מעצבנים אותי בעבודה, לא מתחשבים,

מעצבנים אותי בעבודה, לא מתחשבים,

למרות שהבטיחו ויודעים כמה ההריון הזה יקר לי.. כצריך לחלק תיקים לא מתחשבים.. השבוע אני נכנסת לשבוע 24, אני עם תאומים.. מה הסיכוי לקבל שמירה? מה אני צריכה לעשות בשביל זה? עצות יתקבלו ב ב ר כ ה..

etti34

New member
"לחלק תיקים" ?!?

מה הכוונה ?? עו"ד ?? מותק, בשביל לקבל אישור לשמירת הריון - ההריון שלך אמור להיות בסכנה שמחייבת מנוחה שלך בבית. והאמת, אני לא מאחלת לך להגיע למצב הזה. אבל קבלי חיבוק וחיזוק, ממישהי שמתמודדת בעבודה יום יום עם אטימות ואדישות מצד כל הנוגעים בדבר לגבי גורל ההריון הזה, שיודעים שהוא כה יקר לי. אפילו עד כדי כך שלוחצים עלי דווקא עכשיו לעבוד קשה עוד יותר ולהוסיף פה ושם עוד ועוד שעות עבודה. ככה זה במגזר הפרטי, וזה לא מפתיע אותי במיוחד. נדירים המקומות שבאמת ניתן לראות בהם התחשבות ואמפטיה למצב כמו שלנו. תחזיקי מעמד.

את צריכה ללכת לרופא מומחה להריון בסיכון

(קופרמינץ יתאים לצורך העניין), להזכיר לו את כל ההיסטוריה שלך, ולא לשכוח את ההפלות ואת העובדה שההריון הושג אחרי כמה מחזורי IVF, ושאת עם תאומים, ואז לומר לו בכנות שאת נמצאת בשלב הקריטי ביותר בהריון שלך, ואת חושבת שכל מה שעברת מצדיק שמירה פשוט כי אסור לקחת שום סיכון. רופא שמתעסק בתחום ידע בדיוק מה צריך לכתוב במכתב כדי שיאשרו לך שמירה. עכשיו, זה כמובן אומר שאת תפסיקי לעבוד ולא רק תרדי בשעות, א-ב-ל לאור היחס שאת מתארת, לא נראה לי שצריכים להיות לך יותר מדי סנטימנטים. כרגע ההריון שלך הוא מה שחשוב. המון המון
ותשמרי על עצמך! עתליה

למעלה