מעניין מי ישלם את המחיר...

מעניין מי ישלם את המחיר... ../images/Emo192.gif

"בדיון שהתקיים בשבוע שעבר בוועדה לביקורת המדינה של הכנסת, היה ברור כי לא משנה כיצד יסתיים ניסוי הפיילוט של מהל"ב, ולא חשוב כרגע אם יוארך או יורחב - הממשלה בכל מקרה העבירה חוק דרקוני, שאינו עומד בקנה אחד עם שמירה על זכויות האדם לקיום מינימלי; ברור גם כי המוסד לביטוח לאומי שגה כאשר הפנה לתוכנית מקבלי הבטחת הכנסה, אשר הסיכויים להשימם בעבודה נמוכים במיוחד (בניגוד לכל המלצה); וברור כי במהלך השנה ושלושת החודשים האחרונים, נכשלו מינהלת הפרויקט (בראשותה של דורית נובק), הרפרנטים במשרד האוצר והיועצים המשפטיים של התמ"ת, בפיקוח אמיתי ומתמיד על התנהלות מפעילי מרכזי התעסוקה." ובואו לא נשכח מי היה אבי אסון ויסקונסין, שפגע עד כה בכל כך הרבה אזרחים במדינת ישראל... נתניהו, הוא ולא אחר.

gershon17

New member
הסברתי לך כבר בפורום השני

אולמרט אחראי לתוכנית ויסקונסין בתור שר התמ"ת בתקופת התחלת הניסוי. מאז הוא היה שר אוצר ואף ראש ממשלה - האחריות על אולמרט. ואתה יודע שאני מעדיף לתת קרדיט לנתניהו, רק מה - הפעם הקרדיט מגיע לאולמרט.

אולמרט הוא רק ממשיך דרכו של נתניהו

אבי האסון הזה, היוזם, המתכנן והמייבא הוא נתניהו. כך שלנסות ולהפיל את האשמה רק על אולמרט זו שטות מוחלטת. אך איני מתפלא כלל שאתה מנסה להמעיט את חלקו של עושק העניים נתניהו בכישלון החרוץ הזה ששמו תוכנית ויסקונסין. אך השם ביבי נתניהו מתנוסס באותיות שחורות מעל התוכנית הזאת שהיא חלק בלתי נפרק מחוק ההסדרים האנטי-דמוקרטי שיזם וחקק נתניהו.

gershon17

New member
אתה לא מבין, כרגיל

אני חושב שתוכנית ויסקונסין היא תוכנית טובה, ובתור תומך נתניהו הייתי שמח לתת לו את כל הקרדיט - רק שהקרדיט לא מגיע לו. כמובן שהיום, אחרי שנתיים בהן נתניהו לא נמצא בממשלה ומפלגת העבודה דווקא כן, לבוא ולהאשים את נתניהו בכך שהתוכנית נמשכת זו שטות גדולה. דבר עם נבחרי הציבור שלך במפלגת העבודה - אותם אלה שממשיכים לתמוך בתוכנית הזו. נגיד, ברוורמן, שדיבר בשיבחה עוד לפני הבחירות.

מי שמדבר על קשי הבנה...../images/Emo31.gif

נתניהו הוא זה שייבא, יזם ותיכנן את תוכנית ויסקונסין, בטענה שבעקבות התוכנית הזאת אף אזרח בישראל לא ייתחמק יותר מעבודה. נתניהו תיכנן את התוכנית הזאת כך הפיילוט שלה שאמור להתקיים בארבעה מוקדים שונים במדינה: שדרות ואשקלון, נצרת ונצרת עילית, חדרה ואיזור השרון, וירושלים. יימשך רק כשנתיים, ובסופו, מה שאומר בתום אותם שנתיים שאמורות להסתיים ביוני 2007, תורחב התוכנית כמתוכנן גם לשאר האיזורים והערים בארץ. כך שאל מה אתה מדבר איתי, כשאתה טוען ש"לבוא ולהאשים את נתניהו בכך שהתוכנית נמשכת זו שטות גדולה"? נתניהו הוא אבי התוכנית, נתניהו הוא יוזם התוכנית, נתניהו הוא המייבא של התוכנית ונתניהו הוא מתכנן התוכנית. שלא לדבר על העובדה שרק בגללו נולדה התוכנית הזאת בישראל. כך שלטעון שאין לו שום קשר אליה, זו באמת טיפשות, שלא לאמר ניסיון התחמקות מאחריות על אסון שהוא יותר מכל אחד אחר, אחראי לו.

s k y b l u e

New member
ציפיתי לשלדים מהלכים

לא לנשים טובות בשר. הרי כתבת פעם שבעלי ההון וממשלתם 'משמידים' את קורבנותיהם.

