מענין איך היה בטיול הישרדות....

טיול השרדות

היה פשוט טיול פצצה!! ממש מצוין!!! הקבוצה שלי יצאה 17 מתוך 26 וזה ביזיון אבל לא נורא ואני חייבת לציין שכל הקבוצה שלי מכל האוכל שנתנו לנו לא רעבה לרגע היה לנו המון אוכל אפילו יותר מכל טיול אחר שנונתים לנו את האוכל... היה פשוט מדהים אבל חבל שאנשים לא הגיעו(בכלליות,מכל הארץ)

גלוק

New member
כמה אוכל....../images/Emo71.gif

בחיים שלי לא אכלתי כל כך הרבה בטיול של נוע"ל... יצאו ממש מעט וזה הפסד של מי שלא יצא כי לי יש פליז ולהם אין.... ענת, הקבוצה שלך לא כזאת מסכנה.. אני מקווה שלכל הקינים יצאו 17 לפחות לכל טיול...

פצצות

היה טיול פצצות פעם ראשונה שבאמת נהנתי בטיול מהמסלול עצמו ולא רק מהלילות קיבלנו מלא אוכל היה שם מספיק כדי להאכיל מדינה קטנה באסיה למשך שנה אני לא מבין איך חשבו שלא נשרוד שם..! אבל בסך הכל סבבות של טיול, היה גדול רק חבל שיצאו מהקבוצה שלי רק 10 מתוך 17

מכל הארץ...

מכל הארץ יצאו מעט, מהקבוצה שלי (22 איש) יצאו 4!!! וזה ה-בזיון, זה הכל בגלל שזה הרבה כסף, האנשים בתנועה לא מבינים ששנת י"א היא שנה יקרה מאוד גם פולין גם רפסודיה גם חנוכה גם סוכות גם סמינרים לפולין גם סמינרים לשביעיסטים ועוד כל מיני מפעלים הם פשוט לא חושבים!! לפי דעתי התנועה יצאה מופסדת מהטיול הזה

למעלה