מעצבים מחדש את הבית ב-

מעצבים מחדש את הבית ב-../images/Emo43.gif

חושבים על עיצוב מחדש של הבית
מדמיינים את הבית המשודרג שלכם אבל לא יודעים מאיפה להתחיל? בואו להתייעץ עם הילה ברונשטיין, מעצבת הום סטיילינג, שתעשה לכם קצת סדר
אתם מוזמנים לשאול את הילה על קניית רהיטים חדשים ושילובם באופן נכון, שדרוג חדרי השינה, צבעוניות, טפטים וכל מה שנוגע לשדרוג הבית, עיצוב והום סטיילינג
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1676&messageid=160062551

the mush

New member
אויש... התסכול. התייעצות בנות!

אבל תזהרו, זה קצת חפירה.
לי ולבחור מדהים ביחד והקשר האומנם בחיתולים [3 חודשים] אבל נראה מבטיח לחלוטין.
הוא באוקטובר הקרוב מתחיל ללמוד- ירושלים או תלאביב.
התחלנו לדבר על העתיד שלנו כי זה משפיע על הבחירה שלו איפה ללכת ללמוד...
אמרתי לו שבמרכז אני לא נשארת ובעוד שנה+ כשאתחיל ללמוד אז ירושלים מבחינתי זאת אופציה ריאלית.
ובקיצור החלטנו להתחיל לשקול לעבוד בהקדם ביחד לירושלים, לחוות ביחד חיים רגילים משותפים, באוקטובר הוא יתחיל ללמוד ואני בזמן שלי אתחיל ללמוד גם בירושלים.
הכל טוב ויפה!! מה לא?
אתמול הציעו לי הצעה של באמת פעם בחיים. בספטמבר ללוות חבורה של 70 ברזילאים למשך 4 חודשים. כסף מעולה, חוויה מטורפת, ואני מתה על הדברים האלה.
העיניין הוא, שאם אני אלך על זה... לעבור לירושלים יורד מהפרק. ואם ירושלים יורד מהפרק, יש מצב שהבחור יחליט ללמוד בתלאביב [כי תכלס זה יותר נוח לו] ואז מה יקרה בעתיד הקשר? אלוהים יודע.

מה אתן אומרות?
לוותר על הזדמנות של פעם בחיים לטובת קשר?

nettus

New member
שאלה קשה

אבל נראה לי שאת יודעת את התשובה, ועל פי מה שאת כותבת הבחירה היא בו.
וכן אין ספק שהחוויה של ברזיל היא מדהימה, אבל לדעתי עד שמוצאים משהו באמת שווה חבל לוותר עליו, וגם עם לא לוותר עליו, הדברים לא יהיו אותו דבר.
או שתעשי את ההרפתקה הזאת, ובכל זאת תשכרו דירה בירושלים, ואז שתסיימי את המסע שלך תצטרפי אליו, או שהוא יגור שנה ראשונה במעונות ואז אחרי זה תצטרפי אליו.
אפשר למצוא פיתרון להכל, רק תחשבי באמת מה יותר חשוב לך.
אני יכולה להגיד לך שהיו דברים שויתרתי עליהם בחיים שלי לטובת משהו אחר, וזה דווקא יצא לטובה בסוף, ואני מרגישה שפיספסתי משהו בזה שוויתרתי עליהם, כי הרווחתי משהו הרבה יותר שווה מזה.

Maldini Girl

New member
ודווקא אני חושבת הפוך

אם זו באמת חוויה כזו מדהימה של פעם בחיים, למה לוותר עליה?
קודם כל, גם אם אתם שלושה חודשים ביחד- גברים יהיו תמיד. ואם באמת יהיה לכם טוב ביחד, אתם תוכלו גם לעבור את ה-4 חודשים האלה (כי אני מניחה שבמהלכם והא יוכל מידי פעם לבוא לבקר אותך או את אותו בסופ"שים.. בהנחה שמדובר על ללוות אותם בארץ)
אני לא חושבת שזה חייב כ"כ להשפיע על הקשר. הכרתי גם זוגות שהבן/ת זוג טס/ה אחרי הצבא לחצי שנה ונשארו ביחד והכל טוב ויפה.

