מעצבן

מעצבן

מעצבן אותי שאיכשהו מקטלגים את KIDA ןAMNESIAC כמוסיקה אלקרונית. מוסיקה אלקטרונית זה משהו אחר לגמרי, אפשר להגיד שהם משתמשים בזה ככלי, כלי כמו כל דבר אחר למשל: גיטרה, תופים וכו´ אחרת OK COMPUTER יהיה מוסיקה דיסטורשנית... או מוסיקה גיטריסטית

polyethylene

New member
גם אותי מעצבנים המון דברים...

שתמיד נופל לי הסכין עם הממרח שוקולד על הרצפה. שתמיד אני שורפת אוכל. שתמיד אני קמה באיחור לעבודה. שתמיד נגמרים לי המים החמים באמצע המקלחת. וכו´ וכו´... עקרוני הקיטלוג המוסיקלי
העיקר שנהנים מהמוסיקה כמו שהיא... אני הפסקתי לקטלג, והפסקתי לשמוע רעיונות קיטלוג של אחרים, אני שומעת מה שיש ושמוצא חן בעיני, בלי להתעמק יותר מדי ב "לאיזה סוג מוסיקה היית משייך את האלבום הבא
", כי זה מוציא לי את הכיף מהשמיעה, מה שבא ברוך הבא, ומה שטוב לאוזן - לא איכפת לי מה הקיטלוג שלו בעיני האנשים. לילה טוב

פולי צודקת.. :) גם אני לא מקטלג את

האלבומים של רדיוהד... העיקר זה שירים טובים שירים שאני אוהב.. אז כבר לא אכפת לי לאיזה סוג מוזיקה זה שייך והכל... העיקר שאני אוהב את זה... (וד"א מה שקורה לך עם השוקולד והסכין כל כך נכווון!) NP: slayer-bloodline תומי

lide

New member
אם זה לא אלקרוני אז מה זה???

אתה אונמר שזה מעצבן אותך, לאן אתה משייך את זה?? נ.ב פולי. המילה "עבודה" דיי נפוצה בהודאות שלך. -עמיר בניון - שלכת-

Major Thom

New member
למה צריך לקטלג הכל?

אם תגיד על מוסיקה שהיא אלקטרונית או לא, בריטפופ או לא, וואטאבר .. זה ישנה את המוסיקה עצמה? אז למה הצורך הזה לקטלג כל דבר?
lemon gelly - experiment number 6

cut2

New member
זה עוזר לארגן דברים בראש

לפחות קיטלוג בסיסי, שאת עושה בתת-מודע אפילו, של "כבד","רך","אלים", אז בדיוק כמו אלו יש גם "אלקטרוני", "ג´אז" ו "רוק". אם לא היינו מגדירים דברים כאלו, כל המוזיקה שהיינו שומעים הייתה מתערבבת, וכשהיה בא לנו משהו "כמו רדיוהד" לא היינו ממש יודעים מה לשים. אבל להגדרות מדוקדקות גם לדעתי זה בד"כ מיותר להכנס.
St Germain - So Flute
אסיד ג´אז... רק עכשיו אני מתוודע לסגנון הזה, והוא מוצא חן בעיני מאוד.

זאת לא הגדרה

זה כלום בעצם. באותה מידה היינו יכולים לקרוא לזה גבינה. בכל מקרה, מלבד מספר שירים בשני האלבומים האלה - זאת בכלל לא מוסיקה אלקטרונית. יש מספר מוטיבים אלקטרוניים, ויש כמה שירים שממש נכתבו באמצעות מחשב, אבל כל השאר זה כלים. גיטרות עם אפקטים וסינטיסייזרים למינהם.

cut2

New member
הלאה הפוסטמודרניזם!

לא חוכמה להגיד על כל דבר "יופי, יכולתי לקרוא לזה גבינה". אתה לא מבין בעצמך למה משפט כמו זה לא אומר כלום?

לא אמרתי על כל דבר

רק על המושג "אלטרנטיבי", שהוא מעורפל בכמה רמות מעל רוק מתקדם, ורוק בכלל.

Fish in the sea

New member
להגדרות מדוקדקות מיותר להיכנס?

משפט מפתיע כשהוא בא מפי חבר פורום הפרוגרסיב רוק,פורום שלפי הלינק שנתנו פה לא מזמן עוסק כמעט אך ורק בהגדרות. אני כמובן מסכים עם זה,אבל לשמוע דבר כזה ממך זה בחלט שונה מהנוף שראיתי שם.
Kinky Love 4-coldplay-in my place
מה אני אגיד לכם,שיר גדול בעיני.

cut2

New member
אהה,

קודם כל, אני לא ממש "חבר" מוחלט בפורום רוק מתקדם שאפשר לשייך אותי בצורה מובהקת לשם. אולי אני כותב שם קצת יותר מאשר פה ובפורומים אחרים, אבל זה לא ממש אומר משהו. ולעניין, אמרתי בד"כ. היוצא דופן בעיני זה פרוגרסיב, כי שם קשה לנווט בלי כל ההגדרות. אם סתם נקרא להכל "פרוג", יהיה ממש קשה למצוא דברים חדשים בכיוון שלנו. זה בערך כמו שצריך לקטלג "מוזיקה" לרוק, פופ, ג´אז. רוק מתקדם הוא סגנון רחב יחסית מבחינת האפשרויות שהוא מציע, והוא מאגד המון סגנונות תחתיו. לכן ההתעסקות הזו בהגדרות.
Travis - Funny Thing

polyethylene

New member
ואיך למרות מה שכתבתי...

שוב נפלה לי הסכין עם השוקולד על הרצפה
יוני בלוך - למה את משחקת בי מה אני מונופול

melatonin

New member
../images/Emo6.gif

לבנאדם יש כשרון בבחירת שמות של שירים, זה בטוח מונופול...

cut2

New member
מצטער ../images/Emo4.gif

אני צריך ללמוד לשלוט בעצמי, כנראה

יש בעיה כלשהי עם רוק מתקדם??? אה?!?

סתם. אולי בשל העובדה שהלהקה המדוברת בפורום הזה, רדיוהד, נוגעת לעתים באותו סגנון מוסיקלי. לפחות כך אני רואה את זה.

שוב פעם אותו ויכוח.. כמעט..

למה צריך לקטלג..? אני חושב שאפילו לא לצורך אירגון בסיסי ... שואלים אותך מה זה השירים האלה.. תמיד בלליות מירבית אפשר להגיד רוק.. ואז למי שאתה משמיע או מי ששומע מגדיר בעצמו איזה סוג מוזיקה זה.. או שבכלל לא מקטלג וחושב איזה מוזיקה זאת.. העיקר שהוא נהנה ממנה... NP-Nirvana- the man who sold the world תומי

למעלה