מעסיקי לשעבר

dadi1

New member
מעסיקי לשעבר

מצוי בקשיים רבים ופיזר אינספור שקים ללא כיסוי. איך באפשרותי לאתר את החשבון הפעיל של החברה על מנת להבטיח את כספי. ידוע לי שהוא סגר ופתח מספר חשבונות מוגבלים. מי יכול לעזור לי? תודה מראש דדי

חסרים פרטים

מתוך מה שרשמת אני מניח כי מעסיקך חייב לך כספים. אולם חסרים פרטים האם פתחת כנגדו תיקי הוצאה לפועל ואתה רוצה להטיל עיקול על חשבון הבנק שלו? האם הגשת כנגדו תביעה להלנת שכר ויש בידך פסק דין. מטרתך העקרית היא לגבות את הכספים המגיעים לך והליכי עיקול כספים בבנקים אינם ההליכים היחידים העומדים לרשותך

dadi1

New member
פתחתי תיק

הוצאה לפועל,עשיתי לו עיקול ברישום אצלו בבית במשרד ועל הרכב. על חשבון הבנק גם עשיתי עיקול אך החשבונות שלו חלולים. אני יודע שהוא ממשיך לעבוד ויש לו חשבונות נוספים- איך אני יכול לאתר אותם? תודה מראש דדי

הטל עיקול בבנקים המרכזיים

תוכל להטיל עיקול בכל הבנקים המרכזיים יתכן שגם כאן לא תשיג מאומה מאחר ויתכו כי החייב פתח חשבון שלא על שמו מה קרה לעיקול המטלטלין ולעיקול על הרכב

אפשר לפנות לחברת חקירות

להם יש אפשרות לגלות אם לאותו אדם יש קשרים לחברות מסוימות או חשבונות בבנקים אחרים תחת שמות אחרים. צו מאסר הוצאת?

dadi1

New member
חברת חקירות

זה באמת החלק הקל של העניין. אם הייתי בטוח שהייתי מוציא ממנו את הכסף- אולי הייתי עושה זאת-למרות שהוצאת כבר הון על הטיפול בעניין הזה- כמעט מחצית מכל החוב. כך שלהוציא עוד כספים על חברת חקירות- נראה לי קצת לא משתלם. חשבתי שיהיה למישהו כאן טיפ אחר. משהו שאני יכול לעשות מבלי להיעזר בחברת חקירות. תודה מראש דדי

יוסי99

New member
וגם מיוצגים לא

השבוע נתקלתי בפרוטוקול של חקירת יכולת, לפיה החייב בעל נכסים למינהם (מכונית ישנה, וכו), ושוכר מקום לניהול מועדון קלפים ב 6000 ש"ח לחודש(!). זאת בנוסף לעובדה שהוא רמאי (מכר זכות למונית משועבדת תוך חתימה על כך שהיא לא). הוא הוכרז חייב מוגבל, ונקבע לו תשלום של 250 ש"ח לחודש (שמתחלק בין זוכים בתיקים רבים). אני חושב שעיקר הבעיה במחסור בקריטריונים ברורים לפיהם פועלים הרשמים - התחושה היא שהם פועלים לפי מצב רוח.

זה רק בגלל אוזלת יד של עורך הדין

בהנחה שהאיש שוכר מועדון בסכום כזה, צריכות להיות לו הכנסות.. זו חקירה שיכולה להניב מטעמים.

זה רק בגלל אוזלת יד של עורך הדין

בהנחה שהאיש שוכר מועדון בסכום כזה, צריכות להיות לו הכנסות.. זו חקירה שיכולה להניב מטעמים.

צו מאסר

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, יש לך אפשרות להוציא צו מאסר. אם הוא אינו עומד בצו התשלומים אתה יכול להגיש בקשה לצו מאסר. אגרת הבקשה היא 187 ש"ח (אם אני לא טועה. האגרה שונתה לאחרונה). הבעיה היחידה בהליך הזה היא שהמשטרה שאחראית לבצע את הפעולה מתעכבת לעיתים יותר מידי זמן. אולי כדאי לגשת למשרד רשם המשכונות ולבדוק אם לחייב רכב או נכס ממושכן. הטלת עיקול על אותו נכס/רכב יכולה לזרז את פרעון החוב, או לפחות תעזור לגלות באיזה בנק הוא מנהל חשבון.

למעלה