מענק לימודים התקבל היום

m i c h a l i

New member
מענק לימודים התקבל היום ../images/Emo45.gif

אפשר לבדוק בחשבון ומי שזכאי קיבל את המענק כבר היום זה הסכום היחיד שאני מקבלת מהביטוח הלאומי ולשמחתי זה התשלום היחידי שעדיין שווה משהו.... למרות ההסתייגות שלי מהסכום הנמוך לגילאי 11-14 והתעלמות מוחלטת מגילאי 14 ומעלה - כאילו שהם לא זקוקים לציוד לביה"ס...
עכשיו אפשר לקנות את הציוד לבית הספר

ron68

New member
חיסכון כספי וידידותי גם לסביבה לקראת הלימודים

אני ממחזרת את המחברות. לא להיבהל! אם ישנם מעט דפים שהשתמשו בהם לתלוש אותם וגם את הצד השני. הדפים הריקים יכולים לשמש כדפי טיוטה. את העטיפות של המחברות אני גם ממחזרת, אני שמה על המדבקה הישנה מדבקה חדשה. אותו דבר עם עטיפות הספרים. קלסרים אפשר שוב להשתמש. כדאי לעשות סדר כבר עכשיו. אני הכנסתי את המחברות הטובות כולל החדשות לניילונית ושמתי מדבקה כגון: מחברות 14 שורות, מחברות חשבון. כך ניתן לעקוב אחרי המלאי הקיים וזה יוצר פחות אי סדר. אם יש מחקים משומשים ועפרונות שהם במצב של חצי, מחדדים מיותרים וכדומה אני מכינה קופסה עם כלי כתיבה שתהיה בכיתה של ילדתי. המיחזור באופן עקרוני חוסך בייצור הניילון ובייצור הנייר. ידידותי לסביבה כבר אמרתי???? אגב זה גם חינוכי לילדים שלנו. אגב האם יש בבית הספר של ילדכם פרוייקט השאלת ספרים?

מרגנית2

New member
כל הכבוד לך יעל

בבית הספר התיכון של בתי הציעו בהשאלה רק ספר לימוד אחד. הצלחתי למצוא עבורה כמה ספרים משומשים. הנערה עשתה פרצוף אז אמרתי לה: בבקשה תיקני ספר חדש מהכסף שלך. מיד היא הסכימה למשומשים.. הרעיון של הקופסא בכיתה עם כלי כתיבה מאד יפה. אנסה להציע לה בשנה הקרובה.. עם כל החסכונות כבר הגעתי ל300 שח רק לספרי לימוד (ולא קניתי עדיין את כולם) 170 שח עלה תיק חדש תוצרת סטיב - שזו האופנה כעת והיא חייבת אותו... בתמורה היא עושה ביביסיטר לאחיה. קיבלתי היום את המענק המדולדל - 686 שח לילדה בת 12. עוד קצת מחברות וייעלם המענק כלא היה..

למעלה