה) אבל אז היא התחילה עם סיפורים לגבי הטבעת של ערן - היא טוענת שהיא נותנת את כל הטבעות שהיא עושה לבדיקה במכון התקנים של איכות הזהב (לאחר היציקה), ומסתבר שהטבעת של ערן לא עמדה בתקן של 18 קרט מלא, ולכן הם (במכון התקנים) שברו אותה (!), כי "ככה החוק אומר לגבי טבעת שלא עומדת בתקן" - זה לא נשמע קצת קצת מופרך? אולי אני טועה, אבל אחרי כל הסיפורים פשוט אין לנו כבר אמון בה. בכל מקרה, היא התחייבה שהטבעת של ערן תהיה מוכנה בעוד 10 ימים וחוץ מלסמוך עליה אין לנו כרגע מה לעשות. הנחמה היא שמדובר בטבעת של ערן ולא שלי, מכיוון שאני זו עם האצבעות הבעייתיות ואם תהיה פשלה, לא תהיה בעיה למצוא לו טבעת אחרת. בקיצור, נראה לי שהחזקת האצבעות שלכן (והאגרופים שלך, אתי) עזרה. אני באמת מקווה שלסיפור הזה יהיה סוף טוב, גם אם הוא משאיר אותנו עם טעם די מר בפה!!!!! תודה לכולן על התמיכה, שרית.

Sharon_1

New member
טוב לשמוע!!

טוב שהטבעת שלך יצאה יפה כמו שחשבת, חבל שהטבעת של ערן עדיין לא מוכנה, מחזיקה לכם אצבעות שיהיה בסדר, למרות שלגברים אכן קל יותר למצוא. אני ממש לא מומחית, אבל לא נשמע לי אמין כל הסיפור של לשבור טבעת אם היא לא עומדת בתקן. אבל בכל מקרה, לדעתי, כל סיפור שהיא לא תספר עכשיו ישמע לכם מופרך. לדעתי, אחרי (!!!!) שהסיפור יגמר, תכתבי פה את שמה, כדי שאחרים ידעו גם לא ללכת אליה.

*שיר

New member
טוב לשמוע שלפחות החצי הקשה עבר ../images/Emo13.gif

בהצלחה! אני מקווה שהיא לא תעשה לכם יותר מדי בעיות עם הטבעת של ערן.

הילית*

New member
אחרי הצרות שהיא עשתה לכם

אני הייתי מבטלת את ההזמנה של ערן. פשוט שתלמד לקח!

למעלה