מעניין, מעניין הפורום שלכם...

רוגרי

New member
מעניין, מעניין הפורום שלכם...

לא יודע איך לא יצא לי להיות כאן אף פעם. נראה נחמד, לא פורמלי ופלצני יתר על המידה. אולי אחליט להישאר... ולעניינו, רק אתמקם בנוחות (מותר כאן לשים רגליים על השולחן, נכון?) - אתם חושבים שאפשר להתאהב ביותר מאדם אחד? אני נשוי כשנתיים (לאחר תקופת חברות ארוכה), אוהב את אישתי וטוב לי איתה בסך הכל. יחסים פתוחים, חמים ואוהבים. הכל זרם בחיי (הזוגיים) על מי מנוחות אבל אז מצאתי את תאומת הנפש שלי (שגם מעמידה לי בטירוף) - בחורה חכמה, איטילגנטית ומושכת שפשוט מתאימה לי כמו כפפה ליד (עוד משתמשים בביטוי הזה?) אנחנו עובדים ביחד ופשוט מבלים כל רגע אפשרי אחד עם השני. אני חושב עליה הרבה, משתוקק להגיע לעבודה רק על מנת להיות עימה, ערבי חברה הם בכלל תענוג
ולא, לא שכבנו מעולם (אבל פינטזתי על זה לא מעט). אני אוהב את אישתי ואני חושב שאני אוהב גם אותה. אני דפוק?

אתה מנקה אחר כך ?

א- לא הייתי ממהר להגיד שאתה דפוק - אבל זה בהחלט שווה חוות דעת נוספת.... - בכל זאת למי שטוען שהמקום הזה נראה נחמד... - נו שוין... ב- ניתן לאהוב ולהתאהב בהמון אנשים - המושג הזה "אהבה" לטעמי בכל אופן הוא לא משהו שאפשר לכוון אותו לכיוון אחד בלבד. ולפני שכולם יכנסו בי - אני אסביר : הרי לא פגשנו את כל האנשים בעולם, מצאנו או נמצא את זה או זו שהכי מתאימים לנו באותו רגע נתון - והרגע הזה יכול להיות יומיים והוא יכול להיות גם תקופת חיים שלמה... שהרי אם זה לא היה כך - אז לא היו בגידות, גירושין, אקסים, פרקי ב' וכו'... יש כמובן את רמת התאימות שאותו פרטנר מדורג בה - והנה - מצאת לך בת-זוג שמצאת אותה כמתאימה והיא מצאה אותך כמתאים ולכן החלטתם למסד את הקשר ולהנשא (לאחר תקופת "נסיון" ארוכה של חברות) מה שאומר מן הסתם שעברת תקופות יפות יותר ויפות פחות - ולאחר שבדקתם את כל הצדדים עדיין ראיתם כי טוב. אם אותה אחת מהעבודה - יש תאימות מסויימת, אבל הייתי קורא לזה יותר תאווה מאשר אהבה, זה נוח, זה שם, זה סטרילי... אז אולי בתנאי המעבדה האלה היא מתאימה לך כמו כפפה, אולי בתנאים האלה היא משלימה לך את החסר במה שיש לך בבית - כי בינינו - אצלה אין שום דבר שלילי... העברתם 24 שעות יחד ? רבתם פעם על משהו עקרוני ? נאלצתם להתמודד עם בעיה מסויימת כזוג ? עד שלא ענית כן על השאלות האלה - יש לך משהו נוח,זמין וסטרילי - ולא יותר מזה... אז לשאלתך - יכול מאוד להיות שאתה אוהב אותה - אבל אני חושב חושב שאתה מאוהב ברעיון להיות איתה - ויש המון הבדל.

magenta73

New member
תוריד ת'רגליים!!!!

