מעצבים- הנה לכם אתגר!

mentorit

New member
מעצבים- הנה לכם אתגר!

אני גרה ומשפחתי גרים בחו"ל ושוכרים דירה במזרח אירופה. הבית מקסים וגדול...אלא שהבעלים לא ממש בעלי טעם "חדשני" כך שאמנם זכיתי בווילה מרווחת אבל עם עיצוב די מזעזע. אני מתכננת לגור בה בשנתיים הקרובות...אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי (ליצור אווירה נעימה וביתית) הבעיות הקשות הינן: 1. במקלחת יש בידה (אסלה נמוכה לשטיפה הנשית) - זה גם דוחה בעיני וגם חסר שימוש לחלוטין...מה אפשר לשים בזה כדי להפוך את זה למשהו נחמד??? חשבתי על עציץ אבל בתי התינוקת עלולה לאכול מזה....אשמח לקבל רעיונות! 2. אריחי השירותים הקטנים (שירותי אורחים )בצבע ורוד מזעזע...לא ניתן לבצוע- כיצד ניתן למתן את זה ? אביזרים, צבעים ממתנים וכ'ו יתקבלו בברכה... 3. המטבח די חדש אבל בצבע לבן....הקירות עם אריחים ירוק/לבן...חשבתי לצבוע את הקירות מעל לאריחים...מה הייתם ממליצים? תודות לכולם!!! (נ.ב אני לא אגואיסטית...אני יועצת עסקית ואשמח לתת למעצבי פנים נחמדים ייעוץ חינם בתחום שלי...)

מנסה לעזור

1. המחשבה הראשונה שעלתה לי היתה דגים אבל מניחה שגם זה לא בר ביצוע בגלל ביתך. יכול להיות שהבידה יוכל לשמש מקום מגורים לצעצועי האמבט. < ברווזים / בובות וכל שאר האקססוריז > יתכן ואפשר גם באופן יזום להפוך אותו למקום משחק ולשים בו כדורים קטנים, רכים וצבעוניים. 2. אם את רוצה להפוך את הורוד עתיק לסוג של הצהרה, אפשר להוסיף לו אביזרים ירקרקים. אם את רוצה להשקיט אותו, כמות של אביזרים לבנים תוכל לעשות את העבודה, בנוסף הייתי משתמשת בתאורה קרה < תת גוון תכלכל בכדי להחליש את הוורוד> 3. חסרה לי אינפורמציה כדי לענות על השאלה הזו. מה צבע המטבח ? מה צבע משטח העבודה ? וכד'. אם תפרטי קצת יותר - אנסה לעזור. תהנו שם.

mentorit

New member
המטבח

צבע משטח עבודה לבן ארונות לבנים כיור נירוסטה תודה!!

g73

New member
כמה רעיונות

מספר הצעות את הבידה הייתי הופכת לכיסא ישיבה ,ע"י סגירתו ,ובתאמת כרית מבד רחיץ,או לחלופין מכותנה שניתן לכבס. אותה היית מניחה מלמעלה ומקבעת ע"י חבק אחורי.אופציה נוספת היא ללכת לרפד שיכין לך מכסה מעץ מותאם בגודל+מושב שאותו תתקיני במקום מכסה הבידה. 2 לגבי השרותים בורוד-אוף וויט/קרם/ב'ג-זאת התשובה. מגבת, שטיחון ריצפה,תמונה מרשימה וגדולה (אורכית אולי) כל אלו בגוונים בהירים ימתנו מאד. עוד אופציה היא לקנות טפט בצבעים האלו, וליצור פרחים עדינים ולפזרם בחופשיות על הקרמיקה גם ישקיט את הורוד גם קל לניקוי והחלפה וגם יתן מראה מעודן משהו. במטבח הייתי הולכת על אחד מגווני המוקה/קפה מעל האריחים יתן צבעוניות מענינת ועדינה+אביזרים בגווני חום ונירוסטה-יופי של מטבח. המון בהצלחה.

אין לי רעיונות

אבל רק יכולה להזדהות עם נושא הבידה או כמו שאנחנו נוהגים לכנות אותו כאן- מקום כביסת הגרביים

למעלה