The Blue Fairy

New member
באמת שאלה קשה

אני חושבת שכצעד ראשון צריך לדבר עם הבחור ולשמוע מה הצעד הזה אומר מבחינתו
אחרי שאת שומעת את דעתו על העניין (בהנחה ובאמת הוא אומר את מה שאת חושבת - שהוא ישאר בת"א) את צריכה לחשוב עם עצמך, על מה תרגישי יותר תחושת החמצה, על ההזדמנות הזו או על הקשר
כי אם חו"ח הקשר לא יסתדר, איך תרגישי אם זה שויתרת בשבילו על ההזדמנות?
ומצד שני, אם תלכי על העבודה ובגלל זה הקשר לא יסתדר, איך אז תרגישי?

xcalibur

New member
את נשמעת כמו בחורה צעירה

יהיה לך עוד מספיק זמן לקשרים, אהבות וילדים בחיים האלה.
בינתיים תחיי כמה שאפשר.
בכלל מי יודע, יכול להיות שהטיול הזה יהיה האחרון שלך....
21.12.12 קרב ובא.

xcalibur

New member
אני פחות דואג מהאיראנים

אם הייתה להם פצצה מלוכלכת הם ממזמן היו משתמשים בה.
בינתיים הם סתם כלב נובח בלי שיניים.

apocalipto

New member
אני 50\50 לגבי אם הם יעזו לעשות משהו

נגיד וניתן להם להשיג פצצה גרעינית. האם הם ישתמשו בה?
מצד אחד חמינאי ואחמגיניג'ד די משוגעים וקיצונים דתיים.
מצד שני אם הם משתמשים זה יפגע ברמה כלשהי גם בפלסטינים. ואנחנו נחזיר להם בטוח עם כמה פצצות.

אז אם נתניהו יתקוף יש מצב שנכנס למלחמה רצינית עם חיזבאללה וחמאס ואיראן( ומצד שני חיזבאללה וחמאס אמרו שהם לא יתחייבו להצטרף לאיראן במתקפת נגד נגד ישראל אם ישראל תתקוף, ככה שאני מריח פה פחד)

xcalibur

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לך

http://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option
זה לא סוד שיש לישראל נשק גרעיני.
עזבי את הפצצה הראשונה שירו לפה. הנסיון הראשון למחוק את עם ישראל קרוב לוודאי שיגרור תגובה שתמחוק את כל העולם הערבי. והם יודעים את זה.
גם אם נתניהו יתקוף ואנחנו נכנס למלחמה אזורית, אף אחד לא ישתמש בנשק טאקטי. זה באמת יביא למלחמת אחרית הימים.

יכולה לספר לך מנסיוני

הבחור ואני היינו בקשר של שלושה חודשים- והחלטתי לטוס לדרום אמריקה לארבעה חודשים. עד שטסתי כבר היינו ביחד כבר חצי שנה...

לא יכולה להגיד לך שלא היה קשה בטירוף (סצנת פרידה מהסרטים)
הגעגועים היו עזים, הרבה דמעות, סקייפ, אימיילים ופייסבוק.
ושרדנו את זה בכבוד,
ובדיוק לפני שעה חזרנו מצימר לחגיגות השנה המשותפות שלנו

אז בעיני? לא מפספסים הזדמנויות. אם הוא הבחור בשבילך, הוא יהיה שם עוד ארבעה חודשים....

scene queen

New member
מחזקת

גם לי יש התלבטות דומה,רק נכנסתי לקשר,שהוא עדין הכי טרי בעולם ועכשיו כנראה אני יוצאת לפיקוד מה שאומר-
יציאות על הפנים,סגירת שבתות,עייפות וכו'.
אבל כמו שאמרו מעליי-אם הוא הבחור בשבילך,הוא יהיה שם.הוא יבין אותך,הוא ירצה לחכות בשבילך.

