מעניין

eyalgr

New member
מעניין

חדשות- פליימור עברו לפתח לאטומיסוויב לא בגלל החומרה החזקה אלא בגלל הפיראטיות במשחקי הניאו-ג'יאו... שני דברים- האימולציה בסכנה, וגם, יכול להיות שKOF2004 וKOFneowave ישתמשו באותה גרפיקה ישנה וספיריטים ישנים, במקום ליצור משחק חדש לגמרי. MvC3?

AxBattler

New member
טוב שהצפת את זה

כי משהו מעניין אפילו יותר מופיע בכתבה הזאת. סוני עומדים לפסול את סאמוראי שודואון 5 ומטל סלאג 5 לפלייסטיישן 2 בגלל שהם 2D !! לדעתי זה בגלל שמשחקים כאלה מדגישים עד כמה ה PS2 לא יודע לעבוד טוב עם ספרייטים דו מימדיים. מישהו חושב אחרת?

XplowBoy

New member
על תגזים

זה שעל הPS2 הם נראים קצת פחות טוב, לא אומר שאי אפשר לשחק באיכות כזאת!

eyalgr

New member
אנחנו נכחדים!!!!

לאאאאאאא... לפי דעתי סוני רוצים פשוט להכחיד את משחקי ה2D וזהו.

rock lee

New member
אההמ!!!

אז שיעבירו אותם לסוני אחד אההמ!!! יש לי את מטאל סלאג X מקפחים אותנו כאן, אני מת על 2D ובמיוחד על SNK אני יחתוך לעצמי וורידים אם ימשיכו ככה. אף אחד לא יכחיד את ה 2D!!!!

XplowBoy

New member
חחח לסוני 1 חחחחחחח

זהו כבר לא מיצרים משחקים לPSX. וגם לדעתי הם מנסים להכחיד את ה2D, הם משתדלים להוציא כבר שפחות משחקי 2D כי לעומת המשחקים התלת מימדיים הם לא שווים הרבה(ואל תגידו לי שכן כי מטאל סלוג 5 למשל לא יכול להשתווה לטקן טאג למשל).

rock lee

New member
אמממ

אני לא סובל טקן, סליחה אבל אל תהרגו אותי זאת הדעה שלי. אבל גם מטאל סלאג היתפגר מיגרסה לגירסה הראשון היה הכי פרקטי וטוב. כן, באמת מנסים להכחיד את ה 2D אפילו בגיימבויי אדוונס רוצים. זה טיפשי מצידם להכחיד את ה 2D

XplowBoy

New member
זה לא העיניין...

אף משחק 2D לא יכול להשתווה למשחק 3D, משחקי ה3D נמכרים הרבה יותר ממשחקי ה2D(גם בגלל האיכות וגם בגלל הכמות), רק הותיקים שמכירים משחקי 2D מסויימים עדיין ממשיכים לקנות אותם.

eyalgr

New member
שתוק, שתוק

איכות? כמות? אתה יודע על מה אתה מדבר? אתה יודע שאני לא יכול לחשוב על משחק 2D רע אחד שיצא בזמן האחרון ועל המון משחקי 3D זבל? אתה יודע בכלל מי קונה משחקי 2D? ותיקים? איזה ותיקים?

rock lee

New member
2D לא ימות

זה יריקה בפרצוף ל 40% מהצרכנים של משחקי הווידאו.

XplowBoy

New member
על מה אני מדבר???

משחק 3D רע שיצא בזמן האחרון אמממ אני לא יודע על מה אתה מדבר! תן שם! למה אתה סתם מדבר!

Drums

New member
איפה אתה חי אחי????

אני יכול לתת לך כאן ועכשיו לפחות מאתיים משחקים בתלת מימד שאכזבו את הקהל ופסלו אותם לגמרי.... כל הציוני 2.0 באתרי המבקרים... אל תדבר שטויות אחי העולם התלת מימדי לא מושלם.