אני לא יודעת כמה זה "להתאהב", לכל אחד יש הגדרות אחרות. אני כן מאמינה שאנשים יכולים להימשך ליותר מבן אדם אחד באותו הזמן, במיוחד כשהם אוהבים אדם אחר, אבל ה"ניצוצות" או שנגיד הכימיקלים בגוף/ראש קצת עוברים... אז דפוק אתה לא, אבל אני לא יודעת כמה אתה אוהב את אותה הבחורה, כמו שאתה ממש נמשך אליה

orrin

New member
נראה לי שאתה צריך לשאול את עצמך

אם אי פעם ראית אותה במצב קשה? אי פעם טיפלת בה כשהיא חולה? אי פעם רבת איתה, לא ויכוח אלא מריבה כואבת כזו? אי פעם היא ראתה אותך במשבר? כי אהבה, לפחות לדעתי, היא לא הפרפרים והציפורים והעננים הורודים מפלסטיק. אהבה היא מה שנשאר אחרי שכל אלו שוקעים. אהבה היא מה שנשאר אחרי המריבות, אחרי שהיא פגעה בך וסלחת, אחרי שראיתם אחד את השני בימים הכי קשים, אחרי החיבוק ביום שהכי היית צריך אותו והיא הבינה את זה בלי מילים כי היא כבר מכירה את המבט הזה בעייניים שלך . האם את כל אלו יש לך עם אותה שותפה לעבודה? או שאולי יש שם משיכה/ רצון למשהו נקי? תחשוב על זה

ferdinand

New member
אפשר בהחלט!

ב-"ספרי הדרכה" להריון לידה וגידול תינוקות, כשמדברים על הקושי של הבכור לקבל תינוק חדש, לא פעם, נותנים השוואה למצב זוגי: הבכור, גדל לתוך מציאות, שבה המובן מאליו, ה-סטטוס קוו, המודל הקיים, הוא שהוא הילד היחיד, שמקבל את כל האהבה ותשומת הלב. מנקודת ראותו, אין שום סיבה, שהמצב הזה, צריך להשתנות. לכן הולדת אח/ות קטן, יכולה להיתפס כ-בגידה איומה! אמירות כמו - שנמשיך לאהוב אותך, שהאח הקטן לא גורע דבר מאהבה שלנו אליך וכו' וכו', בעיקר על רקע העובדה שעם כל הרצון הטוב, ועם כל האהבה (שבאמת לא נגרעת) "כמות" תשומת הלב, כן מתחלקת. הם אומרים שם (בספרים) תארי לך מצב, שבו בעלך מביא עוד אישה, (וכמובן גם להיפך) ואומר שהוא עדיין אוהב אותך, חושק בך, שום דבר מאהבתו אלייך לא נגרע, אני פשוט אוהב גם אותה.... אז אני עושה השלכה הפוכה. אנ'לא נכנס לדיון/ויכוח מונוגמיה VS יחסים פתוחים וכו' - רק לציין את ת'עובדה, שזה עניין של מוסכמות. לימדו אותנו, חינכו אותנו על מיתוס האחד/ת ויחיד/ה, הנפש התאומה.... אבל, אפשר בהחלט לאהוב ולהימשך, ליותר מאדם אחד. וזה לא חייב לבוא על חשבון....

לא. אתה ממש לא דפוק

עכשיו השאלה באיזה רוח אתה רוצה שאענה לך - ברוח של פורות "זוגיות" או "בגידות ואהבה אסורה"? כי אני ממש חדשה בפורום ולא יודעת מה הכיוון שלו
אז אם אתה רוצה לשמר את הזוגיות שלך עם אישתך - תזרוק את השניה מהראש. או מקסימום "תשטוף" את העיניים בעבודה ולא יותר מזה. אם אתה רוצה להתחיל עם השקרים, התחקמויות וכו' אבל מצד שני לטעום את הפרי האסור - והמאוד טעים!! - לך על זה. רק שאני לא מבטיחה לך שאחרי פרק זמן מסויים היא לא תמאס לך ותמצא "נפש תאומה" אחרת...

למעלה