מעצורים מעפנים

Pearce1

New member
מעצורים מעפנים

יש לי תהארו אפ4 והמעצורים פשוט דפוקים אני חייב לשפר אותם מה אני צריך לקנות? מערכת מעצורים חדשה או רק גומיות אחרות יותר טובות?? בקשה אני חייב עזרה..

Carmel B

New member
תנסה לשחק עם הלוור קצת

ואם זה לא עובד נסה לבדוק בגיירו אולי אחד החוטים לא יושב טוב ואם כולם בסדר תבדוק את הגומיות אם הם יושבות טוב ואם גם הם בסדר סימן שאתה צריך לבקש ממישהו שיסביר לך איך לכוון V ברקס כי אני לא הבנתי...

Pearce1

New member
הם יושבות טוב

אבל אמרו לי שאני צריך להחליף גומיות אבל נסעתי על הארו אפ3 של ילד אחד והמעצורים שלו טובים לאללה הלכתי לחנות מאיפה שקניתי תיקנו זה היה בסדר כמה זמן ואז חזר..

Carmel B

New member
תשמע אחי אני לא רוצה

להכניס לך שטויות לראש אז אני יגיד לך מה שאני יודע... לי יש הארו אף 4 2004 והברקסים(כשהיו לי) עבדו טוב... האחורי עבד בסדר הקדמי מצוין... אחרי כזה זמן של נסיעות הברקס התחיל להיחלש... שיחקתי קצת עם הלוור זה קצת התחזק אבל לא מספיק ואז התחלתי לשחק קצת עם הכבלים למתוח לבדוק בגיירו וזה עבד טוב מספיק(הרי סה"כ כמה אתה כבר משתמש בברקס אם אתה נוסע בספוטים בסטריט?). אני עדיין אומר נסה לשחק עם הכבלים קצת עם הגיירו תבדוק לפעמים קורה שהחוט לא יושב טוב על השילדה ואז זה לא עוצר... יותר מזה אני לא יכול לעזור לך אחי... אולי מישהו אחר שיותר מבין ממני...

Pearce1

New member
אם אני

אם אני ילך לחנות של טל בתל אביב יתקנו לי את זה?

למעלה