אומרת לך מניסיון הפוך,כשהבחור שלי (האקס אומנם) טס לכמה חודשים,עשה קורסים ומסלולים וכו' חכיתי.
כי זה היה שווה את זה!

yaelisam

New member
הגעתי מהראשי

אז סליחה אם אני מתפרצת לפורום

דבר ראשון אני רוצה לומר שלדעתי לא רק הדילמה של הבחור נמצאת כאן, אלא גם הדילמה של הלימודים שלך. האם זה אומר שאת מוותרת על הלימודים? או שתוכלי להתחיל אותם שנה אח"כ? לדעתי זה שיקול יותר חשוב מאשר בחור, עד כמה שטוב לך איתו.

בכל מקרה, פעם מזמן כשהייתי קצת יותר צעירה יצאתי עם בחור חודשיים שלושה, ואז הוא נסע לטיול של "אחרי הצבא" שתוכנן הרבה לפני שפגש אותי. נשארנו יחד גם אחרי חמשת החודשים שהוא טייל.
אבל אחרי שנתיים שהיינו יחד, הפעם היה "תורי". התכוונתי לטוס להודו לכמה חודשים, אבל בסוף מצאתי את עצמי בסין, עובדת ואז גם מטיילת. חודש אחרי שנסעתי הבחור נפרד ממני בטלפון.
הוא כנראה לא ממש פירגן לנסיעה שלי ולא ראה את עצמו מחכה, למרות שאהבנו והיינו יחד כ"כ הרבה זמן.
כמובן שבדיעבד הבנתי כמה לא היינו מתאימים.

אז אני לא אומרת שאתם לא מתאימים, חלילה, אני רק אומרת, שכשזה אמור להחזיק מעמד זה יחזיק מעמד. וגם זוגות שנפרדו לכמה חודשים בגלל טיול - המשיכו להיות יחד, וגם זוגות שלמדו במקומות אחרים בארץ- נשארו יחד, ובטח כשמדובר בת"א וי-ם שתי ערים לא עד כדי כך רחוקות האחת מהשניה (גאוגרפית לפחות
)

ואגב, מה הוא אומר על זה?

the mush

New member
קודם כל, לא ידעתי שהייתי בראשי!

זה נורא מביך, משמח ומצחיק כזה

אני חס ושלום לא מתכוונת לוותר על לימודים. הכוונה היא ללמוד בירושלים או בצפון [בגדול, נראה לאן אתקבל...] ככה שאם הוא לומד בירושלים אני אנסה חזק גם ללמד שמה. אני בכל מקרה מתכננת רק אוקטובר הבא.

אני יודעת שהוא יפרגן לי ויתמוך בי הכל. אבל אין לי ספק שהוא יתאכזב אם אחליט לדחות או לוותר על מעבר משותף.... הוא כבר אמר לי משהו בסיגנון "אני מנמיך ציפיות"

תודה על העצה, תגובה וזה

במקומך

אני פשוט הייתי הולכת עם הלב. אף אחת לא תוכל להגיד לך מה לעשות.
אם את מרגישה שהחוויה היא של פעם בחיים לכי עליה- ואולי הבחור אפילו יתמוך בך. דברי איתו, תשאלי לדעתו.

ללוות בריזילאים 4 חודשים? בברזיל?מה זאת אומרת ללוות?
סתם מעניין לדעת :)

the mush

New member
הרבה חו"לניקים יהודים

באים לעשות בארץ "שנת" על משקל שנת-שירות. הם באים לשנה לארץ דרך התנועות נוער שלהם, וחווים את ישראל למשך שנה.
המטרה היא שאני אלווה את ה4 חודשים הראשונים שלהם, בלמידת השפה, התרבות והיסטוריה....
וזה דרך השומר הצעיר

Nutella1234

New member
גם אני מהראשי

תשמעי,מצד אחד אני רוצה לומר לך שאם זה הקשר הנכון אז זה יחזיק. מצד שני אל תשכחי שאת מבקשת ויתור מסוים מהבחור. אני לא יודעת למה את נגד לגור בת"א וכמה זה קריטי לך, אבל אולי שווה לעשות ויתור כנגד ויתור - את תלכי על ההזדמנות הזו, הוא יישאר במרכז, ולאחר ארבעה חודשים תחזרי למרכז ותגורו יחד שם. מה את אומרת?

למעלה