מישהו יודע מתי יגיעו לחשבון הבנק? יש לי כבר חשבון שביטוח לאומי מכיר והעביר כספים בעבר. תודה
Z zoreh New member 6/8/20 #1 מישהו יודע מתי יגיעו לחשבון הבנק? יש לי כבר חשבון שביטוח לאומי מכיר והעביר כספים בעבר. תודה
א אורנה01 Active member מנהל 6/8/20 #2 נכתב ע"י zoreh: מישהו יודע מתי יגיעו לחשבון הבנק? יש לי כבר חשבון שביטוח לאומי מכיר והעביר כספים בעבר. תודה לחץ כדי להרחיב... שלום לך, זה יפורסם באתר שירות אישי וערב לפני העברת הכספים תקבל הודעת sms מביטוח לאומי על הסכום שיכנס. התחילו השבוע עם מענקים לילדים ואח"כ למקבלי קצבאות כפולות ובהמשך לכולם. בברכה
נכתב ע"י zoreh: מישהו יודע מתי יגיעו לחשבון הבנק? יש לי כבר חשבון שביטוח לאומי מכיר והעביר כספים בעבר. תודה לחץ כדי להרחיב... שלום לך, זה יפורסם באתר שירות אישי וערב לפני העברת הכספים תקבל הודעת sms מביטוח לאומי על הסכום שיכנס. התחילו השבוע עם מענקים לילדים ואח"כ למקבלי קצבאות כפולות ובהמשך לכולם. בברכה
GoldenEyes Well-known member 7/8/20 #3 נכתב ע"י zoreh: מישהו יודע מתי יגיעו לחשבון הבנק? יש לי כבר חשבון שביטוח לאומי מכיר והעביר כספים בעבר. תודה לחץ כדי להרחיב... אני קיבלתי אתמול, אבל לא קיבלתי שום SMS , וכן , אני רווק , פעם ראשונה בחיים שבכלל מקבל משהו מבטוח לאומי
נכתב ע"י zoreh: מישהו יודע מתי יגיעו לחשבון הבנק? יש לי כבר חשבון שביטוח לאומי מכיר והעביר כספים בעבר. תודה לחץ כדי להרחיב... אני קיבלתי אתמול, אבל לא קיבלתי שום SMS , וכן , אני רווק , פעם ראשונה בחיים שבכלל מקבל משהו מבטוח לאומי
GoldenEyes Well-known member 7/8/20 #5 נכתב ע"י cוורנה: שלום לך, אם קבלת את המענק, אז מה הבעיה? בברכה. לחץ כדי להרחיב... לא אמרתי שיש בעיה רק ציינתי מאחר וכמה רווקים כאן שאלו מתי הם יקבלו ושיתפתי שקיבלתי בלי הודעת SMS
נכתב ע"י cוורנה: שלום לך, אם קבלת את המענק, אז מה הבעיה? בברכה. לחץ כדי להרחיב... לא אמרתי שיש בעיה רק ציינתי מאחר וכמה רווקים כאן שאלו מתי הם יקבלו ושיתפתי שקיבלתי בלי הודעת SMS