Drums

New member
בשמחה יקירי../images/Emo70.gif אתה ביקשת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

12/02/2003 - Terminator 3: War of the Machines. בתאריך הזה יצא המשחק שחיכו לו המון זמן גיימרים בכל העולם. בפה אחד, התאכזבו מהמשחק המפגר הזה, שציפו לו זמן כה רב. באתרי המבקרים הוא לא עלה על 3.0 בציון, ומדובר פה במשחק פעולה, שזה עיקר הגיימרים, כן? זה אחד. 09/30/2002 - Crazy Taxi. לא יודע כמה חיכו לו, אבל זה אחד המשחקים היותר מאכזבים של הזמן הקרוב\קצת רחוק. לא עבר את ה- 5.0 באתרי המבקרים. 03/23/2003 - Delta Force: Black Hawk Down. אחוז ענק מהגיימרים, בעיקר כאלה שאוהבים משחקי פעולה, ציפו לתאריך הזה מכול. הם התאהבו בסדרת הדלטא פורס, ודווקא ההמשך הזה, לא נגמר טוב. לא עבר את ה 5.5 באתרי המבקרים. 07/20/2004 - Catwoman. שוב משחק ששאב הרבה זמן של המתנה, ואיכזב קשות. לא עבר את ה5.5 באתרי המבקרים. 06/28/2004 - Spider-Man 2. אחרי המשחק המקורי הנחמד, שהיה ניתן להשגה רק לקונסולות, רצו הגיימרים לקנות את ההמשך, שיצא הוא גם למחשב האישי. שוב אכזבה גדולה. לא עבר את ה5.0 באתרי המבקרים. 03/03/2003 - IGI 2: Covert Strike. "אחד משחקי הפעולה החדשניים והטובים שיש" אמרו על פרוג'קט IGI 1, שזכה להצלחה ענקית. על ההמשך, לא כל כך. לא עבר את ה5.5 באתרי המבקרים. 11/11/2003 - Contract J.A.C.K. הגיימרים מתו על 2 המשחקים הראשונים בסדרה No One Lives Forever, בעיקר בגלל שאתה בעצם אישה, אך ההמשך השלישי בסדרה איכזב קשות את הגיימר שחיכו לעוד אישה מפתה לשחק איתה. לא עבר את ה5.7 באתרי המבקרים. להמשיך, אח שלי?

XplowBoy

New member
לא אל תמשיך!

מאיזה אתר לכחת את זה תן הוכחות! כל אחד יכול לרשום את זה! וספיידרמן 2 הוא ממש לא אכזבה... מה זה השטויות האלה?! זה אחלה משחק טרמנטור 3 דווקא יש לי ובאמת לא אהבתי =\ טוב יחסית לקאונטר סטרייק הוא שווה לתחת קאטוומן לא שמעתי על המשחק הזה קרייזי טקסי זה משחק שיש כמעט בכל בית! לא הגיוני שהוא לא עבר את זה IGI 2 =\ תגיד לי אתה יודע מה זה "בזמן האחרון"? זה לפני שנה! דלטא פורס לא עבר את הציון הזה? מה זה השטויות האלה! זה משחק יריות מצוין! גם במשחק העלילתי וגם ברשת אמממ את השא אני לא מכיר או שאני לא זוכר את השמות.

Drums

New member
אל תוסיף.

אתה כתבת עכשיו הודעה ארוכה על כלום. כל מה שכתבתי בדוק ומוכח. ספיידרמן 2, אכזבה למחשב.. אני דיברתי על המחשב, לא לקונסולות...

XplowBoy

New member
מוכר? תביא הוחכות!

מאיזה אתרים לכחת את זה? גם אני יכול לרשום את זה. וספיידרמן 2 דווקא משחק יפה מה אתה רוצה ממנו

rave47

New member
בדוגרי זה משחקים עתיקים...

חוץ מcatwoman וspiderman2 כל המשחקים האלה די ישנים.... וגם הבאת חרא של משחקים... השתיים שכתבתי עכשיו הם משחקים שמבוססים על סרטים וזה די ברור שהם יהיו עלובים ושאין לך סיכוי למצוא מבקר משחקים שיאהב אותם... ומשחקי 2D לא יוצאים בהמונים כמו משחקי 3D אם הם בכלל יוצאים.. אז בכמות המפלצתית של משחקי 3D שיוצאים פעם ביומיים כמעט כולם יהיו חרא בגלל חיפזון ורצון של המפתחים להוציא את המשחק אל המדפים כמה שיותר מהר. ורק שתדעו שיש משחקי 3D שווים לדוגמא FAR CRY שנחשב למשחק הכי יפה ששוחק על מסך המחשב עד היום (בלי לפגוע בדום3 וHALF LIFE2 אבל הם פשוט עדיין לא יצאו).

I d a n a

New member
ליתר דיוק

ספיידרמן 2 זה משחק טוב. אבל למחשב הוא רע...זו לא ממש דוגמא טובה.

XplowBoy

New member
וזה לא חוכמה

אני גם יכול לתת לך מלא משחקי דו מימד שנכשלו

למעלה