מעניין פה אתמול נכנסתי לאתר בפעם הראשונה ויש לציין שממש מעניין פה !!! ממש כיף לראות שאני לא לבד ..
נ נועה בת New member 17/2/02 #1 מעניין פה אתמול נכנסתי לאתר בפעם הראשונה ויש לציין שממש מעניין פה !!! ממש כיף לראות שאני לא לבד ..
ר רותי ע New member 17/2/02 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif הצצת ונפגעת.. מוזמנת להישאר ולהתפקד לרשימת ימי ההולדת (במאמרים) עם הפשוש/ית שלך..
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif הצצת ונפגעת.. מוזמנת להישאר ולהתפקד לרשימת ימי ההולדת (במאמרים) עם הפשוש/ית שלך..
J jole New member 18/2/02 #5 הצצת...התמכרת... ברוכה הבאה. אני מצאתי את הפורום לפני כשבועיים שלושה ואי אפשר להרחיק אותי מפה. כייף נורא ויותר אינפואמציה מכל ספר שתקבלי מהמשפחה.
הצצת...התמכרת... ברוכה הבאה. אני מצאתי את הפורום לפני כשבועיים שלושה ואי אפשר להרחיק אותי מפה. כייף נורא ויותר אינפואמציה מכל ספר שתקבלי מהמשפחה.
י יונית ש New member 18/2/02 #6 את מוזמנת להישאר ../images/Emo140.gif באמת נחמד פה מאוד נשמח לשמוע ממך שוב יונית
נ נועה בת New member 18/2/02 #8 תודה על קבלת הפנים הלבבית ממש התלהבתי .... אני אמא לתינוקת מדהימה בת שנה וחצי ובאמת .. הצצתי לפורום והתמכרתי , יש כול כך הרבה מה ללמוד תודה לכולכם ובטוח שנישתמע
תודה על קבלת הפנים הלבבית ממש התלהבתי .... אני אמא לתינוקת מדהימה בת שנה וחצי ובאמת .. הצצתי לפורום והתמכרתי , יש כול כך הרבה מה ללמוד תודה לכולכם ובטוח שנישתמע
ס סיגל היי-טק New member 18/2/02 #9 ברוכה המוצאת אותנו../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif מאוד כיף כאן לומדים הרבה מאחרים, מקטרים "קצת" והכי חשוב - חולקים את האושר עם אחרים. ברוכה הבאה, סיגל אמא של שגיא
ברוכה המוצאת אותנו../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif מאוד כיף כאן לומדים הרבה מאחרים, מקטרים "קצת" והכי חשוב - חולקים את האושר עם אחרים. ברוכה הבאה, סיגל אמא של שגיא