אתה מזכיר לי את פורז

שברוב חוצפתו אמר לאדם עני ורעב בשידור חי "אתה דווקא לא נראה לי כל כך רעב", רק בגלל שהאדם הזה היה כבד משקל. בושה וחרפה שיש אנשים כמוכם בקרב העם שלנו.

s k y b l u e

New member
אתה מזכיר לי את יוסי שורץ

שחוץ מאשר בתמיכתו בחיזבאללה דומה לך. גם הוא נודניק וקשקשן בלתי נלאה כמוך.

gershon17

New member
שוורץ, למרות היותו הזוי לחלוטין

קשקשן כרוני ומומחה ב-cut&paste - גם אם חלילה יחלה באלצהיימר ויגיע לשלבים המאוחרים של המחלה, עדיין יהיה יותר אינטיליגנטי מממתיק שלנו.

gershon17

New member
יש שם טלאי לבן?!?

אתה באמת תומך בהשוואת תוכנית ויסקונסין לשואה?

אשרת

New member
כן.

מספיק לקרוא את התגובות שלו לגבי זה בפורום נוער שינוי, על מנת לראות שהוא מצדיק, אמנם לא בפה מלא, את ההשוואה המטומטמת הזאת.

אני לא תומך בשום השוואה לשואה

אך כפי שכתבתי בפורום נוער שינוי, מצבים נואשים גוררים לעיתים צעדים נואשים. ולהזכירך הראשון שעשה השוואה לשואה היה יו"ר המפלגה שלך, לפיד שהשווה זקנה ברפיח לסבתו בשואה. גם הזמרת הותיקה יפה ירקוני השוותה את חיילי צה"ל במבצע חומת מגן לחיילים הנאצים. שלא לדבר על המתנחלים מפוני גוש קטיף והשומרון, שענדו על עצמם טלאים כתומים כהשוואה לשואה. אין זה אומר שאני חושב שזה בסדר לעשות שימוש בטלאי של מגן דוד צהוב, כתום, לבן, או אפילו כחול או כל צבע אחר, אך מאידך, אני לא חושב שצריך לשפוט אף אחד עד שלא נהיה בנעליים שלו ונראה איך אנחנו היינו מגיבים לו היינו במקומו, בעקר כשמדובר בכך שהמדינה שלך הופכת אותך לעבד חסר זכויות בתוך המדינה שלך.

gershon17

New member
אם כך כן

אתה תומך בהשוואת תוכנית ויסקונסין לשואה. יפה מאד, אדם יקר. זה שטומי לפיד דיבר שטויות אומר שגם לך מותר? בעצם אם לא תדבר שטויות, מה תגיד?

רק אתה מסוגל להגיע לכאלה מסקנות

אתה ואנשים כמוך שאיכפת להם רק מעצמם ולא איכפת להם בשקל משאר אזרחי המדינה שלהם. תוכנית ויסקונסין זה אסון חברתי, אך אני בשום פנים ואופן לא משווה אותו לשואה. מי שמשווה אותו לשואה זה משתתפי התוכנית עצמם, ואני בניגוד אליך, לא ממהר לשפוט אותם על כך, שכן בינתיים לא אני ולא אתה בנעליהם, ואל לנו לשפוט אחרים עד שנהיה בנעליהם.

gershon17

New member
ברור שאתה לא ממהר לשפוט אותם

מותר לשאול בעצם, למה אתה ממהר לשפוט אותי? היית פעם בנעלי?

דיברתי על נעליים של מי שסובל

לא על נעליים של מי שנהנה ועוד מרשה לעצמו לקטר על כך שהוא נהנה.

למעלה