מעצבן אותי

Rock and MetaL

New member
מעצבן אותי

סתם משהו שרציתי להגיד בקול רם,נירוונה מעצבנים(אני חושב את זה למרות שהם הלהקה השלישית שאני הכי אוהב) עם כל הכבוד שהיה לקורט קוביין והוא עדיין מקבל הרבה(משהו אלוויס)אני ממש אוהב אותם אבל כולם אומרים שהם יותר טובים מרד הוט(לפני כמה שבואות ראיתי רשימה של MTV נראה לי שסמלס לייק טין ספיריט של נירוונה היה מקום ראשון למרות שזה שיר מצוין,אנדר דה ברידג'(שיר הרבה יותר טוב)הגיע למקום חמישי ואני חוזר על עצמי עם כל הכבוד לקורט קוביין זהו הלהקה כבר התפרקה הם לא מוצאים שירים יותר(טוב לא הייתי קורה לזה התפרקה)אבל מאז רד הוט הספיקו להוציע כבר בערך הרבה דיסקים ונירוונה עדיין הוקפים אותם במצעדים ולמרות שהמצעדים האלה אף פעם לא בדיוק הכי צודקים אני מעוצבן,אני חולה על נירוונה אני יודע עליהם כמעט כמו שאני יודע על צ'יליס אבל די כבר כל פעם הם מקום ראשון ראיתי בMTV 2 מצעד 100 אגדות הרוק הכי טובות רד הוט הגיעו למקום חמישי( הידד)ממש שמחתי שראיתי שהלהקה שאני הכי אוהב מקום חמישי(רק שהקליפ שהם שמו היה פורצ'ון פידד) אבל נירוונה היו מקום רביעי וזה לגמרי לא ציון שבאמת מגיע לנירוונה אני מתכוון שכולם מפנקים את נירוונה בגלל שקורט מת ובקשר למקום החמישי אפילו לרד זה לא מגיע מקום חמישי באגדות רוק!!!! טוב זהו גמרתי את מגילת אסתר שלי

rhcpamit

New member
אחי אין לך מה להתעצבן

MTV זה מקום של אנשים שלא ממש מבינים במוזיקה וסדר העדפויות שלהם לא בא דווקא בגלל שהשיר יפה , מיוחד , מורכב או מעניין , אלא אם הוא "מגניב" ואם יש בו בנות חצי ערומות רוקדות . אצל מוזקאים או סתם אנשים שמבינים במוזיקה יש הרבה מאוד כבוד לרד הוט (לכל אחד מהם ) והם להקה שהשפיעה המון על המוזיקה היום .

ממממ...

דבר ראשון, מסכימה שדירוג של "אגדות הרוק" של MTV הוא ממש לא האורים התומים של המוסיקולוגיה. ואם להיות עוד יותר מגעילה אז לא הייתי משבצת לא את נירוונה ולא את הפפרס בחמשת הגדולים. עם כל הכבוד, יש אגדות אגדתיות יותר. אולי עוד עשר שנים היה מקום להעלות אותם בסולם האגדתיות. חוץ מזה, שאין בכלל מה להשוות בין שתי הלהקות. נירוונה זה גראנג', זה סגנון אחר, זה מיקום גיאוגרפי אחר עם תרבות אחרת.היערות של סיאטל זה לא הגולשים של קליפורניה. (זה כמו להשוות בין כריסטינה אגילרה לאלניס מוריסט. לא הולך.) בקיצור, תן לזה עוד זמן. אני מדברת על שנים. רק בפסרפקטיבה של שנים אפשר יהיה לראות עד כמה הלהקות האילו חילחלו.

rhcpamit

New member
מה שאני מנסה להגיד לך

שהם כבר אגדה , במיוחד האלבום בלוד שוגר .

על זה אין לנו וויכוח

אם יש לנו בכלל וויכוח. מה שאני מנסה להגיד זה שיש כמה אגדות קצת יותר אגדתיות לפניהם. עם כל הכבוד והאהבה שאני רוחשת למוסיקה שלהם.

rhcpamit

New member
כן בזה את צודקת

אבל רד הוט בתחום שלהם הם הכי אגדתיים :) (הם הראשונים)

lollapalooza

New member
אוקיי,

כשמסתכלים על שתי הלהקות (שאני אישית מאוד אוהבת את שתיהן) ברור ששתיהן טובות ושתיהן הביאו דברים חדשים ועשו מוזיקה מיוחדת והשפיעו, אבל אם תסתכלו מעבר למוזיקה, על ההשפעה החברתית של הלהקות- פה נירוונה לוקחת. קורט קוביין ידוע כ"קול של דור האיקס" ונירוונה ידועים כלהקה ששינתה את המוזיקה באותה תקופה, שינתה את האנשים, ביטאה את מה שמיליוני בני נוער בעצם רצו להגיד. ועם כל הכבוד ללהיטים של הפפרז- "סמלז לייק טין ספיריט", למרות שתכלס הוא לא שיר כזה מדהים, נחשב להמנון של אותה תקופה, ולא רק שינה את המזויקה אלא גם את האנשים.

frikin shin

New member
היי

קראתי את השרשור... את האמת... לא ממש הבנתי כי אני לא צופה קבועה של MTV ולא מבינה כל כך בכל הלהקות שקיימות בעולם. אני מכירה להקה שקוראים לה נירוונה אבל זהו. רק את השם אני מזהה. לא יותר מזה. אבל בכל זאת אני יעשה תגובונת: 1. רוק אנד מטל : תלמד לכתוב. בלי להעליב אבל בהודעה אין נקודה או פסיק אחד! נורא לא נוח לקרוא ככה ולא מובן. 2. MTV גם לדעתי לא על רמה גבוהה מדי אבל אם הבנתי נכון הרשימה הזאת שהם עשו היא על פי בחירת הקהל לא? אז אין ממש מה לעשות בעניין
אממ...זהו

למעלה