מענקים כספיים לנשות היי-טק בירושלים

jhitech

New member
מענקים כספיים לנשות היי-טק בירושלים

הרשות לפיתוח ירושלים מעודדת עובדות (ועובדי) הייטק לבוא לגור ולעבוד בירושלים ע"י כך שהיא מציעה שנתיים של סיוע משמעותי בשכר הדירה - עד 1500 שקלים בשנה הראשונה ועד 1000 שקלים בשנייה. בהחלט חיובי! http://www.jda.gov.il/Hitech.html

mayaki

New member
רעיון נחמד

וטוב לשמוע. (מצד שני, לא בטוחה שהוא יעודד ספציפית נשים להייטק, אבל זה תמיד חיובי).

ממה שידוע לי...

הבעיה בי"ם היא מציאת המשרה! יש לי מספר חברות ירושלמיות, שנאלצו להתפשר על התפקיד/שכר בכדי להשאר ולעבוד בי"ם.

jhitech

New member
1500 ש"ח לחודש

אם זה לא היה ברור, מדובר במענק של 1500 ש"ח לחודש בשנה הראשונה, ו-1000 בשנייה, ולא לכל השנה...

kobisa

New member
מענק

אם זה חד פעמי זה לא כל כך משתלם... בירושליים מספר המשרות מצומצם מאוד. גם מי שעובר לגור בנגב מקבל סיוע מהממשלה אבל אנחנו לא רואים נהירה של אנשים לשם... חוץ מזה הרעיון לוותר כל בוקר על הפקק בכניסה להרצליה פיתוח\צומת רעננה צפון מאוד מאוד קוסם...

mayaki

New member
זה בדיוק מה שהוא אמר

עוד 1500 שקל בכל חודש בשנה הראשונה, ובשנה השנייה 1000 ש"ח כל חודש. אם מוצאים שם עבודה זה נראה לי די משתלם.. (אגב גם ירושלים מלאה בפקקים בבוקר, לא נראה לי שמי שיעבור לשם יתגעגע לזה...)

jhitech

New member
לא חד פעמי,

כמו שקודמי אמר, המענקים הם בכל חודש במשך השנתיים הראשונות של המגורים בירושלים. בהצלחה!

למעלה