מענין אותי לשמוע

מענין אותי לשמוע

מה דעתכם. כי דעתי האישית שזה אחד השירים הפחות טובים שכתבתי... אבל בכל זאת: היא הניחה שיהיה לי קל יותר להתחבר לשירה ספרותית כברירת מחדל זה נתפס כמחווה מתחשבת בעיניים בוגרות או העובדה שיצאתי קצת מהקווים והקשבתי מולה לקול רעב שעבר בה להתרחק ממני או ממה שעליי. כששמעתי דובונית איגלו אומרת לעצמה שהאוויר הקר יותר דינמי וסוחף מהגשם שהורס את הבגדים תמיד בזמן הלא נכון הבנתי כמה עצוב זה יהיה למות פה. אז המשכתי קדימה בלי לראות כל כך שלטים ואולי זה ייקח אותי לאיפה שהם מתעקשים לדבר על היופי הייחודי שקיים בכולנו שהזנחתי מעצמי להשים לב כברירת מחדל זה נתפס כמרדנות או העובדה שאיבדתי קצת פרופורציות והסתכלתי קצת יותר מידי בעיניים וניחשתי את הכעס שבוער בהם לסלק אותי או את מה שבתוכי.

שיכתובים

היא הניחה שיהיה לי קל יותר להתחבר לשירה ספרותית כברירת מחדל זה נתפס כמחשבה מתחשבת או העובדה שיצאתי קצת מהקווים והקשבתי מולה לקול רעב שעבר בה להתרחק ממני או ממה שעליי. כששמעתי דובונית איגלו אומרת לעצמה שהאוויר הקר יותר דינמי וסוחף מהגשם שהורס את הבגדים שלו תמיד בזמן הלא נכון הבנתי שיכול להיות שאולי הייתי כנה מידי. אז המשכתי קדימה בלי לראות כל כך שלטים ואולי זה ייקח אותי לאיפה שהם מתעקשים לדבר רק על היופי הייחודי שקיים בכולנו שהזנחתי מעצמי להשים לב כברירת מחדל זה נתפס כמרדנות או העובדה שאיבדתי קצת פרופורציות וראיתי מולם את הכעס שבוער בהם לסלק אותי או את מה שבתוכי.

אהמ...

אתה יודע, המורה שלי לספרות עשתה לנו הפסקה קצרה מהפרשנויות האינטנסיביות שעשינו לשירים של ביאליק וסיפרה לנו שפעם ביאליק ישב בהרצאה על השירים שלו שבו מישהו אחד דיבר על השירים שלי ופירש אותם והסביר למה הוא התכוון, ובן אדם אחד שיש ליד ביאליק באותה הרצאה שאל אותו אם זה נכון, אם זה מה שהוא באמת התכוון להגיד בשיר, אז זה מה שביאליק אמר. "אני יודע". אני לא בטוחה שאני יודעת מה הנושא של השיר . זאת אומרת, בטוח שיש לו נושא, אני פשוט לא בטוחה שאני עוד עליתי עליו עדיין...

עדי0078

New member
וואו זה יפה..

מעניין המבנה שבחרת לזה שבחרת לעבור שורה לא תמיד בסוף משפט.. יפה אהבתי

למעלה