מעצבים וזוכים בתפוז
אנשים

מעצבים וזוכים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

עידן, סקסולוג ומטפל זוגי,יתארח בפורום נשואים טריים החל משעה 19.00 וייעץ בנושא בנושאי זוגיות, מיניות וטיפולים מיניים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=383&msgid=102578341
מנהל פורום חומריו האפלים חזר מלונדון לאחר שנפגש עם פיליפ פולמן, סופר הסדרה. בואו לקרוא את חוויותיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1511&msgid=102601815 צפו גם בסרטון "חומריו הבהירים" שהופק על ידי חברי הפורום לקראת כנס מיתופיה המתקרב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1511&msgid=102599980
מעצבים וזוכים
פורום ספרות וכתיבה גאה מזמין אתכם לתחרות עיצוב הלוגו של הפורום. יוצר הלוגו הזוכה בתחרות יזכה בסינגל "נס" של אמיר פיי גוטמן
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=621&msgid=102369706

Mr Bing 17

New member
ביבי אוסטרליה day092 eviction../images/Emo58.gif

אני לא יודע כמה פה צופים בזה בכלל, אבל רק רציתי להגיד שזאת הייתה אולי הפעם היחידה בכל העונה הזאת שההצבעה של הקהל הפתיעה אותי. ממש לא ציפיתי שג'ואל ילך..[אני באמצע הפרק לא יודע מי עוד עף] שאלישה תנצח וזאת תהיה אחלה עונה

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

איטס טיים טו סטיי זאק~!!!!!!
איזה סיום נחמד לעונה הזאת.. האוסטרלים כן מבינים משהו אחרי הכל..

De fire

New member
../images/Emo58.gif

דווקא יכלו להרגיש את זה מגיע, אפילו לפי התגובות של הקהל בפנל האחרון. בכל מקרה לא הופתעתי כמו ששמחתי, לא התחברתי להומור של ג'ואל בכלל ומבחינתי הוא תמיד היה מוחצן מדי, כאילו מנסה מדי להצחיק. הכל היה נורא מאולץ ושקוף. עכשיו רק נשאר ש"יור בלאדי קידינג מי" טראוויס יעוף וישאיר גמר של אלישיה וזאק בשביל לסגור בצורה מצויינת עונה מאוד בינונית.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע גם לא ציפיתי שזורן יעוף.. הייתי בטוח שאלה יהיו זאק וטראויס דווקא. בכל מקרה זאת העונה הראשונה האוסטרלית שאני רואה וכמה שלא אהבתי בהתחלה את הרעיון שהקהל מחליט מי עף, מאוד נהניתי.. ההתעמקות במה שקורה בבית והמשימות היו מעניינות ברובן ואת התגובות שלהם כשאמרו להם שהם צריכים להדיח אחד מהם בשבוע שעבר אני אזכור הרבה זמן. חבל רק שכל הנשים עפו כלכך מהר..

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif + זוכים מעונות קודמות

די ציפיתי ששני אלה יעופו. זאק (ובצדק) פופולארי בצורה מדהימה ואני מאמין שהוא דווקא היה זה עם ה-50 אחוז קולות להצלה ולא טראוויס. אני מקווה שזאק או אווווווישה יזכו ולא בילי וטראוויס כי כמו שזאק אמר נמאס כבר מהזוכים השבלונים האלה - טראוויס די מתאים לתבנית של הזוכה מעונה 4 (למרות שעדיין טראוויס יש רק אחד-אי-או הו-רו) וגם הוא ובילי טיפוסיים כאלה כמו הזוכים בעונות 2,4,5 ו-6. תכלס בשלב הזה באמת לא אכפת לי וגם אם ג'ואל או זוראן היו זוכים הייתי מבסוט.

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

הייתי שוקל להשלים עונות אבל זה פשוט הרבה יותר מדי פרקים ואני לא יודע אם אני באמת אמצא.. סתם מעניין אותי [נראלי שאתה זה שאמרת] מה היה כלכך טוב בעונה הרביעית? זאת העונה עם ברי[
] ופיצי?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

קשה להסביר. אוסף הדיירים שהיה באותה עונה והמסע המטורף הזה שהופך את הביבי האוסטרלי למועדף עלי אותו עוברים הדיירים היה פשוט מיוחד. וכן - זו העונה עם ברי וריאן. קשה לי להאמין שמישהו שפוי ינסה להשלים עונת BB אוסטרלית מהעבר. זה משהו מטורף ואני בקושי מתמודד עם לעקוב אחריה בזמן שהיא משודרת. לאחר שעונה 3 הסתיימה ניסיתי להשלים את עונה 2 ולקח לי המון המון זמן (מה גם שאז בקושי היה אפשר להשיג את הפרקים והם היו באיכות נוראית) וגם לא הצלחתי לסיים אותה ככה שנאלצתי לקפוץ על 10-15 ימים לקראת הסוף ולראות רק את האוויקשן האחרון ותכנית הסיום.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

מפליא שזורן שרד את העונה עד עכשיו. חבל שטראביס לא עף, נמאס לי ממנו. פיינל3 של זאק, אלישיה ובילי יהיה סיום טוב לעונה. זאת עונת הביבי האוסטרלי השניה שאני רואה ואני חושב שהעונה הקודמת היתה טובה יותר. זו גם עונה מאוד שונה מהעונה שעברה, בהתנהגות של ביג בראדר, בפרס/משימות, בביטול פרקי ה- adults only ונראה לי שגם גרטל לא התאוששה (ולא תתאושש) ציבורית מהעניינים שהיו בעונה הקודמת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אחלה שבוע היה. משום מה לא הספקתי לראות את הפרקים השבוע אז השלמתי את כולם ביומיים האחרונים, ואפילו לא סבלתי מלצפות בכולם ברצף. היה ממש מעניין. שמחתי מאוד שג'ואל עף ולא זאק. הסרטון עליו בסוף הזכיר לי כמה שהוא מצחיק והוא יכל להיות נחמד לצפייה, אבל בגדול חוץ מלהיות מצחיק הוא לא היה מאוד מעניין ולא הגיע לו לזכות. טפו טפו טפו אלישה וזאק ממשיכים לשרוד כנגד כל הציפיות, אבל אני לא רוצה לפתוח פה לשטן ולתת לטראוויס או בילי לנצח בסוף.. שניהם אחלה אנשים אבל אלישה וזאק הרבה יותר מעניינים משניהם. מקווה שאחד מהם יזכה ולא אחד מהצפוים. בדר"כ אני לא שופט עונה לפי הזוכה, אבל אם אלישה או זאק ינצחו לדעתי אפשר לסכם את העונה הזאת כמוצלחת. אם טראוויס או בילי יזכו, זו תהיה סתם עוד עונה בשבילי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שזו הפעם הראשונה שאני מסכים עם הודעה שלמה שלך. מילה במילה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הללויה ! סיימתי את עבודתי. זהו, אני יכול לפרוש מהפורום.

למעלה