מענק

princesa4

New member
מענק

התחלתי לעבוד במפעל והיום נודע לי שעוד חודשיים הוא ניסגר סופית! עכשיו , אני משוחררת כבר 4 חודשים . אני אוהבת את העבודה הזאת , ואני מאמינה שאני יוכל לשרוד שם . במידה ואני טחזיק מעמד חודשיים והמפעל יסגר , אני אמורה לעשות משהו עם זה אם אני ארצה לעבוד במפעל אחר כדי לצרוב שישה חודשים . מה אלי להביא לאחראי שלי על מנת לקבל את המענק החלקי או את החתימה שלו כדי שבביטוח לאומי יאשרו לי את המענק. כמה זה יוצא המענק אם אני יעבוד חודשיים , כי ידוע לי שאלי לעבוד 25 ימים לפחות על מנת לקבל מענק חלקי. השאלה האם כדאי להמשיך לעבוד במפעל כזה [שמפו] , או פשוט להמשיך הלאה מכייון שהזמן רץ , ושאני לא אפספ את המענק המלא [80% שמגיע לי]... עצות ...

princesa4

New member
שכחתי לשאול..

אם אני יעבוד , לא יורידו לי מס הכנסה , נכון..? או האם אלי לפנות לאחראי ולהציג בפניו את תעודת השיחרור או משהו , או שאין צורך ..?

Haunted

New member
אם עשית שירות מלא

(24 חודשים) את פטורה ממס הכנסה למשך 3 שנים מיום השחרור.

Haunted

New member
היי

במקרה והמפעל נסגר, ואת עוברת לעבודה מועדפת חדשה, את צריכה להביא למעסיק שלך את תלושי המשכורת שצברת בעבודה הישנה. לגבי מענק חלקי - לא כולם זכאים לו, ואת התנאים לקבלת מענק חלקי תוכלי למצוא כאן. כמה זה יוצא ? בהתאם לזמן שעבדת. לדעתי, אם את אוהבת את העבודה אז עדיף שתמשיכי שם עד שהמפעל ייסגר, כדי לצבור כמה שיותר פז"מ עבודה מועדפת
בהצלחה !

princesa4

New member
..?

בדף שצירפת לי רשום כך " למענקים המשולמים החל מתאריך 1.7.2007 הינם בשיעור מענק מלא..." אני השתחררתי באמצע חודש יולי .. עכשיו לא הבנתי לאיזה מעסיק בידיוק אני מגישה את תלושי המשכורת , של זה שעבדתי בו או החדש..? מה לגבי הפחתת מס ההכנסה , האם ע"יי כך שאני מראה למעסיק את תעודת שיחרור או שזה יבוא לידי ביטוי באופן אוטומטי .?

Haunted

New member
למעסיק החדש

כדי שיראה שצברת מספר תלושי משכורת במסגרת עבודה מועדפת. וכמו שאמרתי, אם עשית שירות מלא, את פטורה ממס הכנסה למשך 3 שנים מהשחרור.

למעלה