מעצורי דיסק הידראוליים \ שילדת fuji

shanok

New member
מעצורי דיסק הידראוליים \ שילדת fuji

שלום לכולם . יש לי שתי שאלות שהיתי שמח לדעת עליהם תשובות, הריאשונה היא מה אתם חושבים על הבלמים ההידראוליים, הם אמינים או שיש איתם בעיות ,אני רוצה ליקנות אופניים איכותיות ולפי מה שהבנתי הבלמים המכאנים הם על הפרצוף . השאלה השניה שרציתי לשאול היא אם משהו שמע על שילדת אלומיניום של החברה fuji . תודה .

ido pro

New member
כנס

אל תיתקרב להיז הידראולים פרט למאג ואל קמינו הדגמים האחרים של החברה סובלים מבעיות אמינות קשות (נוזלים ומיתפרקים) (לפחות אצלי ואצל כמה חברים שלי ) בנוסף יש לאוויד ברקסים דיסק מכני והם עוצרים ממש אבל ממש חזק וטוב

יוס י

New member
AVID מכני

מנסיון ראשון (היום) עם ה Avid BB5- הם עוצרים טוב אבל יש שני דברים שחייבים לקחת בחשבון: 1. תשכח מה"נשיכה" שאופיינית להידראוליים - העצירה יותר הדרגתית ובהתאם ללחץ שאתה מפעיל עליהם. עדיין אין צורך בהרבה מאמץ לעצירה מוחלטת וניתן לכוון רגישות בידית (פטנט פשוט ועובד מצויין) 2. בירידות ממושכות , כשהדיסקים מתחממים הם מתחילים "לזמר" אבל בסך הכל - נראה לי מוצר טוב.

t h e pinky p

New member
ברקס מכאני...

יש ויש..עם כייון נכון,החלפת כבל מתי שצריך ושימוש ברפידות איכותיות ברקס מכאני יכול לעבוד מצויין! כמובן שיש ברקסים מכאניים זולים ופשוטים אך בניגוד אליהם יש מכאנים כמו השימאנו דאור או האוויד שעובדים מעולה... בקשר לפוג'י- רוב השלדות של החברה בנויות מאלומיניום,כנס לאתר שלהם ותוכל לבדוק את כל הפרטים על האופניים שלהם

t e p i c

New member
בקשר לשלדה

אני רוכב על שלדה כזאת (הרד טייל) בערך חצי שנה, אני יכול להגיד לך שזה לא טופ שלדות האלומיניום אך זוהי לא שילדה רעה, היא גם יחסית קלה. שלדה שמתאימה את צרכי (קרוס קאנטרי תחרותי) ואני יכול להגיד לך שזאת שלדה טובה למרות כל מה שאומרים. בארץ הן לא נפוצות אך בחו"ל שמעו עליהם יותר, כנס ובדוק בגוגל. תמיר

d o l c e

New member
AVID BB5 זה ברקסים משהו בסט!!!

הם אמנם מכאנים אבל הם עוצרים חבל על הזמן!! ועוד משהו: אני לא ממש מבין בזה אבל נראה לי שמכאני יותר אמין מהידראולי משום שהוא הרבה יותר פשוט. ותתקנו אותי אם אני טועה ניר

למעלה