מעניינת אותי דעתכן/ם

דוVשה

New member
מעניינת אותי דעתכן/ם

הייתה לי שיחה עם מישהו שטען שאין כזה דבר 'חברים טובים' בין גבר לאישה. שתמיד, תמיד, מישהו מהצדדים ירצה משהו מעבר. מה אתם חושבים?

magenta73

New member
תומר.

זה לא פעם ראשונה ומן הסתם לא אחרונה שאתה אומר את זה. זה שלך זה לא קרה, לא אומר שזה לא יכול לקרות לאחרים. אני על בשרי יודעת מה זה חבר ילדות. "ידיד" )שונאת ת'מילה הזאת) אמת. אני גם מכירה חברויות אפלטוניות בין גבר סטרייט לגבר הומו. בין אישה לסבית לאישה סטרייט. לא הכל קשור לסיפוק צרכים מיניים. כביכול. קשר בין בני אדם יכול להיות מבוסס גם על קירבה, הבנה, חיבה. בלי צורך או רצון למעבר.

Vdrums

New member
תתסתכלי למטה. לא חייב להיות משהו

מיני. לדעתי יש דברים מודחקים. וזה כן קרה לי וזה עדיין לא מסתדר לי בראש.

duduamar

New member
באופן תיאורטי - הוא טועה.

באופן מעשי - הסיכוי לקיים ידידות 100 אחוז אפלטונית בין גבר לאישה - אפסית.

דוVשה

New member
אז סימן שהוא צודק, מבחינתך.

מדבור פה על יישום של מערכת יחסים. ז"א, אתה חושב שתמיד, בין כל גבר ואישה, חייבת להיות משיכה?

duduamar

New member
לא בדיוק.

אני אומר שקיים סיכוי לא זניח בכלל, שבין גבר ואישה שקיימת ביניהם ידידות לאורך זמן, תתפתח משיכה, לפחות של אחד הצדדים.

דוVשה

New member
ז"א ש...?

הסיכוי האפסי שדברת עליו קודם לא קיים כבר? או שאתה פשוט אומר שבין גבר ואישה לא יכולה להיות ידידות נטו ארוכת טווח?

duduamar

New member
הוא נמוך אבל קיים.

לי אישית אין ידידות ממש קרובות. יש ידידות שאין משיכה רומנטית ביני לביניהן אבל הקשר לא ממש הדוק.

דוVשה

New member
נו אוקיי,

אז כמו שכתבתי בהתחלה. מבחינתך הבנאדם שדברתי איתו צדק. מבחינתך לא יכולה להתקיים ידידות, או חברות טובה נטו, בין גבר לאישה.

duduamar

New member
../images/Emo6.gif

אמרתי שיש סיכוי, אבל לא גבוה. כלומר - זה יכול להתקיים. כלומר כשהידיד אמר "תמיד תמיד" - זה לא נכון.

דוVשה

New member
אז אתה כאילו אומר

שכמו שיש קנדידה אצל כל אחד במעיים אבל רק אצל חלק היא מתפרצת, כך הסיכוי? קיים בכל מערכת יחסים שכזו אבל לא חייב שיתקיים? כי אם זה מה שאתה אומר, לא הבנתי למה בהתחלה אמרת שהסיכוי לקיים ידידות טובה, נטו, בין גבר לאישה הוא אפסי.

duduamar

New member
לא הבנתי מה לא ברור.

אני לא רופא אז אין לי מושג מה אמרת בחלק הראשון. בכל מקרה - אני חושב שקיים סיכוי אבל הוא נמוך מאוד.

דוVשה

New member
אין טעם לטחון מים.

בהתחלה אמרת שהסיכוי, בפועל, לקיים מערכת יחסים כזו בין גבר ואישה הוא אפסי. אז אמרתי שבעצם אתה מסכים עם ההוא שדברתי איתו. אח"כ הסברת שלא התכוונת שתמיד זה יהיה, שהסיכוי קיים אבל לא בהכרח יתקיים. אז אמרתי, אוקיי, אם כך למה אמרת שבהתחלה הוא אפסי. ולא מגיעים לשומקום. אז שויין.

duduamar

New member
סיכוי אפסי = סיכוי נמוך מאוד.

לזה התכוונתי לאורך כל השרשור. הידיד שלך אמר שאין שום מצב בכלל לידידות כזו, ועם זה אני לא מסכים. איך אומרים שויין במרוקאית?

דוVשה

New member
סיכוי אפסי = תת סיכוי לגמרי.

בעיניי זה היה נראה כאילו אין סיכוי בכלל. אפס זה כלום. אז אתה אומר שכן יכולה להתקיים חברות טובה בין גבר לאישה? [אפילו אם הסיכוי הזה קיים], החברות הטובה עצמה יכולה להתקיים בלי שאחד מהצדדים ירגיש משהו מעבר? אין לי מושג איך אומרים שויין במרוקאית, יכולה לברר איך אומרים בתימנית, או מקסימום, משהו באיטלקית.

duduamar

New member
אנחנו כנראה מפרשים אפסי בצורה

שונה אחד מהשניה. בהחלט יש מצב שידידות כזו תתקיים, אם כי הסיכוי שלה להתקיים בצורה אפלטונית לאורך זמן נמוך מאוד.

למעלה