מעצבי ארועים (חופות וכד´)

הילית*

New member
מעצבי ארועים (חופות וכד´)

נפגשנו אתמול עם מעצבת הבית של גן האמנים ואני מאוד רוצה להמליץ עליה. העבודות שלה מאוד יפות, לא קיטשיות מדי ומאוד מתאימות לגן. כמו כן, נוצרה ביננו כימיה ממש טובה והיא גם תעשה את הזר שלי (למזאלונה, קיבלתי את ההמלצה שלך לגבי חשיבות הזר הזמן קבלת הפנים. תודה!). אנחנו כנראה נסגור איתה. שמה של המעצבת לינור. טלפון: 052-423702 (והיא כמובן מעצבת לא רק בגן האמנים)

שירי71

New member
ספרי, מה החלטתם לקחת אצלה?

כבר ציינתי שאמא שלי ננעלה עליה באותו יום אבל עדיין לא פגשנו אותה

הילית*

New member
אנחנו סוגרים על משהו שלא היה

בפרזנטציה. בד לבן מקדימה ומאחורה הבד יורד לדשא (אני מקווה שאת מבינה מה שאני אומרת) ומהחופה נופלות מבחנות עם פרחים לבנים- שמנת ואולי גם כמה עששיות. האמת שביום של הפרזנטציה בכלל לא התייחסנו לחופות (כי לא אהבנו אף אחת) אז לא דיברנו עם לינור. ושבוע שעבר החלטתי שצריך כבר לסגור את הנושא ולימור מגן האמנים נתנה לי טלפון של מישהי אחרת (אני מעדיפה לא להגיד את שמה) שממש ממש לא בכיוון של גני ארועים (לדעתי בכל אופן). היא הציעה לנו כל מיני בדים הודיים בצבע זהב (ואתי אלבכרי תסלח לי שאני לא אוהבת את זה לחופה) וגם ממש לא הייתה לנו כימיה איתה. בקיצר, אם את מבינה את ההסבר שלי אז תגידי לי מה את חושבת

שירי71

New member
לגבי החופה

אני מנסה לדמיין ו: פעם ראיתי בחתונה חופה עם מבחנות עם פרחים סגולים וזה היה מדהים מאד אבל ראיתי את החופה לפני החתונה ולא על אמת כך שנדמה לי שבגלל שהפרחים לא מקדימה אז בעת החופה פשוט לא רואים אותם. בנוף יתכן שהפרחים קטנים מידי או שבחרתם פרחים שאפשר לראות? בנוסף לא הייתי מערבבת על אותה חופה גפ פרחים במבחנות שזה דבר מדהים וגם עששיות-כי כל המוסיף גורע. זה עלול להאפיל האחד על השני ואז לא עשינו כלום. וחוץ מזה זה נשמע לי אחלה. אפשר לשאול האם היא התגמשה במחירים שהיו מאד מוגדרים בפרזנטציה?

הילית*

New member
כנראה נלך רק על המבחנות

המחירים שלה די קבועים. לא נראה לי שיש הרבה על מה לדבר. אולי ניקח את העששיות על העצים (אני מתה על זה..)

Sharon_1

New member
מבחנות נשמע מקסים, ואני באופן אישי

מאד אוהבת עששיות ונרות בכלל.

*שיר

New member
הילית, זה נשמע מקסים!

אני מאוד אוהבת את החופות עם הבדים הלבנים ואת העששיות. בעיני זה מקסים ונותן מראה נקי ו"טהור"!

הילית*

New member
תודה. המראה הנקי והטהור זה

כל העניין. נראה לי אבל שאותר על עששיות בחופה ואשאיר רק את המבחנות. ועששיות יתלו על העצים (אם חבר שלי יסכים איתי, בינתיים הוא לא רוצה עששיות בכלל!)

מזאלונה

New member
נשמע לי ממש יפה!!

גם אני הייתי מוותרת על התוספת של העששיות בחופה (למרות שעששיות על העצים נשמע מדליק). לדעתי החופה צריכה להיות שקטה ולא רועשת מדי. החופה שלנו היתה מבד לבן שנפל על המדרגות לחופה, נרות לבנים על המדרגות ואגרטל אחד עם סידור פרחים בלבן וירוק. אני שמחה שקיבלת את העצה... לדעתי זה עבד אחלה!

הילית*

New member
לא. וגם לא היינו אמורים להיפגש איתם

נראה לי שהתבלבלת עם מישהי אחרת

petel

New member
זה אנחנו שנפגשים עם פרחי המושב

יש לי פגישה היום בערב, אפי אפילו לא רוצה לבוא הוא טוען שממש לא אכפת לו איך החופה תראה... בכל אופן, אמא שלי מאוד רצתה לבוא ולהיות חלק בעניין העיצוב, אז נתתי לאפי פטור
ואני לוקחת את אמא שלי איתי עדכונים בהמשך...

למעלה