מעניין ...

ofra6

New member
מעניין ...../images/Emo58.gif

מסתבר שתוצאות הבחירות היו אמורות להיות שונות. לפני המוות של ג'ון ספנסר וההחלטה על ביטול התוכנית, ויניק היה אמור לנצח בבחירות. http://www.columbusdispatch.com/features-story.php?story=dispatch/2006/04/15/20060415-B4-00.html

../images/Emo58.gif ל-7X17 מעלי ואצלי

בשיא הרצינות ? אני ממש מבינה אותם. אמנם שנאתי את הצוות של ויניק [חוץ מברונו] ואהבתי, כידוע, את הצוות של סאנטוס -- אבל ממש ממש הייתי מעדיפה לראות נצחון של ויניק. הוא יותר ראוי, הוא יותר מנוסה והוא נשמע ממש אחלה בנאדם, לפחות לא פחות מסאנטוס. כך או כך, עם כל כמה שאני בעד ג'וש בכל מצב והייתי ממשיכה לראות את הסדרה בכל מקרה - הייתי מעדיפה להתנסות בבית לבן רפובליקני, תחת ויניק. מצד שני, זה באמת היה מוגזם מבחינת עול רגשי עבור הצופים אם גם ג'ון ספנסר הולך וגם הבית הלבן. שלא לדבר על זה שאני די בטוחה שלא היו נותנים לנו רומן בין ג'וש ודונה אם הסדרה לא הייתה מסתיימת.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo58.gif

מעבר לזה שהגיוני שויניק היה מנצח כי זה אלן אלדה! הוא שחקן בסדר גודל עצום (לפחות הרבה יותר גדול מג'ימי סמיתס).

Popeye78

New member
חביב ../images/Emo58.gif

איפה כל האנשים שאמרו אחרי 7X01 שתוצאות הבחירות סגורות?

Drummer Girl

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אולי זה היה נותן לנו הזדמנות להכיר את הבית הלבן במתכונת אחרת... רפובליקנית. וויניק נראה אדם שיש לו ראש על הכתפיים (למרות הנטייה לאהוב יותר את הדמוקרטים). אבל התסריטאים דיי צודקים, גם הפסד בבחירות וגם המוות של ליאו. לא רק שכל הצד הדמוקרטי היה בטח מתחרפן, את ג'וש כבר היה צריך לאשפז עד סוף פרק 17.

Popeye78

New member
אני לא חושב שהילה היתה מתלוננת

כל עוד היו נותנים לה לטפל בו...

../images/Emo193.gif ../images/Emo58.gif

אני מוכנה לטפל בג'וש בכל מצב. אבל גבר עם כוח, הומור ואינטיליגנציה הוא סקסי, ובייחוד אם הוא נראה כמו בראדלי ויטפורד. אגב, גם ג'ון ספסנר היה סקסי למדי... הייתי עושה טובה לשניהם.

למעלה