מעצורים ותהליכים פנימיים

tlingit

New member
מעצורים ותהליכים פנימיים

כבר ניהלתם שיחה או שלוש על משמעות השגת יעדים וביצוע משימות, ועדיין, מדי פעם לוקח למתאמן קצת זמן (שבועיים-שלושה במקום בשבוע שאחרי ההחלטה) לבצע משימה שלקח על עצמו. זה לא משהו קבוע, אלא קורה מדי פעם. מצד אחד אפשר לבוא ולומר לוקח זמן להתגבר על קשיים ומעצורים פנימיים, ואולי גם אנחנו כמאמנים שכל כך רוצים לראות את ההתקדמות שאנחנו רגישים לכל עיכוב. האם יש מקום לעמת אותו עם העניין? האם יותר נכון לתת לו את המרחב הזה והזמן לתהליכים הפנימיים כדי ל"התגבר" על המעצורים שצצים מדי פעם?

n i v1

New member
שאלה מצויינת

אני חצוי בדעה שלי לגבי זה. מצד אחד, כל דבר שנעשה אחר כך יכול להיעשות עכשיו. מצד שני, אני מודע לערך של "להתבשל עם זה". על כן, אני מציע שאולי הכל תלוי במצב וכמה המאומן מוכן "לשחק" ולהיות בלתי הגיוני במעשיו ובמחשבותיו

עמות עם קבלה

הראיה שלי לגבי אימון ובכלל מאד הוליסטית . מאד ממקדת לעשייה אבל בהחלט נותנת לנפש מקום . כחלק מהתהליך האימון עולים החסמיים מהמודע והתת מודע. אחד מהתהליכים הוא בהחלט לשקף,לעמת אותם לתת להם לגיטמציה מוחלטת !!!! ולבדוק על מה הם יושבים. מה הרווחים וההפסדיים של המאומן בנושא. רק אחרי בדיקה אפשר להמשיך בעשייה. וזאת תוך כדי תנועה .

למעלה