מעניינים אתכם מטבחים????

אחת כזו

New member
מעניינים אתכם מטבחים????

אז צרפתי כמה תמונות מהמטבח שלי שאני חולה עליו(שאגב תכנן אותו סופר מקצוען)אמרתי לו שאני רוצה מטבח צעיר כייפי, בלי ארונות עליונים,חמים וטעים,וזה מה שייצא....תהנו.

עבודה יפה../images/Emo127.gif

מבינה, שתכננו את כל הבית, היתב, כמו שצריך. אוהבת את הטיפול בעמוד. ראיתי, שעוד לא סיימתם את עיניין התאורה במטבח, שבוודי מתוכנן להאיר את משטח העבודה. לדעתי, חלל מרכזי מאוד אנושי, פרופורציונלי. בטוח כיף לגור בו. הכריים באמצע, מעיד על ניתוח רציני של הרגלי הבישול. הייתי רוצה לעשות בלינצ´ס שם, שהיושבים אוכלים מיד, ויש אווירה נעימה, משפחתית. דברים יפים כאלה יכולים להתרחש, מעבר למקצועניות של המתכנן, רק עם שיתוף פעולה והבנה מצד הלקוח. לכן, בצדק אתם יכולים להתגעות ביצירה המשותפת שלכם.

fireman

New member
מטבח פצפון

אבל רואים שהבית כולו הוא לא כל כך גדול.... מעוצב נחמד מאוד....בעיקר רעיון ה"אי" לכיריים שהוא דבר מאוד חביב לסיכום: קטנטן, יפה, לא בשביל סבתא

מטבח קטן=בלאגן קטן!

אף פעם לא הבנתי, למה צריך לבנות ארונות רבים, בכסף רב, לסירים ישנים. פחות ארון, ועם קנית סדרה חכמה של סירים, זול יותר!

oferul

New member
מטבח מקסים

מטבח יפה ומושקע, הלוואי עלי באמת עבודה יפה , אהבתי את המקום לבקבוקי היין תיסלם

etilly

New member
עבודה יפה!

אני מאוד אהבתי את ההקפדה עם הדבקת הפורניר שיוצר דוגמה יפה ומוציא את הארונות מהשעמום. מקווה שתהני, כי אין דבר יותר כייף מלבשל במטבח מתוכנן טוב ויפה לעין!

amic

New member
המטבח יפה ואם הוא מתאים לכם

הרי אין טוב מזה. כמובן שאווה תפסול אותו כמו כל דבר שלא תוכנן על ידה ( היא מוחרת פרסומות מהאתר חוץ מהפרסום שלה) אבל העיקר שאתם נהנים.

arcdsgn

New member
מה הקשר לאווה?

המטבח המוצג מתוכנן ומבוצע בכמה רמות טוב יותר ויפה יותר מהמטבח שהצגת, אין לי כוונת פרסום עצמי (לא לוקח תכנון מטבחים) ולכן הביקורת שלי היא עיצובית נטו. מחכה לאגרוף ממך...

עדין, רק הנאונצים, בפורומים זרים...

תקפו אותי, בצורה כזאות. שאתה לא מסוגל לקבל שום ביקורת, זו לא הבעיה שלי. אני לא אמרתי מילה רעה עלך, אישית. אין לך תשובה על שאילותי, בקשר למטבח שלך, שפרסמת, אז תוקפת אותי, אישית.

מטבח מאוד יפה ../images/Emo45.gif

ראיתי שהכיריים מאוד קרובים לסלון וזאת הזדמנות נפלאה לשאול, האם קולט האדים מספיק אפקטיבי כך שריחות הבישול לא יגיעו לסלון או לפחות יפחית אותם בצורה משמעותית מנסיונך ? (גם אצלינו המטבח יפתח לסלון, והקירבה של הכיריים לסלון קצת מטרידה אותי)

אחת כזו

New member
יפחית???

לשאלתך, חשוב לי להגיד שמדובר כאן בדירה קטנה (מעין דירת סטודיו),שדרך אגב מתוכננת כולה כך שהשטח מנוצל מדהים ובחכמה רבה(שוב פעם קרדית לארדיכל המוכשר) כל מי שניכנס חושב שזו דירת 85 מ"ר והיא בסה"כ 62מ"ר. אני מבשלת מטגנת ואופה,לא יכולה לומר שאין ריח בכלל,אבל זה חלק מהקטע כשפותחים מטבח באופן מוחלט לסלון, אבל חייבת לומר שמנסיוני גם במטבח סגור עם דלת,כשמטגנים מטגנים....הריח עולה בכל זאת בכל הבית ובכל חדר המדרגות(מכירים את זה???).ולגבי הקולט חשוב לבחור קולט שבאמת קולט ושיש לו כח שאיבה,ולא רק לשם היופי,שלי בהחלט טורם ואני חיה מצויין עם זה.

איי

New member
קרדיט

לא מגיע למעצב קצת קרדיט? לפחות תצייני את שמו

מלי ש מ

New member
אהבתי../images/Emo23.gifיופי של מטבח../images/Emo48.gif

כל הכבוד לך ולמעצב שהקשיב לרצונות ולצרכים והכין לך בונבוניירה שכזאת! תהני.

למעלה