מענין אותי איך בסרט זה יראה{ספוילר}

Dark Jack

New member
מענין אותי איך בסרט זה יראה{ספוילר}

גלשתי באתר Bridge to the starts ומצאתי ב Fan Arts את זה- http://www.bridgetothestars.net/fanart/lyra/the_silver_guillotine.jpg מדובר בסצינה מהספר הראשון שבה כמעט קוטעים את ליירה מהדמון שלה-פנטלימון,עד שגברת קולטר מצילה אותה. מה שאהבתי בספר זו הצורה המצויינת והמרגשת שהוא מספר סציינות מסויימות,כמו זאתי, מעניין איך זה ילך...

Dark Jack

New member
אני כמובן מדבר על הסרט הרשמי

כדיי לא להתבלל אם הסרט המצחיק שאתם עושים-"המחשבון הזהוב". אני מדבר על הסרט האמיתי הרשמי.

האבק

New member
אשמח לשמוע תגובה שלך על הטריילרים

זה חשוב לנו מאד לשמוע את דעתכם...

האבק

New member
המממ

בדיוק אתמול קראתי את הפרק הזה בספר וזה הזכיר לי עד כמה היא מזעזעת ומרגשת וכתובה היטב. בנוגע לציור הזה - לדעתי הוא לא טוב ולא מעביר מספיק טוב את הסבל שלהם (גם התיאור של המבנה לא תואם). בנוגע לסרט - לדעתי כל הסצנה (כמו סצנות רבות אחרות) תלויה כולה בדקוטה (השחקנית של ליירה). אם היא תשחק טוב (ותבכה כמו שצריך!) אז הסיכויים של הסצנה להיות טובה גבוהים יותר. יש עוד סצנות "קשות" כאלו ב"מצפן"?

Dark Jack

New member
כן...{ספויילרים} רק למי שקרא

כן,הקטע עם כלובי הדמונים,שבו כלואים הדמונים הקטועים המסכנים, הקטע שפוגשים בפעם הראשונה ילד קטוע{טוני}. ויש עוד כמה... אגב,הנה תמונה מאותו קטע שדיברתי עליו בהתחלה. http://www.bridgetothestars.net/fanart/daemons/seperation.jpg זה נראה יותר טוב.

האבק

New member
הרבה יותר טוב

אבל אםזה היה יצור שצוייר ביד ולא במחשב זה היה הרבה יותר יפה לדעתי. בקשר לטוני - בהחלט קטע עצוב (ואז הוא מת ולקחו לו את הדג
)

Fairywitch

New member
וגם הקטע ../images/Emo58.gif

של מלחמת יוריק-יופור. לא קשה רגשית- סתם דוחה

JustRain

New member
משהו שזה העלה בי...

החילוץ של גברת קולטר את ליירה מראה שהאהבה האמהית עומדת מעל לאמונות, לדעות, להשקפות העולם. למרות כל מה שעשתה - כשזה הגיע לבתה היא נכנעה. מה שמזכיר... דווקא בסיפור המקראי זה עומד להפך - הקרב את בנך, את יחידך, למען אלוהיך ולמען אמונתיך. זה שפולמן העמיד את זה באור שונה מובן לחלוטין בהתחשב בסלידתו מהדת, אבל זה מכניס אותנו לדילמה הזאת. האם לוותר על מה שאתם מאמינים בו בכדי להציל את ילדיכם, או שעל כל החיים להיות מוקדשים לאמונותיכם - כולל ילדיכם, להם הענקתם את החיים? ...והאם קולטר היא באמת הטיפוס האמהי?

JustRain

New member
ובעניין הפאנארטים -

כאן תוכלו למצוא הרבה פאנארטים איכותיים ברובם של חומריו - http://search.deviantart.com/?section=browse&qh=boost%3Apopular+age_sigma%3A24h+age_scale%3A5&q=his+dark+materials עברתי עד עמוד 16 בחיפוש אחר פאנארט קשור לנושא המדובר... מישהו מוכן לסרוק את ההמשך? תודה.

SNTD

New member
אני מסכים {ספוילרים מכל הטרילוגיה}

הסצינה של החיתוך היא סצינה חשובה מאוד וגם קשה בהתאם אחד הסיבות שאני כל כך נכנסתי לספר זה התיאורים של פולמן, ולא רק בראשון למעשה, הקטע שאני הכי אהבתי נמצא בכלל בספר השלישי, וזה המבצר של עזריאל, והנופים של עולם המולפה, ועוד. התיאורים שם כל כך אמינים שזה נראה כאילו פולמן ממש היה שם וסיפר מה הוא ראה (זה רק אני או שעולות כאן תהיות לגבי מוצאו של פולמן?
)

בקשר לנופים אני לא דואג

הרי בשר הטבעות הם עשו אנימציית מחשב ממש טובה. מה שאותי יותר מדאיג, כמו שאודי אמר, זה יכולת המשחק של דקוטה. אם היא לא תדע איך לשחק טוב, זה ידפוק את כל הסרט.

SNTD

New member
ערך דניאל רדקליף

דניאל רדקליף התחיל ממש על הפנים, אבל זה אופייני לילד בן 10 שמקבל תפקיד ראשי בסרט כזה, אני חושב שהבמאי לא רצה ללחוץ עליו יותר מדי כי הוא ילד ועדיין היו לו תגובות של ילד. באשר לבלו ריצ'ארדס, היא יודעת הרבה יותר טוב לאן היא נכנסת, והיא גם לא נכנסת לאותו רעיון של הארי פוטר, שבזמן הצילומים היה קדחת סביבו, סביב המצפן הזהוב יש פחות לחץ חיצוני ויותר לחץ של המפיקים של "ניו ליין" ואני חושב שהתוצאה תהיה טובה יותר. מה גם שבלו ריצ'ארדס יותר גדולה מרדקליף כשהוא התחיל לשחק, ולמי שיש אחים קטנים או עבד עם ילדים קטנים, יודע שמגיל עשר, כל שנה היא קריטית, ממש כמו הדקות האחרונות של השינה בבוקר

Fairywitch

New member
הבעיה היא שהוא לא השתפר הרבה מאז...

בעיקר בכל הקשור לרגעים דרמטיים (שיעול*בוכה על הסלע*שיעול)

Dark Jack

New member
לעולם המולפה יש עוד הרבה זמן ../images/Emo4.gif

יש עוד כמעט שנה שלמה לסרט הראשון, אז קצת מוקדם לחשוב על עולם המולפה בסרט, אחרי הכל,עד שיצא השלישי{במידה והסרט הראשון יצליח} יחד עם השני קודם. יקח לפחות שלוש שנים עד שיצא השלישי,במקרה הטוב- אם הסרט יצליח ברמה קרובה לסרטי שר הטבעות, אבל לא צריכים להגזים יותר מדי.

למעלה