מענק עבודה שלילי. מדוע נדחו תביעותי ?!!!

leftclick

New member
מענק עבודה שלילי. מדוע נדחו תביעותי ?!!!

שלום,
כ 5 שנים אני עושה ימים כלילות לקבלת מענק הכנסה אך בקשותי החוזרות ונשנות נדחות בתואנת: "נכס מזכה".
ביליתי ימים רבים בתור המשתרך במשרדי מס הכנסה כל זאת כדי לקבל תשובה מפקיד המס שברשותי 2 דירות.
ברשותי דירה אחת בלבד !
מה עושים ?!
אני ניגש כל שנה למס רכוש\מקרקעין, משליש לידם סכום הגון כדי שישלחו אותי לסניף הדואר הקרוב ולהמתין שם שעה ארוכה לתשלום מס בולים ולחזור למס רכוש, מקרקעין עם בול שעלה לי כסף.
מס רכוש מפיק טופס שעלה לי ממון רב ושעות המתנה ממושכות וכשאני מציג בפני פקיד המס את הטופס אני נענה שזה לא הטופס הנכון.
אני שב למס רכוש, ממתין שעות ארוכות בתור, משליש לידיו של פקיד המס סכום הגון ונשלח לסניף הדואר הקרוב לשלם כסף לבול.
אחר המתנה ממושכת בסניף הדואר אני מקבל מפקיד הדואר בול עימו אני רץ למס רכוש לקבל את הטופס המיוחל ואז, אוי לעיניים שכך רואות! אני מקבל בשנית את אותו הטופס !
אני רץ לפקיד מס הכנסה, ממתין שעות ארוכות לפקיד ששולח אותי להביא אישור מחוליה 3 בדבר מספר הדירות שברשותי.
אני ממתין שעות ארוכות אצל חוליה 3 ומקבל אישור שיש לי דירה אחת.
אני רץ לפקיד המס המודיע לי שזה לא האישור שביקש.
אני מתקשר בטלפון ל"מענק עבודה" וממתין 5 שעות על הקו !!!!!
כאשר אני נענה, הם שולחים לי טופס הצהרה אודות מצבת הדירות שברשותי.
כשאני שולח את הטופס אני מקבל הודעה ששרת המייל של מענק הכנסה לא מקבל דואר נכנס !!!
מה עושים ?!!!
אני נכנס לאתר של מס הכנסה ומבקש להפיק קבילה. אי אפשר לשלוח את הקבילה כי צצה הודעה שלא מילאתי את כל שדות החובה !
איזה שדות חובה ?!!
מה עושים?!!!
אי אפשר לשלוח קבילה!
אי אפשר לקבל מענה בטלפון !
אי אפשר להשביע את רצונו של פקיד המס בטפסים !
מה עושים ?!!!

משרדי מיסוי מקרקעין

יש לפנות למשרד מסמק המטפל בנכסים שהיו ברשותך בהסטוריה שלך ייתכן כי מדובר בנכס שנמכר אך לא עבר כמו שצריך ברישומים. להביא רישום שמראה שהדירה שלפני הנוכחית נמכרה. זה אמור להספיק. בהנחה שיש דירה אחת והתנאים מזכים פקיד שומה יאשר. בברכה התשובה ניתנה על ידי איתם פינטו, יועץ מס. ממונה (משותף) תחום מקצועי בפורום המיסים של לשכת יועצי המס. ***היעוץ שניתן הוא כללי ואינו מהווה יעוץ משפטי או יעוץ חשבונאי או תחליף ליעוץ מקצועי. לקבלת יעוץ מומלץ להפנות את מלוא הפרטים העובדתיים ליועץ מס חבר לשכת יועצי המס בישראל.

leftclick

New member
רוב תודות

אאסוף כוחות ואנסה כוחי בשביעית להפיל את חומות יריחו...

נשמח אם תעדכן בפורום איך נגמר

תודה. התשובה ניתנה על ידי איתם פינטו, יועץ מס. ממונה (משותף) תחום מקצועי בפורום המיסים של לשכת יועצי המס. ***היעוץ שניתן הוא כללי ואינו מהווה יעוץ משפטי או יעוץ חשבונאי או תחליף ליעוץ מקצועי. לקבלת יעוץ מומלץ להפנות את מלוא הפרטים העובדתיים ליועץ מס חבר לשכת יועצי המס בישראל.

leftclick

New member
אין הרבה שמחה

אינני מחפש חזית התכתשויות נוספת עם הרשויות ואסתפק בבוץ אליו נכנסתי עד כה. לפיכך נמנעתי מלגשת לרשות שהצעת לי לפנות אליה ("מסמק").
ביליתי יום נוסף בהמתנה למענה טלפוני מ"מענק הכנסה" ונעניתי כעבור 3 שעות המתנה ע"י בחורה שאצה לה הדרך (מוזר שאלו שממתינים מהם למענה במשך משכי זמן של ימים ושעות ארוכות נמצאים "ממהרים" כאשר סוף סוף זוכים מהם למענה) ושאלתיה מדוע המיילים שאני שולח ל "מענק הכנסה" עם קבצי טופס בקשה וצילום ת.ז נדחים ע"י שרת המייל של "מענק הכנסה".
"כי המייל שלך לא תקין" פסקה נציגת הרשות בפסקנות ובקשה לטרוק לי את הטלפון (המתנתי למענה שלה 3 שעות !!!!).
"חכי ! אל תטרקי !!" זעקתי ושאלתי כיצד המייל שלי (gmail) תקין כאשר אני שולח הודעות לאחרים.
"נסה לשלוח לי ממייל אחר !" פקדה הפקידה בקוצר רוח.
פניתית למייל אחר שברשותי והתחלתי להעלות את קבצי ה pdf לשנים 2012 עד 2017. העלאת הקבצים הללו ארכה זמן והנציגה קצרת הרוח צעקה שוב ושוב: "נו". לבסוף שלחתי ושוב קיבלתי את ההודעה ששרת המייל לא מקבל דואר נכנס.
כאשר הצגתי בפניה את התוצאה הטלפון נטרק...
יש מקום בו ניתן לקבול נגד "מענק הכנסה"?
אני מחפש כתובת להגשת קובלנה או שאפנה לעו"ד פ

למעלה