מעניין...

מעניין...

ביום שני הקרוב תפגוש צפרירים את הכח ר"ג החזקה הנמצאת תחת פיקוחו של 1 הגדולים ,אורי מלמיליאן. כמה דברים שכדאי לשים אליהם לב: * האם דודי זווילי יתבגר ויקרין שקט בכדורי הגובה ומנהיגות חיובית??? * מי ישחק בעמדת הבלם השני ואיך ישתלב לצידו של סבג היציב??? * האם שנהב יצהיר כוונות כבר מההתחלה ויהיה יריב שקול לעמוס ותמיר בעמדת הקשר האחורי??? * כיצד ישחקו המגינים (החולייה החלשה בצפרירים)??? * יוסי גורדנה - מיותר או מוסיף איכות למשחק??? * ואולי יש הפתעה לטובה מאחד השחקנים שהגיעו למבחנים מהליגות הנמוכות??? לדעתי אלו הנושאים המרכזיים שעליהם גידי ישים דגש מיוחד , ויחד עם זאת יש לזכור שאסור להסיק מסקנות כי זהו משחק אימון ראשון מסוגו והמגמה תיהיה לשתף כמה שיותר שחקנים על מנת לקבל רושם מסוים ולהתחיל לנפות וגם בגלל שאסור לתת לשחקן לשחק יותר מ 45 ד' בשלב הזה של העונה. נ.ב תוצאת המשחק לא מעניינת אף 1 ובטח לא אותי.

צודק לירן אני מקוה שה קבוצה תהיה

בכושר משחק רק בתחילת הליגה [צריו להיות בכושר במניי טיים] לוקח זמן לא קצר לחבר קבוצה צעירה שימו לב שחקנים יעזבו שחקנים יבאו וזה פזל בתחילטו כמו כן תהנו ממשחקספורטיבי

bitton

New member
אני רק מקווה שלא יהיו פדיחות!!!!

הלוואי והשחקנים יתחילו את השנה ברגל ימין וייתנו הצגה של ממש גם במשחק האימון למרות שהתוצאה לא מעניינת תמיד טוב לפתוח את השנה בניצחון (כמו שהיא נגמרה)!!!! -יאללה חולון מלחמה-

ביטון חמודי אני מבין אבל נקודות

צוברים רק בליגה וזה הדבר החשוב ביותר לא להקלע חלילה לקרבות תחתית

bitton

New member
אולי לא הבנת אותי נכון......

אני מתכוון לזה שהשחקנים צריכים צריכים לפתוח את השנה (לא את הליגה) ברגל ימין כי רק כך הקבוצה הצעירה תשתלב יחד עם הוותיקים ויוצר שיתוף פעולה ומי יודע אולי אנחנו נגיע רחוק יחד עם הקבוצה (רחוק= ליגת העל)!!!! בליגה אין ספק בכלל שנהיה קבוצה טובה ונתמודד על העלייה!!!!

bitton

New member
הכל נכון אני אפילו לא מתכוון

להתווקח אבל אני אומר שיחזור קצת הביטחון ושלמאמן תהיה בחירה קשה את מי לנפות ואת מי להשאיר כי זאת מלחמה בריאה שצריכה להיות בכל זאת להרגשה טובה צריכים לנצח ולהתחיל את השנה ברגל ימין!!! חולון אימפריה!!!

לירן כמו תמיד אתה צודק חייבים לבחון

את כולם במשחק ואפילו אולי לתת לכל אחד חצי שעה של משחק ברור שיותר מ-45 דק' אסור לתת מה שכן אני הייתי רוצה לראות את פסחה פותח במשחק הזה כי עלי הוא עשה רושם טוב

נכון מאוד התוצאה עצמה לא חשובה בכלל

המהות בעניין הוא לבחון את השחקנים,את כולם גם עם ננסה לא נצליח להכניס(39 שחקנים)בשביל זה יש עוד משחקי אימון אבל המטרה לשלב כמה שיותר יש כמה שחקנים שהייתי מאוד רוצה לראות את יכולתם התוצאה לא חשובה לי,אני רוצה שננצח כדי לצחוק על דיי.ג'יי תותון אבל לא מעניין אותי יותר מזה הכי חשוב זה איך השחקנים ישחקו... יאללה חולון!!!

aviel151515

New member
יש פה משהו נכון ומשהו לא נכון!

אולי התוצאה לא חשובה אבל!...המשחק עצמו חשוב מבחינת השתלבות השחקנים וביטחון!....גם עם נפסיד או נצא תיקו ועדיף שננצח כי שזה יתן ביטחון לשחקנים לעתיד....אבל בכל מקרה חשוב שנשחק טוב כדי שהשחקנים ישתלבו כבר משלב הזה!! בכל מקרה נקווה למשחק טוב ויאלה חולון מלחמה ויאלה חולון מלחמה!!! לי לי לי

אביאל , הכל נכון !!!

כשאתה אומר ביטחון או השתלבות שחקנים זה נכון ,אבל ממש לא לגבי חודש יולי(7) ,בחודש הזה עוסקים יותר בניפויים מאשר בתוצאה . האמן לי שאני חושב לפני שאני רושם משהו. ויקום המלפפון ויכה בגנן ,הא ?!

למעלה