מעצבן...

שירי28

New member
מעצבן...

מישהי קראה את הכתבה על מיכל אמדורסקי בעיתון "רייטינג"?? רק אחת שנכנסה להריון ב"טעות" ובקלות כזו יכולה לדבר ככה. פשוט עצבנה אותי.

עזבי את הסתומה הזאת. קראתי

וריחמתי על התינוקת שעומדת להיוולד לה , ואני לא מדברת ככה מכיוון שההריון בא לה בקלות , שלא לומר כפנצ´ר. אני אומרת את זה כי היא מעשנת בשרשרת וממש לא מזיז לה שזה עלול לפגוע בעוברית , ושיגע אותי שגם כשהיא הולכת לאולטראסאונד ואומרים לה ש"יש כך וכך אצבעות והכל בסדר" - זה לא מעניין אותה והיא רק מפנטזת על עישון סיגריה בחוץ. נו , באמת , רחמנות. על התינוקת , כמובן.

עידית ד

New member
בלאאךךךךך אפשר להקיא ../images/Emo5.gif

אבל האמת שהיא לא הראשונה ולגם לא האחרונה לפני כמה חודשים ראיתי אחת בסופר הייתה לה בטן ענקית ושני ילדים קטנים צמודים לשמלה. הגברת עישנה בשרשרת
חשבתי שאני עוד דקה נכנסת בה... אבל שמרתי על עצמי

היום ראיתי בבי"ח בחורה בטיפול

IVF עם תינוק/ת בן/ת חצי שנה בעגלה וסיגריה ביד השניה. לא חשבתי לרגע שלא מגיע לה. מי אנחנו שנקבע? (ולמה נדמה לכן שמה שהיא אמרה בכתבה זה נכון? הכל פוזה. תתרגשו ותתרגזו ממשפחה, מחברים, לא ממנה)

לימי5

New member
זה כ"כ מרגיז אסור לומר אבל לא מגיע

לה לקבל את הזכות הזאת להיות בהריון! אין צדק בעולם!!! אני נתקלת במטומטמים אבל זה השיא!

שמעת על הפתגם:

"נותנים אגוזים למי שאין לו שיניים"? עליו בדיוק חשבתי אחרי שקראתי את הכתבה החכמה עם הבחורה החכמה והבוגרת הזאת (הכל במרכאות כפולות ומכופלות , כמובן).

פנינה ו

New member
../images/Emo32.gif אפשר לשתף אתכן? ../images/Emo9.gif

אתמול חגגנו יום נישואים 4 שנים עברו חלפו להם וכל פעם מחדש אני נדהמת מהאיש המקסים והרומנטי שלצידי לא חשבתי אתמול על ילדים (השתדלתי
) התמקדתי בנו והיה פשוט כיף שיהיה לכולנו יום טוב פנינה שמרגישה לשם שינוי טוב

עמית@

New member
מזל טוב לפנינה ולאיש ../images/Emo65.gif

המון ימי נישואין מאושרים (עם ילדים ונכדים ונינים) שמחה לשמוע שהיה כיף נקי וטהור, עמית

נוג

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

שולחת זר של איחולים ביום הנישואין וברכה קטנה ומשאלה גדולה להרחבת המשפחה
נוג

מזל טוב , מותק ../images/Emo65.gif

לאישה מקסימה שיש לה איש מקסים (ורומנטי...או.קיי...) יהיו גם ילדים מקסימים - אין ספק בכך. שיהיה בכיף. ענת.

לפנינה - מזל טוב !! ../images/Emo48.gif

שיהיה לכם יום נישואים שמח (למעשה - כבר היה), הרבה אושר, תקווה ואופטימיות,ובעיקר - שבקרוב יתגשמו משאלותיכם...

מיכל ק-ש

New member
פנינה,

מאחלת לך שביום הנישואין הבא כבר לא תוכלי שלא לחשוב על ילדים, כי התינוק שלך יתבע בתוקף לקבל תשומת לב מאמא ואבא ויפריע לרומנטיקה...

מה אפשר? צריך!!! ../images/Emo8.gif

פנינה, מזל טוב ליום הנישואים, מי ייתן וירבו השנים ויחד איתן המחמאות שתעניקי לאיש שאיתך... ולכל הילדים שתביאו ביחד.

@שירי

New member
פנינוש מתוקה

המון המון מזל טוב ליום הנישואין. אומנם מהכרות קצרה אבל אכן מאשרת את דבריך - צדוק אכן מקסים. אבל גם את כזו וביחד אתם זוג מקסים. מקווה שבקרוב מאוד יהיה לכם ילד/ה מקסימים כמוכם. אוהבת ומחזיקה אצבעות שירי

למעלה