מעצבי דעת קהל...

מעצבי דעת קהל... ../images/Emo43.gif

היום ב-15:00 פורום אופניים מקיים שידור מיוחד שילווה את הג'ירו, מירוץ האופניים האיטלקי השנתי. את השידור ילוו אפרת לוין ויאיר בן עמי. השידור יועבר גם ב-blogtv. אתם מוזמנים להכנס. לקראת שבוע הספר אנחנו מאתגרים אתכם בסקר מיוחד שבו אתם, גולשי תפוז אנשים, מעצבים את דעת הקהל הישראלי: אנחנו רוצים לדעת איפה הישראלים קוראים ספרים: באוטובוס? במיטה? בשירותים? הכנסו עכשיו והצביעו בסקר!! Don’t Worry סמי הורי! הערב ב-blogtv מגיע כוכב "אהבה מעבר לפינה" לענות לשאלותיכם Live. כולם מוזמנים. ניתן להשאיר שאלות בפורום אהבה מעבר לפינה עד הערב ב-19:00. לאחר מכן- שאלות יתקבלו בצ'ט בלבד!

DAN1EL

New member
אלבום לייב

באתר הרשמי כתוב שבקיץ ישוחרר אלבום לייב של הלהקה. כתוב שם שהאלבום יצא גם באירופה, אבל האם הוא יגיע גם לארץ? מישהו יודע?

Mudhoney16

New member
אם יצא באירופה הוא בטח יגיע גם לפה.

איזה מעצבנים, בוטלגים אני יכולה להוריד...שיוציאו כבר אלבום נורמלי!

אורי8881

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

אני מקווה מאוד שאנחנו נקראים אירופה נראה לי שכן בגלל שהיינו בארוויזיון וארוויזיון זה רק אירופה למרות שבגלל שאנחנו בעיקרון אסיה גם אז אני לא בטוח...ואני לא מתכוון להוריד אפילו לא שיר אחד מהאלבום החדש !

DAN1EL

New member
מבחינה גיאוגרפית אנחנו אסיה

למרות שאנחנו משתתפים בתחרויות אירופאיות...זה לא קשור. אבל אולי הם לא רצו להתייחס ספציפית לישראל אז הם כתבו אירופה.. נקווה שזה כך.

the papercut

New member
לפי מיטב ידעתי

אירופה רצו לפצות את העם היהודי עקב השואה, ולכן אנחנו משתתפים כיום בכול תחרות של אירופה. מאירוויזיון ועד יורו

GarfieldLazyBoy

New member
בולשיט שאתה מוקף במדינות עוינות

אתה לא יכול לקחת חלק בפעילויות בין לאומיות באסיה אז צירפו אותה לאירופה תחשוב על זה סוריה נגד ישראל בכדורגל או מכבי תל אביב נגד עירוני טהרן בכדורסל

lollapalooza

New member
חחח... עירוני טהרן../images/Emo70.gif

אבל אני חושבת שאתה צודק. בכל אופן, סביר להניח שבמקרה הזה אנחנו נכללים באירופה.

למעלה